Videos
Fibersnoren | Soorah al-Masad | Koranen på norsk | Vers 111:1-5
13
Morgengryet | Soorah al-Falaq | Koranen på norsk | Vers 113:1-5
26
ALLAHS TILGIVELSE
46
1
Photos
Posts

Noen ganger skiller Allah deg fra en person fordi Han vet noe om den personen som du ikke vet om. Dette kan være for å beskytte deg fra å bli påvirket til å gjøre onde gjerninger. Ikke gråt etter dem, fordi om de hadde vært med deg hadde du grått enda mer på Dommedagen.

Fibersnoren | Soorah al-Masad | Koranen på norsk | Vers 111:1-5

Når Profeten (fred være med ham) for første gang forkynte Allahs budskap overfor Quraysh, så brøt Abu Lahab ut i sinne og sa til Profeten (fred være med ham): «Måtte du bli ruinert, er det for dette formålet du har samlet oss?» Så åpenbarte Allah - Den Allmektige - denne mektige soorahen for å irettesette Abu Lahab.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
319 Views
Posts

[ Koranen, Surah Al-Isra ]

No automatic alt text available.

Det finnes ikke en bedre tilstand i denne verden å finne fred i, enn å være i sujjod.

[ Koranen, Surah Al-Isra ]

Image may contain: text

[ Koranen 17:29-30 ]

La ikke din hånd være lenket til halsen, men strekk den heller ikke ut vid åpen, så du blir sittende der bebreidet og ruinert. Herren gir den Han vil et rikelig eller begrenset underhold. Han er vel underrettet og observant overfor Sine tjenere.

Image may contain: 1 person

Den som strever etter status og rikdom vil til slutt innse hvor mye han strev for så lite. Allah skapte deg uten rikdom og status og du skal møte Allah uten rikdom og status.

Du legger alle de årene du brukte på å søke etter lykke i livet bak deg og du står deg og forstår endelig at lykken ligger i å være nær Allah.

Vi kom til denne verden uten noe valg og vi skal forlate denne verden uten noe valg. Alle mennesker på denne jord vil returnere til Allah, noen vil gjøre det frivillig mens de lever, mens andre vil gjøre det motvillig etter sin død. Bli med Fahad Qureshi gjennom dette foredraget og returner til Allah før du blir returnert!

Vi kom til denne verden uten noe valg og vi skal forlate denne verden uten noe valg. Alle mennesker på denne jord vil returnere til Allah, noen vil gjøre det...
youtube.com

Er du en av dem?

Hvis du har mat i kjøleskap
Klær i skapet
Taket over hode ...
Seng for å sove
Helse og trygghet. Da er du velsignet.
Si Alhamdulillah og vær takknemlig for det du har,
husk det er mange fattige der ute som ønsker seg det samme.

See More

[ Koranen, Surah Al-Kahf ]

Image may contain: text

[ Koranen 4:17-18 ]

Guds miskunn er kun for dem som gjør feil i uvitenhet, og så straks angrer. Disse vil Gud vende seg mot i miskunn, Gud vet, er vis. Men det er ingen miskunn for dem som turer frem i onde gjerninger, inntil en av dem står overfor døden, og da sier: «Jeg angrer nå.» Heller ikke for dem som dør som vantro. For disse har Vi gjort klar en pinefull straff.

Image may contain: one or more people

Jabir bin Abdullah (RadhiAllahu anhu) sa:

"Allahs Sendebud (ﷺ) sa:

إِنَّ مِنْ أَحَبِّكُمْ إِلَيَّ وَأَقْرَبِكُمْ مِنِّي مَجْلِسًا يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَحَاسِنَكُمْ أَخْلَاقًا وَإِنَّ أَبْغَضَكُمْ إِلَيَّ وَأَبْعَدَكُمْ مِنِّي مَجْلِسًا يَوْمَ الْقِيَامَةِ الثَّرْثَارُونَ وَالْمُتَشَدِّقُونَ وَالْمُتَفَيْهِقُونَ قَالُوا يَا رَسُولَ اللَّهِ قَدْ عَلِمْنَا الثَّرْثَارُونَ وَالْمُتَشَدِّقُونَ فَمَا الْمُتَفَيْهِقُونَ قَالَ الْمُتَكَبِّرُونَ

...

"De jeg elsker mest blant dere og som skal sitte nærmest meg på Dommedagen vil være de som er best i oppførsel, og de jeg hater mest blant dere og som skal sitte lengst vekk fra meg på Dommedagen vil være ath-Thartharun*, Mutashaddiqun** og Mutafaihqun***."

De (dvs. følgesvennene) sa: "O Allahs Sendebud, vi kjenner til ath-Thartharun og Mutashaddiqun, men hvem er de Mutafaihqun?"

Profeten (ﷺ) sa: "De arrogante." (Tilnærmet mening)

Kilde: Sunan al-Tirmidhi (2018), og kategorisert som Sahih (autentisk) ifølge Al-Albaani.

* ath-Thartharun: De som snakker mye og på en kunstig måte, og som gjør det for å imponere de som hører på. Disse overtar samtalene uansett hvilken forsamling/møte de befinner seg i.

** Mutashaddiqun: De som ikke lar andre komme til orde, og som er veldig glad i egne ord og tale. De bruker bl.a. fremmede og pretensiøse ord og uttryk som skal vise at de kan mer enn de som hører på.

*** Mutafaihqun: En som er arrogant og som snakker på en nedlatende måte til andre mennesker for å framheve seg selv.

See More

[ Koranen, Surah Al-Imran ]

Image may contain: text

Etter at du har syndet husk at Allah elsker tilgivelse og elsker å tilgi.

[ Koranen 38 : 28-29 ]

Skulle Vi sette dem som tror og lever rettskaffent på linje med dem som anstiller ufred og elendighet på jorden? Skulle Vi sette gudfryktige på linje med dem som lever i synd? Dette er en velsignet skrift, som Vi har åpenbart deg, så de må meditere over dens ord og komme til ettertanke, de som har hjertets forstand.

Image may contain: eyeglasses