Reviews
4.7
6 Reviews
Tell people what you think
Photos
Videos
Koncertfelvétel készül (werk videó /making of)
6
Készülnek a zöldhátteres felvételek a Pepita család gyermekzenekar számára :)
7
Esküvői fotó- és videofelvétel (werk)
5
Posts

Keressetek fel minket fotós és videós szolgáltatással kapcsolatban!

A januárban foglalók 10% kedvezményt kapnak!

Még néhány kupon maradt csak! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

...

ui.: A poszt megosztói plusz 5%-os kuponban részesülnek!

See More
Image may contain: night and text
Földesi Videó Stúdió | FMP
Movie/Television Studio

Nagy büszkeséggel osztjuk meg az egyik legújabb videónkat, ami a Magyar Úszó Szövetség oldalán közel 3000 megtekitést kapott már!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,980 Views
Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott

Nemzetközi Úszóváll szimpózium Pécsen
A PTE ÁOK Sportmedicina Tanszék és a Jövő Bajnokai dél-dunántúli régió szervezésében nemzetközi Úszóváll szimpóziumnak ado...tt otthont a Magyar Tudományos Akadémia pécsi székháza.
Ana Conceição portugál szakember „Az elektromiográfia alkalmazása és jelentősége az úszásban” témában tartott előadást. Magyar részről Dr. Karsai István, az úszók vállsérülésének kialakulásában szerepet játszó tényezőket mutatta be mozgáselemzéssel végzett vizsgálatain keresztül, még Raphaël Mazet a BVSC sportterapeutája - aki többek között Bernek Péterrel és Verrasztó Evelynnel foglalkozik – eddigi tapasztalatait szemléltette, így a jelenlévők közelebbről is megismerhették munkamódszereit.
Végül a PTE ÁOK Sportmedicina Tanszék vezetőhelyettese, dr. Gőcze Katalin mutatta be frissen alakult csapatát és tájékoztatta a szimpózium résztvevőit az eddigi eredményekről. A szakemberek már egy éve segítik a pécsi úszóegyesület munkáját, nemrég pedig Kaposvár egyesületei is csatlakoztak a régiós kezdeményezéshez. A dél-dunántúli régió aktív közreműködésével az előadás minden helyi edző kolléga részére nyitott volt. További infók az alábbi rövid összefoglaló videóban

See More
Posts

Megjelent a hétvégén készített sportfotónk az egyik pécsi újságban!

Idén 42. alkalommal rendezték meg az ANK uszodában a Delfin Kupa úszóversenyt. A 6-13 éves korosztály részére megrendezett versenyen 14 egyesület csaknem 200 versenyzője állt rajtkőre a hétvégén. A Delfin Kupa versennyel a szervezők célja, hogy a legkisebb korosztály felé nyiss....
pecsiujsag.hu

Nagy büszkeséggel mutatjuk be a legújabb munkánkat, amit a Magyar Para Boccia Szövetség számára készítettünk. A bemutatkozó film narrátora Galambos Péter (színész, szinkronszínész, műsorvezető) volt.

Földesi Videó Stúdió | FMP added a cover video.
January 2
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
123 Views

Nagy büszkeséggel osztjuk meg a legújabb munkánkat!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
4,445 Views
Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott

Az újrafazonírozott Jövő Bajnokai program egyik legsikeresebb újdonsága: a nyerő hármas, melynek lényege, hogy a sportolókon kívül az edzők és a szülők is hónap...ról hónapra meg legyenek szólítva. Ezért dietetikusok, sportpszichológusok és teljesítménydiagnoszták járják az országot érdekes szakmai programokkal. Decemberben Dr.Kalamár Hajnalka, Kabarcz Zoltán és Kabarcz Rebeka érkezett Pécsre, a Dél-Dunántúli régióba külön a szülők, külön a sportolók és külön az edzők részére felépített kétórás interaktív előadással, Nyerő hármas (sportoló - edző - szülő) címmel.
Az anyukák és apukák a programmal kapcsolatos könyvet kapták meg ajándékba, ezzel is elősegítve, hogy minél több helyen kialakulhasson a nyerő hármas kombináció: azaz a sportoló-edző-szülő.
Most karácsonyi szünet következik a Jövő Bajnokai programban, de januárban hasonlóan színvonalas rendezvényekkel folytatódik minden régióban

See More

Készülnek a felvételek és riportok a Hungarian Para Boccia Federation / Magyar Para Boccia Szövetség számára! Apa és fia közösen dolgozik. 👨‍👦🎬🎥

Image may contain: one or more people and indoor
Image may contain: 1 person, smiling, closeup
Image may contain: one or more people, shoes and basketball court

Készülnek a felvételek 4K-ban! 🎥 🏊🏻‍♂️🎬

The Recordings are made in 4 K! 🎥 ♂️🎬
Translated
Image may contain: 1 person, outdoor

Nagy büszkeséggel számolunk be arról, hogy a [Magyar Úszó Szövetség] online televíziója számára mi készíthettük el a villámportré riportsorozatuknak a bevezető "intro" és lezáró "outro" felvételeit és utómunkáját. 🎬🎥

It is with great pride that we have been able to prepare the introduction of the introductory ' Intro ' and ' out ' of the introductory ' Intro ' and ' out ' of the ' Intro ' series for the [Hungarian Swimming Association] 🎬🎥
Translated

Jövő Bajnokai - Villámportré
A most induló villámportré sorozatunkban a Jövő Bajnokai program legjobb versenyzői mutatkoznak be az ország minden pontjáról. Az új hullámból elsőként a pécsiek kiválóságát, a hatszoros országos bajnok Péter Virágot ismerhetjük meg.

Nagy büszkeséggel mutatjuk be korábbi munkánkat: A Jövő Bajnokai program keretén belül Silye Gabriella tartott előadást a sporttáplálkozás alapjairól Pécsen.

A Jövő Bajnokai program keretén belül Silye Gabriella tartott előadást a sporttáplálkozás alapjairól Pécsen.
youtube.com

Forog! 🎥

Rolling! 🎥
Translated
Image may contain: 2 people
mutatom.tv

Forgattunk a Tenkes Csárda -ban is. Minden elismerés a Séfnek hibátlan ételek és hangulat. Köszönjük!
#tenkescsarda #foodporn #mutatomtv

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
523 Views
Földesi Mihályod is feeling festive with Bianka Horváth and 3 others at Zsolnay Fényfesztivál.

Zsolnay Fényfesztivál 2017 Pécs (Non-Official After Movie)

A barátokkal körbe jártuk Pécsett és részt vettünk a Zsolnay Fényfesztiválon. Remek hangulat volt!

Nagy büszkeséggel osztjuk meg a saját oldalon is az egyik legfrissebb munkát, amit a Magyar Paralimpiai Csapat megbízásából készült el. Köszönjük a kedves szavakat!

Nagyon szuper werkfilmet készítettünk az idei Paraúszó Országos Bajnokságról, a hosszú hétvégén mindenképpen nézzétek meg és ha tetszik, osszátok meg! Köszönjük a zene felhasználását a Random Trip produkciónak, a filmet Földesi Misinek! http://youtu.be/DjkbEeVwck0

Zene: Random Trip feat. Fábián Juli & Wolfie - Free
youtu.be

A hétvégi koncertfelvételek készülnek a kollégákkal. Ebben a werk videóban láthatjátok az elektronikus steadicam szerű kameránk működését is, amellyel "lebegés" szerű hatást tudunk elérni.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
343 Views

A stúdiónk mindig képezi magát, hogy a kor legkorszerűbb felvételi és vágási technikáit tudja az ügyfeleinek szolgáltatni. Ezért részt vettünk a hivatalos magyar DJI drón és elektronikus giroszkóp avagy „steadicam” bemutatón és oktatáson. Ezek az eszközök segítségével a földön, a vízen és a levegőben olyan moziszerű felvételeket lehet készíteni, mintha úszó vagy éppen lebegő kamera lenne 🤗.

Image may contain: one or more people, people playing sports, shoes and outdoor
Image may contain: 1 person, outdoor
Image may contain: 1 person, standing and outdoor