Posts

Leuk om de fotografie Summer '18 te mogen doen!

Y E S ☀️! Super trots op dit leuke artikel over onze nieuwe zomer 2018 collectie in het online magazine Dress The Kids! 🙌

Lees het artikel hier ► http://bit.ly/2DZAJTo

BLISSFUL SUMMER VIBES RETOUR JEANS GAAT LOS 70%anm3leftDe meest spontane kleuren versieren de nieuwste Retour Jeans collectie. Stoer, comfy en stijlvol met een massa aan printjes, denim en fluorkleuren. Iedereen mag het weten: Retour is ready for summer!Retour Jeans,SS18,PR4Kids-RetourJeans-SS18_201...
dressthekids.nl
Photos
Posts

Benieuwd hoe een brochureshoot gaat? Bekijk dit filmpje dan eens!
Zomerbrochure voor Retourjeans https://youtu.be/wNYKX0VQ3Qc

Een bloeiend en kleurrijk 2018 gewenst! Veel liefs

Image may contain: 3 people
Fotografie Hanneke Franssen-Moorren added a new photo to the album: Halsoverkop — at Halsoverkop.
January 1
Image may contain: 1 person, smiling, standing and text
Fotografie Hanneke Franssen-Moorren added 7 new photos to the album: Halsoverkop.
August 1, 2017

Nieuwe collectie voor Halsoverkop gefotografeerd, always fun!

En weer lekker gefotografeerd voor Halsoverkop, de andere foto's volgen snel!

We moeten nu nog niet aan winterkleding denken, toch schoten Kim Krijnen en ik samen met lichtassistenten Stefanie de Beijer en Roos Moorren de wintercollectie voor Retour Jeans een tijdje geleden op een snikhete dag, it's all about imagination super in beeld gebracht door https://fullframe.nl/
Check ook het magazine http://www.retourjeans.com/magazine.html

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
13,241 Views
Retour Denim Deluxe / Retour Jeans

WINTER '17 COLLECTION | Yay! Wij zijn super trots op onze nieuwe winter collectie. Vanaf nu verkrijgbaar bij onze (online) partner stores of op www.retourjeans.com. Shopping time!

Fotografie Hanneke Franssen-Moorren added 89 new photos to the album: Vakantiegevoel .

Op vakantie, een gevoel van vrij zijn, voor mij betekent dit vooral ook meer aandacht en genieten met en van mijn gezin, van de ogenschijnlijk kleine dingen in het leven. Lekker buiten zijn, ons verwonderen over de schoonheid van zonlicht, waterrimpelingen, ochtendmist, vlinders, vogels, bloemen en bergen. De plekken, gebouwen en bezienswaardigheden interesseren mij niet zo veel, daar kan je naar terug als je zou willen, maar juist de beleving van het ergens anders zijn en meer met elkaar zijn, the magic of the moment, dat is wat ik wil vastleggen als herinneringen voor later! Fijne vakantie allemaal!

Twee van de foto's die ik maakte van de 'bouwers' in de stijl van het project 'goed dat je er bent' (www.cke.nl/goeddatjeerbent) zijn nu ook in het SintLucasmagazine te zien. Drie vierde jaars studenten Ruimtelijk Vormgeven (Britt Verhoeven, Joost van Gennip en Loes Verschueren) maakten het interieurplan van de nieuwbouw van CKE en voeren het ook uit.

Image may contain: 4 people

Naast de brochureshoots voor Retour fotografeer ik ook de lookbookshoots. Dit is een hele andere manier van werken. In de studio met flitslicht tegen een gekleurde achtergrond verschillende kledingsets in hoog tempo fotograferen. Altijd een leuke uitdaging om een zo optimaal mogelijke pose waarbij de kleding goed tot zijn recht komt te 'vangen'. In dit album zie je een selectie van verschillende lookbookshoots. Ben je benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet?
https://www.youtube.com/watch?v=21Tupvv_9yA

Image may contain: 4 people, text
No automatic alt text available.
Roberto Bogers added 2 new photos.

23 juni, 19.00 - 23.00 uur, CKE Stratumsedijk 22 in Eindhoven.
Een spetterend en vlammend evenement voor alle fotografieliefhebbers!

Aan mij de eer om de bouwers van "nieuw'' CKE aan de Pastoor Petersstraat vast te leggen in de stijl van het lopende project "Goed dat je er bent". Nu te zien op de bouwhekken!

https://cke.nl/goeddatjeerbent

Image may contain: 3 people, people standing and text
Image may contain: 3 people, people standing
Image may contain: 4 people
Image may contain: 5 people, people standing

Bij CKE worden elk jaar aan verschillende voorstellingen gewerkt. Dit gebeurt met veel passie, creativiteit, maar ook bloed zweet en tranen. Het is dan ook een ontzettend leuke en eervolle uitdaging om de fotografie voor een aankondiging van een voorstelling te maken. Inleven in het verhaal en de sfeer om het vervolgens samen met de makers te vertalen in een beeld.

Fotografie Hanneke Franssen-Moorren added 2 new photos to the album: Halsoverkop — at Halsoverkop.
May 5, 2017

Al jaren mag ik lekker los gaan voor Halsoverkop! Big fun om samen met Greetje telkens weer iets nieuws te bedenken en te creëren.
Ps Check de winkel op het Brabantplein in Uden en neem je vriendinnen mee. Hebberigheid verzekerd!