Posts

Now we do an entire hotel! Not just the IT parts. #zoolut #zoolutStay271 #zoolutStay #ZS271 #GTEK

Zoolut Stay 271 added 10 new photos.

#newphotos
We'd like to share zoolut Stay's new photos of our fantastic rooms! We look forward to serving you!
See you at check-in! #zoolutStay271 #ZS271 #zoolutStay #zoolut #zoolutCafe #everythingfromAtoZoolut #Vietnam #Travel #nearBenThanhMarket #HCMC #Saigon #greatcoffee #gotpho

GTEK shared GEXIN's post.

See what our sister company in North America is doing. We are happy to say that Asia will get some of these services soon as well!

Check out our new website. See what we are up to.

www.gexin.ca

Home
gexin.ca
Photos
Posts
GTEK shared a Page.
Above It All

60Ghz WiFi!

Samsung Electronics Co. said it has developed a Wi-Fi technology that can increase data transmission speeds by five times the maximum rate possible with existing consumer electronics devices.
bloomberg.com
GTEK shared a link.
Shouldn't a watch built for our times do more than just tell you the time? #moto360 #motorola
moto360.motorola.com
GTEK shared a Page.
It's all about good music, hip atmosphere, friendly yet cheeky service and most importantly, good south east asian inspired food at great prices.
GTEK shared a Page.
Urban Kitchen + Bar's cuisine focuses on delicious American and International fare that complement their handcrafted cocktails.

Galaxy Note 4 Edge!

Có vẻ như Samsung đang hy vọng màn hình độ phân giải cao trên Galaxy Note 4 và kiểu thiết kế mép màn hình cong của Note Edge sẽ giúp cho sản phẩm trở nên nổi bật và thu hút người dùng.
pcworld.com.vn

Smart lighting for a smart home.

Philips Hue Beyond is the company's attempt at taking its connected lighting platform to the mainstream. That's why the new range of light fixtures -
www.engadget.com

Cool nà!
Changing new battery of iPhone 5 for FREE; effective from today.
Applied for products purchased from September 2012 to January 2013

Tất cả những máy iPhone 5 được mua dưới dạng chính hãng tại Việt Nam đều sẽ nằm trong nhóm đối tượng nhận được sự hỗ trợ của Apple.
techz.vn

The Blue Heart looks quite better than the thumbs-up symbol, I guess!

Bạn làm gì khi bạn của bạn kỷ niệm một người thân yêu đã qua đời bằng cách tải một bức ảnh lên Facebook, hay khi người thân của bạn than phiền.
tinmoi.vn
GTEK shared a link.
Đoạn clip gây ấn tượng với màn biểu diễn xếp hình Domino dài mấy chục mét bằng 10.000 chiếc iPhone 5.
tinmoi.vn

Finger-reader for the blind; such a humanity invention!
This technology help the blind to read books as normal people by helping the user to detect and release audio feedback when he or she put up the finger on words line.
Ngón tay đọc sách cho người khiếm thị; quả là một phát minh mang tính nhân văn!
Công nghệ này giúp những người khiếm thị đọc sách được như người bình thường bằng việc giúp họ phát hiện chữ và phản hồi bằng âm thanh khi họ đặt ngón tay của mình lên dòng chữ cần đọc.

Thiết bị nhỏ được gắn vào tay có thể giúp người khiếm thị đọc những quyển sách bình thường bằng cách chuyển đổi đoạn văn bản thành âm thanh và định hướng chuyển động của ngón tay theo các dòng chữ.
vnexpress.net

Tin công nghệ

Bảng xếp hạng có sự góp mặt của hầu hết các hãng điện thoại trên thị trường Việt Nam hiện nay: Apple, Samsung, HTC, Oppo,…, tuy nhiên thứ hạng đã có nhiều thay đổi.
techz.vn

If Zenfone is the product line that has been dominating Vietnamese Smartphone Market up to July 2014, WIKO occupies 12.7% market share of cellphone in France - the city of romance. Find out why ...

Thương hiệu điện thoại thông minh trẻ của Pháp đã tạo lập được vị trí của mình sau 2 năm thành lập.
sohoa.vnexpress.net

How fast the technology have been growing!

Nếu muốn hình dung về một thế giới không iPhone, Google, TV màn hình phẳng... người dùng có thể xem lại những công nghệ của năm 1994.
sohoa.vnexpress.net

Thanks to the competition between 3G providers in Vietnam, Vietnamese users can enjoy the better service:
- Downloading a MP3 song, capacity 5MB, within 1 second
- Downloading a movie, capacity 5GB, within 2 minutes

Cool?!

Với tốc độ truy cập tới 42Mbps, cao gấp 6 lần hiện nay, người dùng mạng 3G tại Việt Nam có thể tải một bài hát chuẩn MP3 nặng 5MB trong một giây hay bộ phim 5GB chỉ với hơn 2 phút.
sohoa.vnexpress.net