Posts
GTS-Online BV added a new photo.
Image may contain: text

Wat een mooi feest. Matthias, onze kersverse collega, trouwde donderdag 25 augustus 2016 met zijn Heleen.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoor
Reviews
GTS-Online BV has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Sinds 11 juli j.l. hebben wij een nieuwe collega. Matthias van Lummel is onze nieuwe commerciële man.

https://gtsonline.nl/matthias-van-lummel-stelt-zich-voor/

Image may contain: 1 person, smiling, suit

Ben je een HBO student en heb je zin in een leuke afstudeeropdracht bij een kennisgerichte ICT specialist? Kijk eens welke opdrachten GTS-Online nog heeft open staan.

https://gtsonline.nl/afstudeeropdrachten/

GTS-Online is ICT-specialist en levert effectieve oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van automatisering. Wij beseffen als geen ander dat betrouwbare ICT technologie een belangrijke pijler is voor het succes van de organisatie van onze klanten....
Onze focus ligt op het aanbieden van cloud oplossingen. Of dat nu een private, public of een hybride oplossing is. Jonge, gedreven IT techneuten zijn de basis van ons bedrijf. Met hun hoogwaardige kennis zorgen zij voor maatwerk concepten voor onze klanten.

Meer weten of je aanmelden voor een van de opdrachten? Stuur een bericht aan jobs@gtsonline.nl

See More
Heb je zin in een leuke afstudeeropdracht bij een kennisgerichte ICT specialist? Kijk eens welke opdrachten GTS-Online nog heeft open staan.
gtsonline.nl

Nog steeds aan het twijfelen of je nu wel of niet wat met de cloud moet? Wellicht helpt het om te lezen hoe wij dit voor onze klanten oplossen:

https://gtsonline.nl/online-werkplek-maatwerk-zonder-limiet/

No automatic alt text available.

Wij zoeken een nieuwe collega.
Ben jij of ken jij een accountmanager met ICT ervaring?
https://gtsonline.nl/vacature-accountmanager-ict/

Ben je Accountmanager met ICT ervaring en zoek je een functie binnen een informele en gedreven organisatie? Wij zoeken jou!
gtsonline.nl

Meldplicht Datalekken
Sinds 1 januari 2016 is de meldplicht datalekken van kracht. Vanaf dat moment worden zowel private als publieke organisaties verplicht om aan de bel te trekken bij de Autoriteit Persoonsgegevens als privégegevens van gebruikers of klanten op straat komen te liggen. Uiteraard geldt de meldplicht datalekken ook voor GTS-Online en we willen graag uitleggen wat wij doen om de gegevens van onze klanten en de gebruikers van onze clouddiensten tegen het lekken van data te beschermen.

https://gtsonline.nl/meldplicht-datalekken/

Sinds 1 januari 2016 is de Meldplicht Datalekken van kracht. Wat doet GTS-Online om de Data in haar Clouddiensten te beschermen tegen Dataverlies.
gtsonline.nl

GTS-Online is IBM Business Partner

Of het nu gaat om business intelligence, financial performance, strategy management of om analyseapplicaties: IBM Cognos- software biedt uw organisatie wat u nodig heeft om optimaal te presteren en “analytics-driven” te worden. IBM Cognos- software kan uw organisatie op diverse niveau’s ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen die tot betere bedrijfsresultaten leiden. Niet alleen nu, maar ook op de langere termijn. U kunt uw org...anisatie tijdig bijsturen, trends vroegtijdig signaleren en uw voorsprong op de concurrentie behouden (vergroten). Ook kunt u uw klanten beter bedienen, efficiënter werken en meer winst halen.

GTS-Online is IBM Business Partner en u ook bij ons terecht voor:
•Advies, inventarisatie en implementatie van Cognos Controller en Cognos TM1
•Migratie en upgrade van uw huidige IBM Cognos omgeving
•Aanschaf en levering van IBM Cognos licenties
•Hosting van uw Cognos omgeving

See More
Of het nu gaat om business intelligence, financial performance, strategy management of om analyseapplicaties: IBM Cognos- software biedt uw organisatie wat u nodig heeft om optimaal te presteren en "analytics-driven" te worden. IBM Cognos- software kan uw organisatie op diverse niveau's ondersteunen…
gtsonline.nl

Vervanging TMG 2010 door Sophos UTM.

De mainstream support van Microsoft Thread Management Gateway (TMG) 2010 is op 14 april dit jaar gestopt. Alleen met extended support is het nog mogelijk om updates of ondersteuning van Microsoft te krijgen. De Web Protection dienst van TMG zal nog tot en met 31 december dit jaar worden voorzien van updates.

Bij Stichting Azora hebben we TMG vervangen door Sophos UTM. Niet alleen door het aantrekkelijke licentie model, maar voornamelijk ...wegens de uitgebreide mogelijkheden en de intuïtieve beheeromgeving.

In de oude situatie was TMG niet redundant uitgevoerd, waardoor het een zogeheten ‘single point of failure’ was. Gezien de grootte van de organisaties en de gewenste beschikbaarheid is daarom gekozen voor een high availability (HA) cluster van twee fysieke Sophos SG 330 appliances. Door het nieuwe HA cluster is het ‘single point of failure’ weggenomen en kan een hogere beschikbaarheid behaald worden.

Doordat de nieuwe Sophos apparaten in een Active/Passive HA cluster draaien hoeft het Total Protect abonnement slechts éénmaal te worden afgenomen, waardoor een hoge beschikbaarheid gehaald kan worden tegen relatief lage kosten.

De Sophos UTM appliances zijn volledig door ons ingericht op basis van de TMG configuratie en zijn samen met de interne organisatie in productie genomen. De e-mailbeveiliging is een aantal dagen later zonder downtime in gebruik genomen.

See More
No automatic alt text available.

Windows 10 gereleased, wat nu?

Nu Windows 10 is gereleased zullen veel organisaties gaan testen en onderzoeken hoe en wanneer Windows 10 uitgerold zou kunnen worden.

Voordat gestart kan worden met de uitrol zal de infrastructuur ondersteuning moeten bieden. Denk hierbij aan deployment, management en monitoring. Hier in het kort de momenteel beschikbare resources:

...Continue Reading
No automatic alt text available.

Altijd en overal de beschikking over je applicaties en data? Het is binnen handbereik. https://gtsonline.nl/uw-online-werkplek/

Image may contain: text and indoor

Eens proberen hoe onze Cloud-managed werkplek werkt? Vraag dan nu een gratis demo account aan: https://gtsonline.nl/aanvraag-demo-account/

Image may contain: text

De opvolger van Lync 2013/Lync Online: http://blogs.office.com/2015/04/14/skype-for-business-is-her

A few weeks ago, we announced the technical preview of the Skype for Business client, and today, we’re thrilled to announce that the new Skype for Business client is now rolling out as part of the April monthly update for Office 2013! In addition, Skype for Business Online is now rolling out to Offi…
blogs.office.com

Zo leuk om 2 jonge, nieuwe mensen bij GTS-Online te mogen begroeten.

Wesley Bongers (l) – hij rondde zijn studie HBO Systeembeheer bij ons af en studeerde af met een mooi cijfer (gefeliciteerd Wesley!). Hij begint zijn carrière bij ons als Support Engineer.

Gerben van Leeuwen (r)– hij gaat zijn afstudeeropdracht voor zijn studie System and Network Engineering aan de Hogeschool Utrecht bij ons uitvoeren.

...

Zij vormen een welkome aanvulling op ons technische team en wij wensen hen een mooie tijd toe bij GTS-Online.

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, closeup
GTS-Online BV updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, text