Pia Kidholm Pedersen (Bodysoul Whispermaster of Magnitude) is on Facebook.
To connect with Pia, sign up for Facebook today.
Work
 • Certified Facilitator & Bodyclass Facilitator2010 to present
 • Chef/ägareBorlänge, Sweden
  Kurser, Föredrag, Föreläsningar, Healing, Kinesiologi, Access Conciousness, Akupunktur, Hypnos, Personlig utveckling, Hälsa, Näring, förgiftningar, Monokromt ljus, ljusterapi, Ansktsbehandlingar, E-Lybra, Rensar hus och människor från Andar och andra energier med mycket mera! Hjärtligt välkommen!!
  https://soundcloud.com/pia-kidholm-pedersen/clear-your-waymp3?fb_action_ids=10207584595003681&fb_action_types=soundcloud%3Apublish
  • Choachning
   Mina egna Praktiska Mästare verktyg kan användas med hjälp av clearingar som öppnar upp för nya möjligheter, som förändrar olika situationer, blockeringar osv direkt!
   Helt oav sett vad du anser vara ditt absolut största bekymmer, förändrar en enda behandling av mig, dig och din framtid, för all evig framtid ♥
   Hur blir det även bättre än så?
 • Enhets chef1980 to 1997
 • Facilitator
Education
Current City and Hometown
About Pia
 • Vet att vi drar till oss det vi själva lägger energin på och att våra egna personliga energier är som magnetfält med allt vi släpper, eller väljer att ha kvar. Helt oberoende av, hur medvetna vi själva är om vad vi faktisk i praktiken skapar i våra egna liv ;) Vad mera är möjligt?
  ♥ ♥ ♥ ♥
  Egen företagare: www.gudinnansoas.se

  Jag är efter 50 år+ i denna värld, fortfarande så naiv att jag tor människan föds god! Det är vad vi sedan utsätter dessa individer för, som formar egotrippade egoister, som inte ens litar på sig själva!
  Vi behöver göra vad vi kan, för att hjälpa alla barn, så de kan växa upp och bli självständiga individer med kapacitet att använda världens längsta sträcka. "Hjärnan - härtat - själen - kroppen...."
Favorite Quotes
 • Ta all utbildning du kan få - en enda idé i världsklass är allt du behöver för att bespara dig själv år av onödiga problem och arbete!
  Enbart genom att höja energierna i din egen kropp, kommer de automatiskt att höjas i ditt liv och ge dig tillgång till allt du har behov av och mera än du i din vildaste fantasi kan tänka dig till på egen hand. Hade din hjärna klarat av att inse det på egen hand... hade det redan funnits i ditt liv!

Favorites