Photos
Videos
Dinsdag 20.00 uur journaal stonden we prominent op. Omdat ik toevallig buiten het kordon stond een glas witte wijn te drinken, tijdens de speech van Sven, sta ik in mijn blauwe pak bij als of ik buiten deze verdacht gemaakte groep van oproerkraaiers stond. Annechien Steenhuizen kondigde het als beveiliging aan, zie het filmpje van het NOS journaal.
7
4
Posts

Een actrice die bovennormaal vertrouwd is met het geldsysteem, die in de huid van de edele en onedele geldpersoonlijkheden uit onze geschiedenis kroop en dit aan het publiek overal in de wereld toonde en zo ook begrijpelijk kon maken wat de media maar niet lukt, namelijk dat er een financiële oorlog gaande is.

Dette is nu ook met het mienskipsgeld vertrouwd geraakt, wellicht het geld van de toekomst in 2025 of zo, maar kijken welk passend kostuum ze daarvoor gaat aantrekken. Dit is een Tankvrouw, jullie weten nog niet wat deze titel betekend, maar dit maken we nog openbaar.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing
Harm Wijbenga
1 hr

Het begint hier bij de ZIENN expositie al een in en uitloop te worden van wereldsterren. Jurgens Redczus met Dette Glashouwer. Zij speelt in "Marijke Muoi"
http://detteglashouwer.com/lovende-reacties-voor-marijke-m…/

Kort en krachtig!

Image may contain: 1 person
Jurgens Redczus

Ad Broere, slaat op het paneel dat vandaag gereed kwam, de spijker op zijn kop.

Posts

Wie kan verklaren waarom deze bestuursleden van Ons Geld in hun handen dezelfde dingen vast houden?

Image may contain: 4 people, people standing
Harm Wijbenga is in Leeuwarden, friesland.

De eerste doeken hangen bij de ZIENN expositie
Werk van Monique van Gurp.

De letterlijke loper heeft Jürgens Redczus in de hand waarmee hij alle kluisjes in de kluizen kan openen.

Het affiche voor onze expositie is niet alleen veelbelovend, wij maken onze beloftes waar.

Op de achtergrond staat de loper afgebeeld waarmee op 8 december 1944 de 50 verzetsstrijders vlakbij in de Blokhuispoort werden bevrijdt. De wasafdruk die dit mogelijk maakte staat ernaast.

...

Wij hebben alvast een wasafdruk gemaakt van de sleutel die de gevangenen in deze financiële oorlog kan bevrijden. Wij kunnen wel enkelen helpen maar feitelijk kan iedereen zich zelf het best zelf helpen.

Alleen gaat het sneller, samen kom je verder.

See More
Image may contain: 1 person, smiling, standing, shoes and indoor
Geldgeweld
Community

Kinderboeken schrijvers, pedagogen opgelet, laat de media en vooral de kinderen weten wat aan de geldhandel zelf mankeert.

De kinderen die onze expositie komen bezoeken zullen naar een ander bankwezen hunkeren, omdat kinderen nog zuiverder naar eerlijke beginselen kijken en te kwader trouwe echt met geheel hun hart afwijzen omdat ze namelijk nog niet door het "systeem" bedorven zijn.

https://mailing.edg.nl/display.php…

De jaarlijkse Week van het geld komt er weer aan! Van 12 t/m 16 maart a.s. vindt voor de achtste keer de Week van het geld plaats. In deze nationale projectweek worden activiteiten georganiseerd waarmee basisschoolleerlingen leren omgaan met geld.
mailing.edg.nl

Wie weet wat een Droste effect is kan wellicht raden wat op die witte postzegel aan de muur komt te staan uit het foto -gastenboek van deze expositie.

Image may contain: table and indoor
Image may contain: food
Jurgens Redczus added 2 new photos.

Bijzondere kluis daar vlakbij de Blokhuispoort, de eerste postzegels van de wereld van alle landen liggen daar in een kluisje met 2 sleutels nagemaakt van goud... en zilver en die mogen de gelukkigen in ontvangst nemen en tevens ligt de langste postzegel van bijna 7 m daar nu op de grond met de overkoepelende titel van de ZIENN expositie op afgedrukt en de bezoekers kunnen hun selfie van bij de kluis naar het foto-gasten boek ter plekke sturen, waarvan van de origineelste weer een echte Post NL postzegel in het kader van LF 2018 van gemaakt zal worden als een waardering voor de immateriële inspanning van de bezoeker.

Men dus deze postzegel bij voorkeur op een echte Mienskipgroet postcard aan zijn dierbaren kan plakken en versturen, maar tevens ook voor een verbinding met de mensen in Bulgarije en Italie namelijk in Plovdiv en Matera kan gebruiken omdat dit zijn de Culturele Hoofdsteden van Europa in 2019. Maar hierover later meer.

Jong en oud worden in deze kluizen gegarandeerd beloont, of met brons, zilver of zelfs goud, maar ook met een Spaarbankboekje waarop een onverwacht hoog bedrag op komt te staan als cadeau van de Cashman -Tankman -Bankmen bij de eerste inleg, en tevens liggen overal immateriële schoonheden klaar als een warme deken.

See More

Een voorproefje van een paneel van de expositie over edele en onedele geldkwesties die in een kluizen - souterrain van een bank gehouden worden.

No automatic alt text available.
Geldgeweld
Community

Een korte impressie waar ook de expositie over het edele en onedele geld getoond wordt.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Harm Wijbenga
600 Views
600 Views
Harm Wijbenga

Update filmpje voorbereiding Zienn expositie

Het Mienskipgeld dat in deze kluis aan elk mienskip lid uitbetaald gaat worden is meer waard dan elke andere valuta. Tot nu toe is schuldgeld de basis van ons economisch monetair model.

Mensen en hun werken en doen worden feitelijk pas gewaardeerd als er eerst schulden zijn gemaakt, eigenlijk dus ondergewaardeerd. Het monetaire mienskip model waardeert iedereen gelijkwaardig wederkerig en proportioneel maar niet op basis van schuldgeld maar op basis van waarderingsgeld. Dit monetaire model staat diametraal tegenover het schuldgeld model.

No automatic alt text available.
Jurgens Redczus is in Leeuwarden, friesland.

De boodschap bij het betreden van onze kluis verwijst al een beetje naar wat de bezoeker feitelijk ontvangt als die zijn saldo binnen van zijn Mienskipgeld gaat ontvangen.

Hoeveel Tankmannen en vrouwen zouden in Nederland leven?

No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people and outdoor
Jurgens Redczus added 2 new photos.

Gisteren kreeg ik wel een heel bijzonder compliment. Mijn inspanningen tegen de gaande financiële oorlog werden vergeleken met de Tankman door een kunstenaarsec...htpaar dat van mensen die zich tegen geweld inspannen schilderijen maakt waarop de eenvoud van de mens, die net boodschappen gedaan heeft, met zijn boodschappentas in de ene hand, en zijn jasje in de andere hand op afgebeeld is, lijkend op de Tankman.

De kracht van het individu uitgebeeld tegen de overmacht van de te kwader trouwe overheden.

Monique Ederveen van Gurp gaat mij nu ook nog schilderen gelijkend op de Tankman de Bankman in plaats van de Cashman zoals de media mij noemt.

En dit schilderij komt in de expositie bij ZIENN te hangen vanaf 21 maart op de Nieuweweg 3 te Leeuwarden te zien samen met de andere Tankmannen en vrouwen.

See More

Administratie van het mienskipgeld is een belangrijke taak, wie wil deze op zich nemen?

Mienskipgeld

Het mienskipgeld is echt van ons allemaal, het is namelijk onbetwist het eerlijkste geld op de wereld omdat het 100% solide is. De waarde is onveranderbaar, dus... blijft behouden.

Deze valuta kan niet meer maar ook niet minder waard worden!

Het mienskipgeld heeft de naam de Ster gekregen, de eerste echte universele munt.

See More

De alliteratie, van Geldgeweld kunstig gebruikt.

En het we
vult iedereen immers altijd in zijn eigen hoedanigheid in deze kwestie zelf in.

Image may contain: one or more people and text
Jurgens Redczus

De buren en zo veel anderen hebben me zo vaak al gevraagd, bent u een kunstenaar, nu ik op een affiche van een kunst expositie ben komen te staan, zal ik dat ni...et meer ontkennen.

Ik zei altijd: "ik ben geen kunstenaar omdat ik er geen geld mee hoef te verdienen om van te leven".

Nu ik diverse kunstwerken ontworpen heb en die in het oude ABN Amro bankgebouw ga exposeren, en die over geld gaan, namelijk ook geld dat wij allen verdienen, namelijk over het eerlijkste geld ter wereld, dat 100% stabiel is, dat niet meer of minder waard kan worden, het mienskip geld kreeg de naam Ster, heb ik nu toch als kunstenaar iets met geld te maken gekregen.

Bij deze nodig ik iedereen uit om onze / mijn expositie dit jaar te komen bezoeken.

See More

Schuldgeld dat via het gedoogde onwettige geldscheppingsproces ontstaat op basis van rente is de grootste veroorzaker van deze drieste feiten.

No automatic alt text available.
Drenthe in Opstand

Armoede en schulden zijn een groeiend probleem in NL.
Maar wat zijn de cijfers?

Divosa heeft de belangrijkste feiten uit onderzoeken
van 2013 – 2017 in beeld ...gebracht.

- *1 op de 5 huishoudens heeft risicovolle schulden*

- *1,2 miljoen huishoudens met schulden krijgt geen formele schuldhulpverlening*

- *een arm huishouden heeft een tekort van gemiddeld € 217 per maand*

- *850.000 mensen hebben te weinig geld om in hun basisbehoefte te voorzien*

- *224.000 huishoudens moeten langer dan 4 jaar rondkomen van een laag inkomen*

- *378.000 kinderen groeien op in een gezin met een laag inkomen*

- *Bij het aanvragen van inkomensondersteuning kan iemand te maken krijgen met 27 regelingen en 8 definities van het begrip inkomen of vermogen*

- *Gemeenten gaven in 2013 55 miljoen uit aan beschermingsbewind. Twee jaar later steeg dit naar 115 miljoen*

- *40% van de arme mensen heeft werk als belangrijkste inkomensbron*

- *80% van de 1 miljoen zzp'ers heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering*

- *1 op de 4 zzp'ers bouwt geen pensioen op*

https://www.divosa.nl/armoede-en-schulden-nederland

See More

Op zoek naar een onderzoeksjournalist die aan de Paradise Papers heeft meegewerkt.

Jurgens Redczus

Wie kent 1 van de onderzoekers persoonlijk die meegewerkt heeft aan de Parasieten Papers, ikzelf zou degene graag willen nomineren, te meer omdat ik van zo iema...nd net zoals van alle andere genomineerde wil weten hoe zij over het mienskipgeld en de universele munt de Ster denken, namelijk als bedoelde parasieten verdelger via de weg naar een eerlijk muntstelsel ? Of is het gewoon beter om deze parasieten een one way ticket naar hun geliefde belastingparadijs te laten betalen?

See More
A global investigation that reveals the offshore activities of some of the world’s most powerful people and companies.
icij.org

Hoe meer van die goede onderzoekers aangereikt worden, om zo moeilijker zullen de juryleden het krijgen om daar dan de onmogelijke taak te volbrengen, eigenlijk kan er geen van allen terecht de titel eerlijkste bankier ontvangen, maar het is ook geen persoonlijke titel het gaat om de functie om het eerlijkste geld goed te beheren.

Jurgens Redczus

Edin Mujagic, de 3e genomineerde voor de functie als eerlijkste bankier van Nederland.

In zijn boek met de gelijkluidende titel als de site: www.geldmoord.nl l...aat hij zien dat de Centrale bankiers de waarde van ons eigendom steeds bewust verminderen ten voordele van de belastingparadijsbezoekers.

See More
inflatie deflatie ECB Fed geldmoord
geldmoord.nl

Mienskipgeld
Op 21 maart lanceren we, de nauwkeurige volgers weten dit al in onze expositie de Ster, de universele munt, het eerlijkste geld ter wereld in de kluizen van het oude ABN Amro bankgebouw.
Als er genoeg stuivers ingezameld worden zullen we het Mienskipsgeld, waarmee we beginnen om de kunstwerken in Prachtig Makke mee te prijzen, ook als koperen munten laten maken.
Maar eerst zullen we genoeg stuivers moeten zien in te zamelen voor de bevrijdingsklok .
Immers zitten wij op een historische plek die niet voor niets als Muntenburg de geschiedenis is ingegaan en hierover zal een historicus 2 panelen van onze expositie aan wijden.

Jurgens Redczus

Wat denken jullie wat de gemeenschappen in Matera en Plovdiv de volgende Culturele hoofdsteden van Europa van Italië respectievelijk Bulgarije het liefst wille...n ontvangen als wij het estafettestokje overdragen?

Eerst wilden we het grootste groepsfoto ter wereld maken, het mienskipfoto, zie voorbeeld op de Dam: www.gigapixel.nl

Dit wilden we onderstrepen met tienduizenden mienskipgroeten op de grootste postcard ter wereld, die italiaanse en bulgaarse vertalers gingen vertalen.

Voortschrijdend inzicht in dit proces werkend in de kluizen van de historische Muntenburg heeft ons geleerd dat vanwege de contacten met de delegatie uit Bulgarije wij begrepen dat er waarschijnlijk door de samenleving in beide steden de meeste behoefte bestaat aan ons concept van de universele munt de Ster, de eerlijkste munt ter wereld, als hard klinkende munt, namelijk het mienskipgeld.

Het woord zegt het precies wat het echt is.

Mensen, we hebben zodoende veel meer stuivers nodig om deze munten na het gieten van de bevrijdingsklok ook te kunnen slaan.

De mienskipfoto en de mienskipgroeten zijn feitelijk luxe cadeaus, het mienskipgeld helpt hun alsook onze economie vooruit in de gaande financieel oorlog, dus help mee.

See More
de oneindig scherpe foto Oneindig dichtbij komen Wat gebeurt er als je iets interessants ziet? Je pupillen worden groter. Je wilt méér zien. Je komt dichterbij. Nog dichter... En dát is nu ook mogelijk op je scherm, dankzij de unieke Gigapixel-technologie. Je kunt in theorie oneindig dichtbij kom...
gigapixel.nl