Photos
Videos
Dinsdag 20.00 uur journaal stonden we prominent op. Omdat ik toevallig buiten het kordon stond een glas witte wijn te drinken, tijdens de speech van Sven, sta ik in mijn blauwe pak bij als of ik buiten deze verdacht gemaakte groep van oproerkraaiers stond. Annechien Steenhuizen kondigde het als beveiliging aan, zie het filmpje van het NOS journaal.
7
4
Posts

Houden de 60 machtigste bankiers ter wereld op 10 juni hun adem in of zijn ze nu al verzekerd van hun belang omdat ze Facebook en hun dienstverleners annex soortgenoten ingehuurd hebben zoals de MSM om de deelnemers aan het referendum in Zwitserland dat over de geldschepping gaat zodanig te kunnen beïnvloeden?

Elke dag worden de Zwitsers hierover dus ook van de Vollgeld voorstanders geïnformeerd, zou dit voldoende zijn om de desinformatie manipulaties te kunnen openbaren?

Inf...ormatie is het A & O, kijk naar J.F. Kennedy wat die daarover zei, dat hij bijna geheel afhankelijk was waarover zijn adviseurs aan hem wel / niet iets toevertrouwden. Ook al las hij zoveel en zo snel als geen andere beslisser in de westerse wereld toen, hij kon niet alles wat hij zou willen weten te weten komen als anderen aan hem dat niet wilden of konden toevertrouwen.

See More
No automatic alt text available.
Geldgeweld
Community

De alliteratie van Geld WE en geweld oftewel geldgeweld staat ook tevens op het Droste effect het is maar net wat de bezoeker er in ziet.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
48 Views
Droste effect

Dit Droste effect kan elke bezoeker van de expositie in het oude ABN Amrobank gebouw te Leeuwarden zelf ervaren en maken door zelf op de stoel te gaan zitten. A...ls er een foto gemaakt wordt en men die opstuurt naar info@stichtingdestuiver.nl o.v.v. Droste effect dan komt die foto in die grote postzegel, zie achtergrond, en in die postzegel zit weer een postzegel en dat gaat eindeloos zo door. En van al die foto's worden 10 echte postzegels gemaakt.

See More
Posts

Laat de Stuiver jouw kant op rollen.

Op Koningsdag laten we tijdens een optocht in een kleine plaats in Friesland 2 stuivers van 55cm namelijk een Wilhelminaatje en onderstaande Willem door de straten rollen die naar het stuiverreferendum en de bevrijdingsklok verwijzen.

We maken er een gezellige dag van, en wie zin in heeft om samen in de optocht of achter een kraam te helpen is welkom.

...

Voor de borrelaars zal de Oranjebitter klaar staan, voor degene die nog niet weten hoe de stuiver hun kant op kan rollen: www.stichtingdestuiver.nl

See More
No automatic alt text available.

De stuivers druppelen binnen, zo ook via deze site die aan ons Burger referendum aandacht besteed. Delers bedankt.

https://www.alwareness.org/met-1-stuiver-je-geld-als-eigen…/

Voordat wij via een officieel startschot ons unieke burger-referendum waar geen tijdslimiet en ook geen afhankelijkheid van wel /geen medewerking van de overheden nodig is gaan starten, nodigen wij jullie bij deze uit om er al bekendheid aan te geven. Gewoon van onderop alvast laten groeien. We will...
alwareness.org

Wat waren de verzetsstrijders op 8 december 1944 blij toen ze uit de gevangenis van Leeuwarden (Blokhuispoort) bevrijdt werden.

Nu is in cel 5 aldaar, waar de laatst levende Gerrit Fokkema opgesloten zat en nu rondleidingen verzorgd ook een expositie te bezoeken.

Het toont ook aan hoe machteloos een wetgever is als met oorlogsgeweld een bezetter iedereen alle rechten ontneemt.

...

Men zodoende corrumpeerbaar gemaakt is, de ambtenarij met de bezetter ging meewerken en onschuldigen zodoende opspeurde en in de gevangenis stopte, feitelijk collaboreerde.

De sleutel van Vrouwe Justitia is de kwaliteit van de gedachte over recht en onrecht. Op de kwaliteit van de gedachte volgt de daad.

Banken zijn de bezetters in de gaande financiële oorlog van nu, degene waartegen de wetgevers (onze 1e & 2e kamerleden samen met de regering )niet optreden. Daarom hebben de tegenwoordige verzetsstrijders aan hun post gezonden over deze oorlog met de postzegel: Een dief maakt geen wet tegen diefstal.

De sleutel tot bevrijding van dit geweld ligt in een deugdelijke wet en die kunnen we zelf via het referendum van de Stichting de Stuiver afdwingen, ons zelf bevrijden.

Dan zijn we ook van de ons corrumpeerbaar gemaakte banken bevrijdt, onze afhankelijkheid is dan op echte vrijwilligheid gebaseerd als we een bank kiezen.

Deze sleutel van blijdschap kost maar 5 cent: www.stichtingdestuiver.nl

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Omdat dit bericht elders is geblokkeerd, zijn wij benieuwd of het nu wel toegankelijk is:

https://www.alwareness.org/hoe-ontstaat-geld/

Home/Nieuws/Awake/Hoe ontstaat geld? Awake Hoe ontstaat geld? Redactie Alwareness 15 uur geleden 0 8 Minder dan een minuut Facebook Twitter Google+ LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Reddit VKontakte Odnoklassniki Pocket Labelsvideo Toon meer Delen Facebook Twitter Google+ LinkedIn StumbleUpon Tu...
alwareness.org

Er kan geen machtiger wereldwijd aards controlemechanisme bestaan dan een uniform financieel systeem zonder contant geld!

Zo kort en krachtig geformuleerd staat het in het tijdschrift Middernachtsroep 11.2017

No automatic alt text available.
Geldgeweld
Community

In de wandelgangen word al over de sterren gefluisterd, niemand zou het moeten mogen horen.

Image may contain: indoor
Jurgens Redczus

De zon komt op, de vogels zingen hun prachtige liederen en ogenschijnlijk verdwijnen de sterren, er beweegt zich iets uniek's aan het firmament, een aantal vrienden zijn begonnen zich aan de sterrenhemel te vereeuwigen.

De rijken houden net zo min als de middengroep en armen met deze waarde van geld rekening omdat men niet meer gewend is als mienskip te functioneren.

Image may contain: phone
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Expositie Edel / onedel Geld verhaallijn 1 added 3 new photos.

helemaal onderaan staat verhaallijn 1 en nu volgt eerst verhaallijn 2 van de expositie waarbij de student Gilbert uit Leeuwarden aan Dagobert Duck duidelijk maakt wanneer zijn goud niets meer waard is

De geprivilegieerde banken scheppen geld uit het niets om bijvoorbeeld aandelen of ondernemingen voor zichzelf of hun aandeelhouders te kopen.

Banken zijn bevoorrecht omdat onze wetgevers dit misbruik van geldschepping gedogen, niemand mag hun dubieus boekhoudgeld immers controleren vanwege hun eigen ingesteld bankgeheim.

Ze gaan met dit geld ook gokken, maar als je speculeren zegt lijkt het er op als of het verstandig is om dit Casinogeld te mogen scheppen.

...

Het is niet alleen maar bedrog, het is ook voor de samenleving uiterst schadelijk.

http://www.20min.ch/finance/news/story/Banken-31690448

See More
Eine Aufgabe von Banken ist die Geldschöpfung. Dies nutzen sie auch für Firmenzukäufe, so die Vollgeld-Initiative. Raiffeisen sei dies mit Vincenz zum Verhängnis geworden.
20min.ch

In 1 oogopslag in 100 talen, bekijk de 360 graden foto 3D en scroll rond, dan zie je dat daar de naam van de eerlijkste bank staat omdat men zijn gastenboek bedankje kan turven en dit tevens de naam van de bank is geworden.

Jurgens Redczus

Opa gaat in de kluis aan de kleine kinderen opstijgende luchtballonnen geven, en nu zijn de kleinkinderen aan de buurt.

360 graden 3 D opname voor google maps

Dit is beleven op een innovatieve wijze

Een verbazingwekkende google maps foto van onze expositie.

De strenge plichtethicus / muntmeester die zijn kleinkinderen echt liefheeft ook al ziet die er nu ni...et zo uit op de 360 graden 3D foto. Omdat die het leuk vond dat ze op de toetsstenen met krijt gingen tekenen en meegenomen heeft naar de kluis is hij zo speciaal gefotografeerd.

See More
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
google.com

Dit begrip Mienskip is veel groter dan zoals Friezen het bedoelen.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Jurgens Redczus added 3 new photos.

Mienskipsaarde wat is dat nou?

Het is een verzameling van een handjevol aarde die elke deelnemer in de grote bloempot van de expositie in het oude ABN Amro bank...gebouw aan de Nieuwe weg te Leeuwarden in het kluizen souterrain inlevert zodat de vruchtenboom die er op de aldaar begraven wapens op een kerkhof van de financiële oorlog geplant gaat worden, gezond kan opgroeien.

In het boekje staan en komen de adressen en verhalen te staan van de deelnemers en geïnteresseerden.

En de datum van het planten staat er ook al vast.

See More

Het gaat er om meer dan alleen contant geld

No automatic alt text available.
Jurgens Redczus

Aan het uiterlijk van het Zwitserse geld wil de media hier wel aandacht aan besteden, nou ja de V heeft er wel al aan de inhoudelijke discutabele kant van het g...eldscheppingsproces aandacht aan besteed omdat er op 10 juni 2018 een referendum in CH gehouden gaat worden omdat men deze monopoliepositie van de particuliere banken wil overdragen naar de overheid.

Ook wij zijn begonnen om er een soortgelijk referendum op de agenda te zetten, zie:www.stichtingdestuiver.nl

See More

Het n is bewust weggelaten bij dele als antwoord op "we"

No automatic alt text available.
Jurgens Redczus

De eerste luwardders antwoord op het schoolbord op de alliteratie,

De eerlijkste bank ter wereld met een universele munt heeft een Nederlandse naam gekregen tenminste voor wie de alliteratie kan lezen en begrijpen. De naam bank is internationaal omdat de eerste banken eigenlijk Italiaanse geldwisselaars waren die van markt naar markt trokken en op hun tafels (italiaans banca) hun goudweegschaaltjes en toetsstenen en al de verschillende munten uitstalden.

We zijn al maanden bezig in de kluizen en al 2 weken geopend en de bezoekers turven hun bedankjes op het bedankt dat we in 100 talen op de muren hebben staan op hun eigen taal maar niemand zag wat deze anonieme kunstenares in het gastenboek (kluis) van al die talen zag, namelijk de naam waar wij op zoek naar waren

No automatic alt text available.
Bedankt updated their cover photo.

De nieuw opgerichte bank heeft haar naam en logo gekregen.

Het is tevens een toetssteen die edel en onedel geld gaat toetsen,

die geen kosten in rekening breng...t voor al haar diensten,

waarvan de valuta in Sterren die niet omgerekend kunnen worden in andere valuta beheerd wordt,

die aan haar klanten geeft, hun waardeert en niets afpakt zoals rente,

een bank die bijna in alle handelingen precies het tegenovergestelde doet wat alle andere banken op deze wereld doen,

daarom beheerd deze bank ook de eerste universele munt. Die 100 % stabiel is, die niet meer maar ook niet minder waard kan worden. De eerste munt die 100% gedekt is.

See More