Posts

Met Koningsdag (vrijdag 27 april) zijn de meeste mensen een dagje vrij. Ook de vuilnisman. In Rijsoord, Oostendam en ’t Zand worden de minicontainers voor het restafval daarom op zaterdag 28 april geleegd.

Woon je in Bolnes? Dan kun je de zakken voor plastic, metaal en drinkpakken (pmd) op zaterdag 28 april vóór 8.00 uur ’s ochtends op straat zetten. Of, nog beter, hang jouw zak aan de grijze kroonring.

In de afvalkalender op www.ridderkerk.nl vindt je wanneer jouw afval wordt opgehaald. Wil je altijd over de meest actuele informatie beschikken? Download dan gratis de AfvalWijzer app.

No automatic alt text available.

Goed nieuws voor mensen die een mooie trip over het water willen maken. Bij de halte bij het transferium de Schans stap je op het Driehoeksveer voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de molens van Kinderdijk. Het Driehoeksveer vaart dagelijks tussen Ridderkerk, Kinderdijk en Krimpen aan de Lek en vanaf zaterdag 21 april ook in de weekenden én op Koningsdag. Je kunt ook je (brom)fiets en scooter meenemen!

Kijk voor meer informatie en de dienstregeling op www.driehoeksveer.nl.

Image may contain: sky, outdoor and water
Reviews
3.3
16 Reviews
Tell people what you think
Peter Siegel
· November 27, 2017
leven nog in de vorige eeuw, toen ballonnen oplaten nog leuk leek voor de kinderen en de ballonnen niet in de #plasticsoep eindigden
Jamila Laorah Alida Djermor
· March 24, 2018
Slechte service, geven geen goede informatie af, en omdat wij iets wijzigen wat nog niet bevestigd was moeten we alsnog wijzigingskosten betalen.
Mark De Proft
· November 27, 2017
Heliumballonnen oplaten? Wat een achterlijke gemeente!
Jan Willem Steeman
· September 7, 2016
Een prima begin. Er kan nog veel info bij.
Photos
Videos
Bezoek Gianni Romme, Glas in 't bakkie
9
Verwerking plastics, blik en drankenkartons
5
5
Drummen op kliko's tijdens de food en greenmarkt 1 juli 2017
9
1