Posts

Ietsje later dan gepland, maar Ilse Dieltjens heeft net de 3 winnaars van de Profit First wedstrijd aangekondigd.

Proficiat aan de gelukkige (en binnenkort winstgevende) winnaars

Wie meer over het Profit First systeem wil weten: het boek is een aanrader, maar er is natuurlijk ook de workshop van Ilse op 21 maart (internationale Profit First dag). Alle info op https://www.ilsedieltjens.com/profit-first-workshop/

No automatic alt text available.
Ilse Dieltjens

Beloofd is beloofd.
De winnaars van deze 3 waardevolle boeken zijn:

- Liesbeth Helsen
- An Boone...
- Sille Brouwer

Sturen jullie je adres in PM?

Voor de anderen... blijf deze pagina volgen. Ik blijf tips delen en ook nog wel een boek af en toe

Of nog BETER: schrijf je in voor de Profit First Kennismakings Workshop.
via http://www.ilsedieltjens.com/profit-first-workshop/

Groetjes,
Ilse

See More

Ik weet dat heel veel mensen het moeilijk vinden om live te gaan op hun Facebookpagina.

Ik kan wel honderden redenen bedenken waarom, maar ik ben benieuwd naar die van jou...

Als je nog nooit live bent gegaan op Facebook:...
Waarom niet?
Wat houdt je tegen?

Ik ben aan het werk aan een blogpost om jou te helpen het aan te durven, dus ik ben heel erg benieuwd.

See More
No automatic alt text available.
Gerrit Vromant - Social Media Coach
Entrepreneur
Reviews
4.9
40 Reviews
Tell people what you think
Melita Mertens
· March 3, 2018
Gerrit is deskundig, leuk, open, geduldig en een echte expert. Wat vond ik het superleuk om de 30 dagen challenge van en met hem te doen. De opdrachten werken aanstekelijk en de feedback is vaak mild,... soms tot the point en pittig. Echt 30 dagen leren. De coachcalls zijn ook zeker aan te bevelen.
Ik mis het nu al. Dit is namelijk dag 31!
See More
Kim Van Langenhove
· November 11, 2017
Ik ben heel tevreden van de 30dagen facebook challenge. Heel concrete, toepasbare tips in de mails en heel bruikbare feedback van Gerrit in de facebookgroep. Heb je vragen, zorgt Gerrit voor een antwo...ord. Aanrader voor zelfstandigen die hun marketing via facebook een boost willen geven! See More
Nadia Verhaegen
· November 21, 2017
Gerrit weet op een enthousiaste en humoristische manier heel wat nuttige en bruikbare inzichten te geven in hoe fb werkt, wat je best post, hoe je meer bereik krijgt ..

Wanneer ik ze toepas, merk ik... echt resultaat. Voor ik Gerrit ontdekte, deed ik maar wat en had ik amper bereik.

Nu beleef ik veel meer richting en plezier in het maken van posts. Aanrader!
See More
Inge van Straalen
· January 23, 2018
Zeker een aanrader!

Ik ben hartstikke blij dat ik de 30 dagen Facebook Challenge heb gedaan. Elke dag een inspirerende en soms ook uitdagende opdracht in mijn inbox. Nu voel ik mij zeker genoeg om mi...jn pagina te delen met mensen.

Het bereik is omhoog gegaan en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen met het schrijven van mijn posts. Gerrit geeft ook goede feedback en heeft een fijne, persoonlijke aanpak. Hij geeft je echt het gevoel dat er geen domme vragen zijn.
See More
Machteld Schoïers
· July 26, 2017
Vermits ik in een moeilijke sector zit, ben ik toch zeer blij dat ik met de 30-dagen challenge bezig ben..
Mijn pagina schiet niet als een raket de lucht in, maar er is wel al meer bereik!
Ik ben zee...r tevreden omdat ik al zoveel heb bijgeleerd over facebook!
Ik ben een die-hard facebook-mens� en daarom is het fijn hier meerwaarde uit te halen...
Bedankt!
See More
Leen Pairon
· September 9, 2017
Hoewel ik al even bezig was met mijn Facebook pagina en al een mooi aantal fans had, leer ik toch veel dan de 30 dagen Facebook challenge van Gerrit. Ik vind het ook handig dat je rechtstreeks vragen ...kan stellen en op elke opdracht nuttige feedback krijgt. De opdrachten hebben me ook gestimuleerd om nieuwe dingen te proberen zoals visuals maken, een Facebook live video, storytelling, meer persoonlijke updates, ... See More
Brenda van den Brink
· June 20, 2017
Mijn facebook pagina's zijn er heel anders (veel beter) uit gaan zien nadat ik de 30 dagen challenge had afgerond. Gerrit is een fantastische leraar, die je niet alleen opdrachten geeft maar ook echt ...betrokken is bij wat je doet op je facebook pagina. Hij stimuleert en helpt je op veel manieren om een betere pagina te krijgen met meer bereik, meer fans en vooral meer interactie. En hij doet dat op een leuke manier, geeft je veel uitleg zodat echt een kind de was kan doen. Fb was niet mijn hobby, ik kom nog uit het tijdperk dat we opgroeiden zonder internet. Nu heb ik het idee dat ik na 30 dagen iedere dag een les wel heel veel van fb te weten ben gekomen. En kan voorlopig zelf verder. Bedankt Gerrit! See More
Vera Hellemans
· July 16, 2017
Ik ervaar Gerrit als een no-nonsense vakman.
Hij is heel to de point in zijn feedback zonder arrogant :-) over te komen.
Zijn kennis deelt hij met een aanstekelijk enthousiasme!...
Ik ben nog maar half weg in de 30 dagen Facebook Challenge en ik heb al zo veel geleerd ……
Het groepsgevoel tijdens de 30 dagen is heel sterk, de reacties van de andere leden zijn van onschatbare waarde.
Het is zeker en vast een aanrader om je Facebook pagina te leren updaten samen met Gerrit.
See More
Linsey Van de Brande
· February 13, 2017
Ik ben nog elke dag blij dat ik de 30 dagen challenge heb mee gedaan...
Mijn FBpagina is opengebloeid, het werkt écht! Je krijgt geen nutteloze suggesties, maar echte doelgerichte handvaten om iets t...e posten. Je ziet de voorbeelden van elkaar in de groep. Ook tools om al die dingen te maken worden uitgelegd.
Mijn berichtbereik is met duizenden verhoogd, mijn likes tikken lekker aan zonder veel moeite.
En het leuke is dat je zoveel info krijgt dat je op je eigen tempo na een jaar nog veel meer eruit haalt en toepast... Je wordt handiger en het wordt zelfs nóg beter allemaal!
Van deze sociale, spontane 'mediamens' kun je op een aangename manier te weten komen hoe dat nu allemaal in z'n werk gaat, die sociale media!
See More
Rianne Temmen-Geluk
· January 19, 2018
Gerrit brengt het op een leuke manier. Ik heb iedere dag uitgekeken naar de e-mails. En hij denkt goed met je mee.
Francisca de Vreede
· November 22, 2017
Ik doe mee met de 30 dagen challenge. Ik haal hier veel tips uit. Dit is heel waardevol voor mij. Aangezien ik niet echt wist wat ik moet posten. Maar nu heb ik ideeën waar ik verder mee kan gaan als ...mijn 30 dagen erop zitten. See More
Ilse Schorrewegen
· August 17, 2016
Gerrit heeft zeer goed begrepen dat je het vertrouwen van mensen moet winnen in de dienstverlenende sector. Sharing = caring neemt hij letterlijk: hij deelt echt heel waardevolle tips waarmee je metee...n aan de slag kan.
Gerrit heeft een heel mooie manier gevonden om zijn specifieke doelgroep te bereiken én te tonen wat hij waard is, via zijn Challenge.
Zowel mensen die zelfs nog geen professionele pagina hebben op Facebook, als mensen die er al behoorlijk beslagen in zijn, kunnen hun gading vinden in Gerrit's Challenge en ik weet dat het niet eenvoudig is om op die manier een programma op te bouwen. Respect dus Gerrit.
En heel veel succes gewenst, want zoals jij zeer terecht zegt: wat is het jammer dat niet meer mensen kansen nemen die zomaar voor het grijpen liggen...Mits de juiste begeleiding en het uitvoeren van de opdrachten, kan je in een mum van tijd concrete stappen zetten mét impact op je bedrijfsresultaat en je zelfvertrouwen wat betreft omgaan met sociale media.
See More
Miranda Molenaar
· August 24, 2017
Ik vond de 5-daagse Challenge al te gek,maar nu met de 30-daagse leer ik weer heel veel nieuwe dingen waar ik nog heel lang mee vooruit kan. En we zijn pas op de helft :-)
Greet De Cock
· July 22, 2017
Je bent geweldig. Je hebt me opnieuw in de flow gebracht met mijn bedrijf. De 30 dagen geven me opnieuw energie om er tegenaan te gaan. De moment dat mijn budget het toelaat, ga ik meerdere programm...a's volgen. Net wat ik nodig had op de juiste moment. Eigenlijk ben je voor mij een beetje een held. Sowieso dubbel het geld waard. X See More
Sylvie Hertsenberg
· January 28, 2018
Dit is een aanrader!
Joke Savelkoul
· July 17, 2017
Ik heb net de 5 dagen challenge gevolgd, op enkele dagen tijd 50 pagina-likes en en 5 keer zoveel mensen bereikt met mijn posts.
Ik heb me net ingeschreven voor de 30 dagen challenge, Hopelijk gaat de...ze even succesvol zijn! See More
Katleen Van Landschoot
· October 11, 2016
"Gerrit is een toffe. Ik ken hem", zei mijn man. Dus schreef ik me in voor de challenge. Ik heb Gerrit nog niet in het echt ontmoet, maar uit zijn opdrachten en uitleg blijkt echt wel vakkennis. Zijn ...tips zijn praktisch, nuttig en meteen toepasbaar. En ze verhogen de respons.
Overtuigend schrijven kon ik al. Dat is tenslotte mijn vak. Nu heb ik ook enkele technieken onder de knie om Facebook nog meer responsgericht in te zetten. Dank je wel Gerrit.
See More
Annemie Vrints
· June 5, 2017
Het gratis aanbod van Gerrit was zeer rijk van inhoud en waardevol omdat ook de opvolging zeer persoonlijk was! Ik heb Gerrit hierbij ervaren als een persoon die echt wel kiest om met mensen te werke...n en hiervoor Facebook als medium gebruikt! Puik werk heer! See More
Esther Cuyvers
· July 27, 2016
Het is heel simpel, Gerrit kan op 15 dagen online training iets wat ik nooit zelf voor elkaar had gekregen. Zijn aanpak is vol van vakkennis & To The Point.
Hij is een vakman in hart en ziel. Met oog... op de noden en de wensen van zijn klanten.
Aanrader absoluut !
See More
Sophie Devolder
· June 3, 2017
Nu maandag start er een nieuwe 30 dagen Facebook Challenge van Gerrit! Zeker een aanrader voor wie zijn of haar bedrijfspagina een boost wil geven. Iedere dag een facebook post plaatsen leek me een on...mogelijke opgave. Gerrit heeft me op 30 dagen laten zien dat dit helemaal niet zo moeilijk is. Sterker nog, ik doe het nu dagelijks én met plezier. See More
Photos
Videos
3 redenen waarom Facebook Ads beste manier is om te schalen
1
1
Meer mensen bereiken dankzij Facebook Messenger
15
148
Ask me Anything: FB Ads
2
40