Posts

Busquem desenvolupadors web, creatius, professionals de la comunicació, del màrqueting digital i dissenyadors gràfics.

Estas cansat de treballar des de casa? T'has plantejat mai treballar en un espai de treball compartit? Ara és la teva oportunitat. Busquem professionals interessats a deixar de treballar des de casa per fer-ho en un entorn col·laboratiu i amb possibilitats de projecció professional.

Inscriu-te a la convocatòria de Coworking-Girona de suport als professionals ...que treballen a casa i vine a provar la fórmula coworking totalment #gratis durant tres mesos.

Celebra el nostre cinquè aniversari amb nosaltres. Cinc anys, cinc oportunitats!

www.coworking-girona.com

See More
No automatic alt text available.

La nostra iniciativa "Cinc anys, cinc oportunitats" amb motiu del 5è aniversari de Coworking-Girona és notícia a El Punt Avui !

Subvencionarà cinc espais de treball durant tres mesos a ‘freelance'
elpuntavui.cat
Videos
Coworking Girona - Fem 5 anys
98
5
Reviews
4.3
6 Reviews
Tell people what you think
Margarita Albiol
· November 18, 2013
Un espai de treball modern i acollidor.
Irina Molero
· November 13, 2013
Un espai perfecte per treballar, i co-treballar.
Photos
Posts

El temps passa volant!
No ens n'hem adonat i ja han passat 5 anys des de que Coworking-Girona vam obrir les portes.
Gràcies a tots els coworkers que heu fet possible que haguem arribat fins aquí. Feliç 5è aniversari a tots!!!
Esperem fer-ne molts més i seguir compartint espai de treball amb tots vosaltres.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close

Convocatòria oberta d‘ @AtipicsCat , programa d'emprenedoria per a joves que vulguin posar en marxa idees per millorar el món on viuen. Més de 40 professionals i 30 entitats contribuiran al fet que els 20 joves seleccionats a Catalunya posin en marxa els seus projectes amb impacte positiu. Vols saber qui hi ha darrere d'Atípics? Mira aquest vídeo i presenta la teva candidatura abans del 12/4, atreveix-te a dissenyar el món en el qual vols viure!

Coneix a l'equip Atípics i als seus col·laboradors! ¡Conoce al equpo Atípics i a sus colaboradores! Atípics és un programa d'emprenedoria per a joves a Catal...
youtube.com

Encantats de formar part del projecte Atípics!

No automatic alt text available.
Atípics is with Labcoop and 26 others.

Per Atípics és molt important col·laborar amb altres institucions, sumar forces per tenir un major impacte social i entre tots, posar un gra de sorra perquè vis...quem en un món més inclusiu, just i sostenible. Volem donar la benvinguda a totes aquelles Entitats Amigues que avui en dia ens donen suport i ens acompanyen en aquest trajecte tan inspirador i emocionant. Gràcies!

-------
Para Atípics es muy importante colaborar con otras instituciones, sumar fuerzas para tener un mayor impacto social y que, entre todos, pongamos un grano de arena para vivir en un mundo más inclusivo, justo y sostenible. Queremos dar la bienvenida a todas aquellas Entidades Amigas que hoy en día nos apoyan y nos acompañan en este trayecto tan inspirador y emocionante. Gracias!

See More

La convocatòria per presentar les teves idees per millorar el món on vius està oberta! Atípics, programa d'emprenedoria per posar en marxa idees d'impacte positiu selecciona a 20 joves residents a Catalunya, que gaudiran d'un procés de 7 mesos de formació i orientació 100% experimental que garanteix un procés transformador pels participants i els seus projectes d'impacte positiu. #etsatípics?

Coworking Girona és entitat amiga d'Atípics, el programa d'emprenedoria per a joves a Catalunya que volen posar en marxa idees amb impacte positiu
vimeo.com

Escapa't de casa o proposa a la teva empresa de treballar en un entorn adaptat a les noves necessitats.

A Coworking-Girona tens l'opció de treballar compartint espai amb altres professionals per 150€ al mes, tot inclòs.

Ens vols conèixer? Et convidem a venir un dia gratis.

...

Truca'ns al 872 987 222

See More
Obligados a trabajar desde casa: Pasarse el día en pijama es deprimente. Noticias de Empresas. Cada vez más profesionales desempeñan sus labores desde el hogar, y no es tan bonito como parece. Jornadas que nunca terminan y mucha soledad son la nota predominante
elconfidencial.com

Compartir espai de treball i entorn amb altres professionals és una bona manera de començar la teva activitat com a autònom.

Us deixem tot un seguit de consells per a tots aquells que us esteu plantejant treballar pel vostre compte.

Un documento desglosa los 20 avisos importantes para aquellas personas que deseen integrar el colectivo de manera exitosa.
cincodias.com

El coworking ara ja també arriba a les empreses.

Algunas empresas empiezan a ubicar a empleados en oficinas colectivas. El sector, en pleno crecimiento, empieza a atraer las miradas de inversores e inmobiliarias.
cincodias.com

Alguns consells a tenir en compte pels que ens passem la vida davant de la pantalla d'un ordinador.

Eres un trabajador entregado, tienes un gran proyecto y no puedes parar o para ti el 'código es poesía', así que pasas 8 horas, o más, frente al ordenador, a veces 7 días a la semana. Pero cuidado porque eso puede causarte graves dolencias. Seguro que ya has oído hablar del 'síndrome del ordenador'...
coworkingspain.es

La prehistòria del #coworking a casa nostra.

Antes de que las palabras ‘emprender’ e ‘innovar’ sonaran a cartón piedra, olían a chocolate, mora y anís. Fue en el año 1994. Brad Neuberg aún no había utilizado el vocablo ‘coworking‘ para describir los espacios donde se reúnen personas de distintos oficios a trabajar. Tanto el término como esa al...
yorokobu.es

Coworking Holidays y Coworking-Girona son noticia en el programa de Jaume Segalés, Mundo Notícias, de Radio Internacional.

Escucha y descarga los episodios de SRI - Radio Internacional gratis. Jaume Segalès habla con Xavier Esteva, impulsor de Coworking Holidays, una iniciativa que, bajo el lema: combinar ocio y trabajo, facilita el llevars... Programa: SRI - Radio Internacional. Canal: Podcast de SRI - Radio Internacio...
ivoox.com

El suplemento "Franquicias y Emprendedores" del diario elEconomista.es publica un reportaje sobre los emprendedores que buscan combinar espacios de trabajo y vacaciones. ¡Gracias amigos por pensar en Coworking Holidays!

La posibilidad de trabajar a distancia permite a empresarios, ejecutivos y emprendedores a pasar sus días libres en espacios donde disfrutar del ocio, conocer gente y seguir trabajando fuera de su entorno.
diario.eleconomista.es

Afortunadament hi ha gent que fa les coses d'una forma molt més efectiva. Enhorabona Llagostera!

L'Ajuntament de Llagostera subvencionarà la quota d'autònoms a les persones desocupades que vulguin establir alguna activitat econòmica al municipi. El consistori va aprovar, la setmana passada, les...
elpuntavui.cat

Una aportació interessant. Molt especialment per a totes aquelles entitats oficials que aran han descobert el coworking com una eina per mirar de donar ús als edificis buits i al mateix s'omplen la boca de que ajuden als emprenedors. No van per aquí les coses!

En la pasada Coworking Spain Conference (mayo 2016, Barcelona) el tema de la rentabilidad de los espacios de coworking ocupó lógicamente su lugar en el programa. Una de las mesas redondas trataba precisamente de la rentabilidad de los espacios pequeños vs la de los espacios grandes. Tuve la suerte d...
thetranslationfactory.es