Posts

Het zit er weer op, de beurs in Rijswijk. Het was weer heel gezellig. Tot ziens in oktober. Ik wil jullie dit hoekje niet onthouden. De meeste spulletjes zijn zelfgemaakt door mijn zus Petra Diepenbroek.

Image may contain: indoor and food

Groot in mini in Rijswijk 2017

Op zaterdag 22 en zondag 23 april vindt weer de Poppen(huizen) en miniaturenbeurs plaats in Rijswijk. We nemen weer mooie nieuwe spulletjes mee en veel sale spullen. Je vindt onze kraam met nummer N16 + M16.

De beurs is geopend van 10.00 - 17.00 uur en de toegang bedraagt € 8,- (kinderen tot 7 jaar hebben gratis toegang).

...

Voor jou hebben wij een interessante aanbieding om deze beurs met korting te bezoeken. Normaal gesproken betaal voor je één entreebewijs aan de kassa € 8,00. Via onze kortingscode betaal je € 5,00! Kies bij het bestellen van uw tickets voor de optie met kortingscode en vul de volgende code in:
GROOTINMINI2017PPM
LET OP: De kortingscode is geheel in hoofdletters.

See More
Photos
Posts

Rijswijk beurs - spullen vergeten.

Wil degene die zaterdag 8 oktober bij de stand van groot in mini een serviesje met rendier heeft gekocht, contact met mij opnemen. Er is een bordje blijven liggen. Graag mailen naar conny@grootinmini.nl (graag foto van serviesje ter verificatie bijvoegen).

Nog een paar nachtjes slapen dan staan we weer in Rijswijk op de beurs. Standnummer is M17 en N17. Kijk op onze website voor een kortingscode voor korting op de toegangsprijs: www.grootinmini.nl

We staan dit najaar weer op de beurs in Rijswijk.

Bezig met de voorbereidingen voor de beurs in Drachten op zaterdag 23 mei. Zien we je daar?

Aangemeld voor de beurs in Rijswijk op 8 en 9 maart aanstaande. Vandaag de bevestiging binnen. We hebben er nu al zin in.

Op zondag 17 november vind je ons op de poppenhuisbeurs in de Bonte Wever in Assen. Voor meer informatie check http://www.grootinmini.nl/agenda

In onderstaand overzicht vind je er een groot aantal. Mis je iets, laat het me maar weten dan voegen we die toe.Onderaan de pagina vind je een kaart met de locaties van de verschillende beurzen.Groot in mini is aanwezig op de volgende beurzen:1 april poppen(huizen) en berenbeurs in Houten8 september...
grootinmini.nl
Groot in mini updated their cover photo.
Image may contain: food
Groot in mini added 7 new photos to the album: Poppenhuizen en miniaturen.
January 1, 2012

Druk bezig de website een update te geven. Nieuwe lay-out en nieuwe foto's.