Reviews
5.0
4 Reviews
Tell people what you think
David Bogdan
· January 26, 2016
Sosem felejtem el az iskolamat, ahol a fiatal, diak eveimet toltottem. Sajnos (igy kb 20 ev tavlatbol belatva...) okoztam sok bosszusagot is, de koszonom a turelmet, a tanitast, es mindent a tanaraimn...ak es akkori igazgatomnak, Fabian Laszlonak. Nehez volt velem, de vegul is sikerult, ugy erzem, 'normalis' emberre valtam! :) See More
Akos Petter
· May 28, 2016
❤️
Photos
Videos
Karácsonyi műsor 2017.
27
Alma Gyuri & narancs
47
Kézfogás gála, 3-4. osztályosok bemutatója
12
Posts

Tisztelt Szülők!

Az év folyamán elhagyott ruhákat az iskola bejárata mellett, az üvegezett részben gyűjtöttük össze. Amennyiben gyermekének hiányzik a ruhája, kérjük nézze át ezeket.

Azokat a ruhákat, amik február 23-ig nem találnak gazdára, az iskolából elszállítjuk!

Posts

Alsó tagozatos farsang - 2018. február 10. 🤣🤩😁

Felső tagozatos farsang - 2018. február 9.😀😎😅

2018. február 13-án, kedden iskolánk tornacsarnokában adott koncertet a pécsi Vivat Bacchus Énekegyüttes a Filharmónia Magyarország ifjúsági bérletes koncertsorozata keretében.
A közel egy órás acapella stílusban előadott koncert óriási sikert aratott tanulóink körében.

Kedves Szülők!

Az adóbevallások időszakában szeretnénk figyelmükbe ajánlani az iskolánkban működő alapítványokat.

Ha érdemesnek találnak bennünket és lehetőségük van rá, kérjük, támogassák a Györgyi Dénes Iskolát adójuk 1 %-nak felajánlásával.

...

Alapítványaink:

Györgyi Dénes Iskoláért Alapítvány
adószám: 18924907-1-19

Almádi DSK
adószám: 18916254-1-19

See More
No automatic alt text available.

Tisztelt Szülők!

Az internet veszélyeiről tart előadást Stanka Mária r. őrnagy iskolánkban 2018.01.30-án (kedden) 16:15-kor a Szülői értekezlet előtt a 8-as teremben.
A téma fontosságára való tekintettel megjelenésükre minél nagyobb számban számítunk!

Györgyisek Székesfehérváron a Comenius Iskolában

A székesfehérvári Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola kiemelkedő feladatának tekinti az idegen nyelv oktatását. Immár harmadik éve hagyományosan ősszel rendezi meg a német nyelvet tanuló diákok számára azt az országos szövegértési versenyt, mely két feladatból áll: egy olvasott és egy hallott szövegértési feladatból. Ebben a tanévben december 15-én zajlott a megmérettetés, melyen iskolánk két diákkal vett részt. A ...8. B osztályból Gyüre Sára és Schulcz Anna vállalták a felkészüléssel járó többletmunkát. A pénteki vetélkedőn az advent és a karácsony voltak a fő témák. Tanulóink lelkiismeretes felkészülés után nagyon szép eredményt értek el: rendkívül szoros versenyben Gyüre Sára a megszerezhető 58 pontból 50 ponttal a 8. helyen, Schulcz Anna 49 ponttal a 17. helyen végzett.
Köszönjük a részvételt, és további sikeres nyelvtanulást kívánunk!

Varga Anikó
német nyelvtanár

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Idegen nyelvi verseny a Györgyi Dénes Általános Iskolában

2017. november 15-én délután rendeztük meg iskolánkban angol és német nyelvből az idei országismereti idegen nyelvi versenyt.
Immár hagyománnyá vált a Györgyi Dénes Általános iskolában, hogy az ősz folyamán a jelentkezők egy csoportos vetélkedőn vesznek részt, mely valamilyen angol és német nyelvterületre jellemző hagyományt, vagy érdekességet dolgoz fel. Az előző két tanévben a Halloween és a Márton-nap ihlette meg a... versenyt, ebben a tanévben az angol nyelvterületen Artúr király legendája és a skóciai Loch Ness-i szörny, német nyelvterületen pedig a svájci Tell Vilmos legendája és Friedensreich Hundertwasser, osztrák építész formabontó munkássága volt a téma. A felső tagozatos gyerekek vegyes csapatokban nyolc állomáson mérették meg magukat. A vetélkedő külön érdekessége volt, hogy az angol és német nyelvet tanulók egymás munkáját is segítették, mivel a feladatok megoldása ezt igényelte. A változatos kérdések a lexikai ismereteken kívül igénybe vették a kreativitást és az ügyességet is. A 88 résztvevő közül a 6. csapatot alkotó Réger-Cserép Krisztofer (8.A), Szabó Flóra (8.A), Kiss Anna (8.A), Horváth Máté (7.), Kerekes Zsombor (6.B), Erdős Blanka ((6.B), Negró Réka (6.B), Farkas Máté (6.B), Tamás Kata (5.A), Mandl Hanna (5.A), és Lázár Mátyás (5.A) bizonyult a legügyesebbnek.
A megmérettetés után vidám eszemiszommal zárult a nap.
Gratulálunk a helyezetteknek, és köszönjük valamennyi résztvevő munkáját. Bízunk abban, hogy jövőre újra találkozunk egy hasonló, nagy sikerű rendezvényen.

Geréd-Bakó Tünde, Kékesi Viktória, Varga Anikó
nyelvtanárok

See More
A tanév egyik legizgalmasabb és legszórakoztatóbb megyei diákolimpiai döntőjét rendezték meg szerdán a Györgyi Dénes Általános Iskola tornacsarnokában.
veol.hu

Iskolánk csapata nyerte a Játékos sportvetélkedő megyei diákolimpiai döntőjét. Az alsó tagozatosoknak meghirdetett versenyen évek óta jól teljesít iskolánk csapata. A megyei döntőt az idei tanévben is iskolánk tornacsarnokában rendezte meg a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület, ahol gyerekeink nagyon ügyesen, nagy odafigyeléssel hajtották végre a kilenc feladatot. Gratulálunk minden versenyzőnek és természetesen a felkészítő testnevelőknek, Ivett néninek és Kata néninek.

Ebédbefizetés 2018.01.09-én (KEDDEN) és 2018.01.10-én (SZERDÁN) 07:00-tól 12:00-ig és 15:00-tól 16:30-ig.
Kérjük az időpont betartását, mert befizetésre csak a megadott napokon van lehetőség!

A Györgyi Dénes Általános Iskola 3-4. osztályos tanulóinak karácsonyi műsora - 2017.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
394 Views

Bensőséges, megható karácsonyi műsort láthattunk a 3-4. osztályosok előadásában. Köszönet a tanító néniknek, (Marcsi néninek, Erzsi néninek, Eszter néninek, Judit néninek, Vera néninek, Éva néninek és Gyöngyi néninek) a segítségét, a gyerekek felkészítését.
ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK!🎄

Dobos Ivett, iskolánk testnevelő tanára "Veszprém megye diáksportjáért" kitüntetést vehetett át a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület évzáró gálaestjén. Gratulálunk Ivett néninek!

Image may contain: 1 person, smiling, standing

A Megyei Matekversenyen iskolánk tanulói kimagasló eredményt értek el: Schulcz Anna (8. osztály) II. helyezés; Göde Petra (5. osztály) II. helyezés; Körmendy György (5. osztály) III. helyezés; Gáspár Bence (5. osztály) V. helyezés; Lipcsei Márk (4. osztály) VI. helyezés! Nagyon büszkék vagyunk Rátok!

Image may contain: 1 person
Image may contain: 1 person, smiling
Image may contain: 3 people
Image may contain: 3 people, people smiling