Photos
Videos
Kom och få gratis kramar hos oss i entrén! Om du är riktigt mysig kan du få gratis kaffe och godis också ❤
40
1
EKONOMIANSVARIG 💱💲 •Vad gillar du mest med att vara ekonomiansvarig? - "Det bästa med att vara ekonomiansvarig är att räkna pengar som en maffiaboss och när man får allt att stämma. Det bästa med att vara en del i Hälsosektion är att man får vara med och hitta på saker som kan förbättra och förgylla studietiden för andra studenter. Sen är vi ett riktigt gött gäng också!" •Tycker du att man behöver ha särskilda kunskaper om ekonomi för att bli ekonomiansvarig? - "Nej, det hade inte jag. Men en bra egenskap är om man är noggrann. Bokföringen lär man sig och mycket är sunt förnuft". •Vad har gått dig på nerverna och hur har du gjort för att lösa det? - "Siffror som inte stämmer... men ett djupt andetag och en kopp kaffe brukar fixa det". •Vad är ditt bästa tips till personen som kommer ta över din post? - "Kaffe löser allt och ha lika stört roligt i styrelsen som jag hade!" Skicka din ansökan till valberedning.halso@student.ju.se senast den 31 mars.
15
INFORMATIONSANSVARIG •Vad är det roliga med att vara informationsansvarig? - "Att posten är så pass bred. Den innefattar så mycket olika uppdrag. Allt från att ha ansvaret för kameran och lägga ut bilder på sociala medier till att göra affischer och lägga ut nyhetsbrev på Facebook. •Upplever du att man behöver ha förkunskaper om hur man gör affischer? - "Det kan absolut vara en fördel men jag själv var helt blank kunskapsmässigt när det kommer till det. Med lite tid, tålamod och samarbete löser det sig till slut". •Vad tycker du var den största utmaningen för din post? - "Att komma på något nytt kreativt tema till varje ny affischering". •Vad är ditt bästa tips till personen som kommer ta över din post? - "Var beredd på att det kan ta ett tag att 'komma in' i posten och få en helhetsbild av vad den innebär. Ha tålamod. Men det viktigaste är att hänga mycket med de andra i styrelsen på kontoret, det är där man får energi!" Skicka din ansökan till valberedning.halso@student.ju.se senast den 31 mars.
14
Reviews
4.6
10 Reviews
Tell people what you think
Posts

Har du snart Anatomi och fysiologi tentamen?
Passa på att gå på HUTTs studentcoaching och få hjälp av erfarna lärare och studenter!

https://www.facebook.com/events/1364572413687768/?ti=icl

MAY15
Tue 4:00 PM UTC+02Ga931
15 people going

NYHETSBREV V. 16

HÄLSOSEKTION:
Vi kommer att ha vårt första mötet med de nya medlemmar och på fredag kommer vi att delta på Studentkårens årsmöte!

...

HÄLSOSHOPPEN:
Shoppen är öppen tisdag-onsdag kl. 12-13.
Shoppen ligger i den vänstra korridoren sett från huvudentrén. Här kan du köpa bland annat pennor, block, märken och lim.
Välkomna in!

HÄLSOKOPPEN:
Öppettider
Måndag-torsdag 7.45-15.30
Fredag 7.45-14.30

CELLSKAPET:
Cellskapet har sittning på onsdag och kommer delta på Studentkårens årsmöte på fredag!

S.U.S.H.I:

HUTT:
HUTT kommer vara med på utbildningsrådet 16/4, vi kommer även delta på Studentkårens årsmötet på fredag!
Vi börjar även planera för vårt studentcoaching tillfälle senare i vår, finns affischer uppe på skolan så håll utkik! 😀

/Hälsosektion med utskott

See More