Videos
BOŽO GALIĆ - Nositelj liste za V. izbornu jedinicu. LISTA br. 3
18
Tomislav Čuljak - Završni skup u Vinkovcima 06.11.2015.
25
Maden Karlić - 06.11.2015.
23
Posts

IN MEMORIAM: Dr. FRANJO TUĐMAN (10. prosinca 1999. - 10. prosinca 2017.)

Dr. Franjo Tuđman, utemeljitelj moderne hrvatske države i HDZ-a, najveći je državnik kojeg je hrvatski narod imao u svojoj slavnoj i vihornoj nacionalnoj povijesti.

Pod njegovim vodstvom i u zajedništvu Hrvata iz Domovine, BiH i iseljeništva, ostvarili smo stoljećima sanjanu slobodu. Pod njegovim vodstvom, Republika Hrvatska međunarodno je priznata, obranjena i oslobođena.

...

Samostalna, neovisna i demokratska Hrvatska njegov je trajni spomenik - zbog čega ga se prisjećamo s neizmjernom zahvalnošću i ponosom.

Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska!

See More
Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting
Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and indoor
Image may contain: 6 people, people sitting, table and indoor
Ivan Bosančić added 4 new photos.

Danas smo u Vinkovcima potpisali Sporazum o suradnji na projektu razvoja širokopojasne infrastrukture (optike) u područjima na kojima ne postoji dostatan komerc...ijalni interes za ulaganja.

Sporazum su, uz Vinkovce, potpisali i općine Andrijaševci, Ivankovo, Jarmina, Stari Mikanovci, Vođinci, Privlaka, Stari Jankovci i Tordinci.

Na primjeru Vinkovaca vidimo da je optika dostupna jedino u centru grada i u većim stambenim jedinicama odnosno tamo gdje postoji interes telekom operatera za ulaganje u širokopojasnu infrastrukturu, realizacijom ovog projekta ćemo dovesti optiku i u rubne dijelove grada i na sva područja gdje nema komercijalnog interesa za ulaganja u širokopojasnu infrastrukturu.

U vremenu u kojem živimo brzi internet predstavlja preduvjet za razvoj e-usluga građanima, poboljšanje kvalitete života ali i definitivno povećava atraktivnost područja u privlačenju investitora.

Bitno je naglasiti da je kroz EU fondove u RH osigurano 252 mil. eura za izgradnju širokopojasne infrastrukture i još dodatno 130 mil. eura preko Europske investicijske banke.
Preduvjet za prijavu na natječaj su dva dokumenta. Investicijska studija i Program razvoja širokopojasne infrastrukture čija je izrada i predmet ovog sporazuma.

Grad Vinkovci i 8 općina će se zajednički prijaviti na ovaj natječaj budući da, prema trenutnim kriterijima, veći broj kućanstava obuhvaćen projektom ima više bodova i realnije je da će biti odobren. Procjena je da će oko 20.000 kućanstava imati mogućnost spajanja na optiku nakon završetka projekta a procijenjena vrijednost investicije je oko 20 mil. eura.

See More
Photos
Posts
Image may contain: one or more people and text
Ivan Bosančić

Danas je objavljen Zaključak o dodjeli stipendija za 170 studenata sa područja Grada Vinkovaca. Mjesečni iznos stipendije iznosi 700,00 kn a stipendija će se is...plaćivati u 10 jednakih obroka. Dodjelom stipendija nastojimo olakšati, prije svega roditeljima studenata, financijske obveze studiranja i smještaja koje zasigurno nisu male.

Više na:
http://www.vinkovci.hr/…/zakljucak-o-dodjeli-stipendija-gra…

Unaprjeđenje svih oblika odgoja i obrazovanja u svrhu ostvarenja potencijala svakog učenika i studenta u gradu kroz aktivne i provedive mjere jedna je od osnovnih zadaća koje želim realizirati u svom mandatu.

Uz stipendije za studente, pomoć roditeljima pri upisu u 1. osnovne i 1. razred srednje škole, za iduću školsku godinu smo osigurali sredstva i za besplatne udžbenike a pripremamo još niz novih mjera u narednom razdoblju.

See More
Image may contain: 2 people, people sitting and text
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: outdoor
Ivan Bosančić added 4 new photos.

Advent u Vinkovcima će se održavati od 1. prosinca 2017. do 7. siječnja 2018. godine. Ponosan sam na ovu manifestaciju koja je u odnosu na prošlu godinu narasl...a i nadam se kako će tako biti svake godine.
Želim naglasiti kako je program koji smo danas predstavili izvrstan spoj vjerskog, zabavnog, ali i kulturnog sadržaja, a upravo tako današnji Advent treba izgledati.
Ovogodišnji Advent u Vinkovcima uključuje skoro 700 sudionika, 20 koncerata, preko 40 različitih događanja, Buba bar, 12 kućica ugostitelja i obrtnika i zabavni park za djecu.
Naše župe će i ove godine svake subote u 20 sati paliti adventske svijeće.
Za razliku od prošle godine, veliki Adventski vijenac bit će smješten oko fontane u središnjem gradskom parku. Drago mi je što će biti veći i što će biti napravljen na jedan autohton način.

See More
Image may contain: 4 people, people standing and outdoor
Image may contain: 3 people
Image may contain: 2 people, people standing, flower and outdoor
Image may contain: 4 people, people standing, night and outdoor
Ivan Bosančić added 4 new photos.

U nazočnosti brojnih sugrađana i ove smo godine položili vijenac i zapalili svijeće kako bismo podsjetili na sve poginule branitelje Vukovara koje ne smijemo i ...nećemo zaboraviti.
Žrtva koju je podnio grad Vukovar i njegovi stanovnici zauvijek je utkana u hrvatski nacionalni identitet kao simbol otpora, žrtve, jedinstva i domoljublja.
Ne smijemo zaboraviti kako su među braniteljima iz cijele Hrvatske bili i brojni Vinkovčani, od kojih se mnogi nisu vratili svojim obiteljima.

See More

Na sjednici Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Vinkovci, održanoj 10. studenog 2017. godine, a potaknuti medijskim istupima u kojima se proziva ministricu Regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijelu Žalac, Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice iskazao je punu podršku ministrici u njenom radu.

Image may contain: text

Sretan Dan državnosti 🇭🇷💙

https://youtu.be/t3cBgIAzvXw

Potražite ostale hrvatske domoljubne pjesme na našem YouTube kanalu: http://www.youtube.com/HRpjesme Kontakt: hrpjesme@gmail.com
youtube.com
GO HDZ Vinkovci updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Božo Galić: “Očekivao sam pobjedu, imali smo dobar program”

Božo Galić osvojio četvrti uzastopni mandat!

Božo Galić i u naredne 4 godine bit će na čelu Vukovarsko-srijemske županije. Odlučili su tako birači u 2. krugu izbora, njih 54% ukazalo je povjerenje kandidatu koalicije HDZ-HSS-HKS-BUZ-HSU. Galiću je ovo četvrti uzastopni mandat koji će obnašati…
vinkovci.com.hr

Ivan Bosančić: “Pozivam sve kandidate na kavu i da na projektima radimo zajedno!”

Ivan Bosančić obnašat će dužnost vinkovačkog gradonačelnika u iduće 4 godine

Ivan Bosančić, kandidat HDZ-a, BUZ-a i HSS-a za vinkovačkog gradonačelnika, osvojio je 51% glasova i time ostvario pobjedu na ovim izborima, zajedno sa zamjenicima Gabrijelom Šokičićem i Katom Krešić vodit će Grad…
vinkovci.com.hr
Image may contain: text
Ivan Bosančić is feeling grateful in Vinkovci.

Zahvaljujem svima koji su izašli na izbore i glasovali. Također, čestitam i zahvaljujem svim protukandidatima. Izbori su iza nas, sada svi zajedno trebamo radit...i na ostvarenju zajedničkog cilja, za ljepše, bogatije i uređenije Vinkovce. Biti ću gradonačelnik nove generacije i dostojno predstavljati sve stanovnike našega grada. Radit ćemo i uspjet ćemo zajedno, za Vinkovce ispred svega!
#gradonacelniknovegeneracije

See More
Image may contain: text
Ivan Bosančić is in Vinkovci.

Ostvarili smo apsolutnu većinu u Gradskom vijeću i time osigurali stabilnost u naredne četiri godine.

Image may contain: one or more people, people sitting, text and closeup
Gabrijela Žalac

Dragi moji Slavonci, dragi Hrvati, sve Vas pozivam da izađete u nedjelju na 2. krug lokalnih izbora i date svoj glas za nastavak reformi i gospodarskog oporavka... naše Hrvatske. Rezultati koji su iza nas, govore sami za sebe i zaista se nadam da ste prepoznali naš rad i potencijal naših HDZ - Hrvatska demokratska zajednica kandidata. Povežimo sve razine Lijepe naše i budimo jedinstveni jer jedna je i jedina naša Hrvatska! #JednaHrvatska

See More
Image may contain: 1 person, text
Ivan Bosančić is feeling determined in Vinkovci.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, pozivam Vas iziđite na drugi krug izbora 4. lipnja, dajte mi povjerenje i već 5. lipnja ujutro u 7 sati , zajedno započnimo novi uzlet našega voljenog grada.

Image may contain: sky, tree and outdoor
No automatic alt text available.
Image may contain: sky, tree, house and outdoor
Ivan Bosančić added 3 new photosfeeling determined in Vinkovci.

Vinkovci će dobiti Poduzetnički inkubator! Odobreno nam je 20.000.000,00kn bespovratnih sredstava iz natječaja „Razvoj poslovne infrastrukture“ za izgradnju Pod...uzetničkog inkubatora Vinkovci. Ukupna predviđena vrijednost radova je 20.683.768,28kn.
Čestitam našoj razvojnoj agenciji VIA-i kojoj je , uz gotovo 5 milijuna kuna za obnovu vrtića , ovaj tjedan odobreno i 20 milijuna kuna za Poduzetnički inkubator Vinkovci!
Razvoj gospodarstva, malih i srednjih poduzetnika ali i obrtnika prvi je prioritet u narednom razdoblju. Izgradnjom Poduzetničkog inkubatora Vinkovci osigurati ćemo poslovne prostore visoke opremljenosti i stručnu podršku kroz savjetovanje, edukacije i promidžbu budućim, ali i postojećim poduzetnicima, obrtnicima i gospodarstvenicima.
Radit ćemo i uspjet ćemo zajedno, za Vinkovce ispred svega!
#gradonacelniknovegeneracije

See More

Vinkovci imaju priliku za svekoliki napredak koju ne smiju propustiti!

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Vinkovaca, diplomirani ekonomist Ivan Bosančić (37) uvjeren je da će mu birači u nedjelju ukazati povjerenje za vođenje grada u sljedeće četiri godine. Osobne sklonosti i poslovni razvoj vezao je uz gospodarstvo i ekonomiju, zna kako pokrenuti gospodarski uzlet…
vinkovci.com.hr