Posts

AVAILABLE: TWO TICKETS FOR OUR PRAGUE CITY TRIP!
21-25 of March, buy your tickets asap online and gain your 1.25 ECTS!
Send us a small email to let us know you are coming and we send you all the info you need.
See Ya in Prague - uvidíme se v Praze!

Image may contain: sky, cloud and outdoor
HZ Cult
Organization

Gisteren zat onze Workshop docent voor de workshop ''Presenteren zoals 't hoort!" bij De Wereld Draait Door! Farbod Moghaddam heeft de Juryprijs van het Leidse Cabaretfestival gewonnen.Heb je zin om met hem jouw presentatieskills te ontdekken? Doe dan mee met onze Workshop 'Presenteren zoals het hoort'!
www.hzcult.nl

Comedians/cabaretiers Farbod Moghaddam en Kasper van der Laan stonden in de finale van het Leids Cabaret Festival die uiteindelijk door Farbod Moghaddam werd gewonnen. Oordeel van de jury: ,,Farbod maakt harde grappen, hij is nietsontziend, zonder partij te kiezen. Turken, Marokkanen, witte Nederlan...
dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl
Photos
Reviews
4.2
19 Reviews
Tell people what you think
Patty Gleize-Krijger
· April 19, 2017
Stepping in new and unknown worlds of music, dance, theater and movies. All with and for students
A large variety of events who'll give you the opportunity to broad your cultural vision
All just by ...checking out the program online, choose your events and join us! See More
Doortje van der Heijden-Kuijper
· March 5, 2015
Divers, verrassend en uniek cultuurprogramma. Wie in/om Zeeland woonachtig is en nog nooit naar een HZ Cult activiteit is geweest, mist echt iets! Kom snel aanschouwen hoe leuk het is :)
Esmâ Guigui
· January 16, 2014
Heeft iemand nog 1 kaartje die hij of zij kwijt wil voor de voorstelling van woensdag 5 februari? Talent On the Move? Laat het mij dan alsjeblieft even weten =)
Miranda Francke
· June 4, 2014
Uniek en gevarieerd cultuurprogramma van HZ University of Applied Sciences voor HZ-studenten (hbo), mbo- en vo-leerlingen in Zeeland!
Videos
EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR THE CIRCLE The Circle op 7 maart 2018 in CineCity was zo goed als uitverkocht, maar goed nieuws: er zijn extra kaarten beschikbaar! Een mooie kans om je credits compleet te maken. Tickets voor € 5,- beschikbaar via www.hzcult.nl. "Mae Holland (Emma Watson) kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij The Circle, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken."
Vanavond staan we met HZ Cult met 100 studenten en scholieren bij RIK MOL en Shirma Rouse in Porgy en Bess Terneuzen! Dit kan natuurlijk niet anders dan fantastisch klinken.
8
Lichtfestival Gent 2018
26
16
Posts

EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR THE CIRCLE

The Circle op 7 maart 2018 in CineCity was zo goed als uitverkocht, maar goed nieuws: er zijn extra kaarten beschikbaar! Een mooie kans om je credits compleet te maken. Tickets voor € 5,- beschikbaar via www.hzcult.nl.

"Mae Holland (Emma Watson) kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij The Circle, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken."

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by HZ Cult
103 Views
103 Views

Zoek je nog een toffe voorstelling om je 1,25 ECTS te behalen dit jaar? Ga met HZ Cult mee naar The Circle op woensdag 7 maart in CineCity Vlissingen! Een film met Emma Watson en Tom Hanks.

"Mae Holland is dolgelukkig als ze kan gaan werken bij The Circle, het grootste technologiebedrijf ter wereld. Hier worden alle vormen van elektronische communicatie gekoppeld aan één besturingsprogramma en één identiteit. Zo weet iedereen alles van elkaar."

apps.hz.nl

TICKETS AVAILABLE NOW! BUY YOUR TICKET ASAP ON WWW.HZCULT.NL!
HZ Cult - Rome - 8-11 november 2018
Join us!

Image may contain: outdoor
HZ Cult
Organization

27 februari is het zover! StuKaFest staat op het programma! Trans//Missie zit ook in de ronde van HZ Cult. Ga jij ook mee?

Stukafest Middelburg to Stukafest Middelburg 2018

De Trans//missie - PYGMALION_OFF

"If Talking Heads and James Blake had a baby it wouldn't have been Trans//missie, but just imagine if it was."

Bombastic electr...onic music theater in Bagijnhof 1. The men of De Trans//missie bonded over their mutual love for electronic music (and twisterfries) and combine this with text and singing in their first show. PYGMALION_OFF is a musical trip to a (near?) future in which mankind and machine have declared each other their unconditional love.

Intrigued? Excited? Buy your tickets now!
Ticket shop: https://shop.ikbenaanwezig.nl/…/stukafest-middelburg-27-02-…

See More
HZ Cult updated their cover photo.

GREAT NEWS: WE GAAN NAAR ROME!

We weten dat veel van jullie er op hebben gewacht en daarom kunnen we jullie nu al melden: we gaan naar Rome in het nieuwe studiejaar! 8 tot 12 november 2018.

Je vindt Rome nu in de webshop. Lees voor aankoop even goed de voorwaarden. Met wie wil jij?

Image may contain: 1 person, outdoor

GREAT NEWS: WE GAAN NAAR ROME!

We weten dat veel van jullie er op hebben gewacht en daarom kunnen we jullie nu al melden: we gaan naar Rome in het nieuwe studiejaar! 8 tot 12 november 2018.

Je vindt Rome nu in de webshop. Lees voor aankoop even goed de voorwaarden. Met wie wil jij?

apps.hz.nl

Nog even een last minute valentijnscadeau scoren, of gewoon zonder enkele reden een avond ongegeneerd lachen? Morgen staat Stefano Keizers in CCXL Theater en HZ Cult heeft nog kaarten beschikbaar!

apps.hz.nl

HZ Cult was ook aanwezig in De Spot afgelopen woensdag 'De Dag van de Politiek' was een succes! Ook zijn onze studenten geinterviewd voor de PZC, check het PZC bericht! Dankjewel Rechelina en Romina!

https://www.pzc.nl/…/interesse-in-politiek-komt-met-de-jar…/

MIDDELBURG - Afschaffen van het sluitingsuur in de horeca, meer activiteiten voor jongeren organiseren, beter openbaar vervoer; jongeren weten wel waar de politiek in Middelburg zich voor moet inzetten.
pzc.nl

Heb jij nog extra ECTS nodig om je studiepunt voor HZ Cult te scoren?
We hebben een extra ACTIVITEIT, een ontmoeting met Ozcan Akyol. Schrijver, columnist en vaak te zien op tv. Wil jij extra 'reserve' punten of je laatste ECTS bij elkaar krijgen EN een toffe schrijver ontmoeten, die geen stoffig imago heeft en recht voor zijn raap communiceert? Kom dan naar Porgy & Bess, Terneuzen op 5 april a.s. en voor 3.- euro heb je je toegangsbewijs en een drankje!
Log in op onze site en koop je kaartje hier!

Zie je in Terneuzen!

Image may contain: 1 person, text
HZ Cult
Organization

Aanstaande maandag kan je tussen 16.00 en 19.30 uur meedoen aan een brainstormsessie van Jouw Zeeland in het Zeeuws maritiem muZEEum. Doel van de avond is het ontdekken wat jongeren belangrijk vinden aan vrijheid en hoe we dit terug kunnen laten komen in activiteiten zoals bijvoorbeeld Bevrijdingsfestival Zeeland.

Meer informatie vind je via de website van de Provincie Zeeland. (Let op: voor deze activiteit worden geen credits gegeven)

Vind jij vrijheid van meningsuiting belangrijk? En vind je het leuk om samen met andere jongeren te brainstormen over het thema vrijheid? Doe dan 12 februari mee!
zeeland.nl

In het kader van het HZ Cult Pluspakket dat we samen organiseren i.s.m. HZ Academie voor educatie & pedagogiek, bezochten we het Rijksmuseum met alle 90 (!) eerstejaars studenten Pabo. 9 Workshop-rondes en rondleidingen verder (3x de verhalen van Nova Zembla, Rembrandt en Hugo de Groot, voor zowel 1A, 1B als 1C), verlieten we moe, maar zeer voldaan de Teekenschool met een heleboel bagage om mee verder te gaan op zowel de Pabo als de stagescholen!

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing, child and outdoor
Image may contain: 11 people, people smiling, people standing and outdoor
Image may contain: 20 people, people smiling, people sitting

HZ Cult is er natuurlijk ook bij! Schrijf je nog in op de www.hzcult.nl
Tot straks!

Woensdag is in Middelburg, in de De Spot 'De Dag van De Politiek' - Wij van De Hobbyisten zullen daarbij zijn, ik zelf ook als presentator en ook HZ Cult is aan...wezig!
Dit alles wordt omlijst door de creatievelingen van Urban Umbrella!

See More
MIDDELBURG - Wat verwachten jongeren van de politici in Middelburg? Woensdag mogen ze het luid en duidelijk zeggen. En ze spelen een thuiswedstrijd; de toekomstige gemeenteraadsleden komen vanuit hun stadskantoor naar een voor jongeren vertrouwde plek, poppodium De Spot.
pzc.nl

Studenten HZ Academie voor educatie & pedagogiek waren te gast bij een live-uitzending van Jinek in Amsterdam. Dit alles in het kader van het HZ Cult pluspakket voor de eerstejaars Pabo-studenten. We kregen een kijkje achter de schermen (ook bij de studio van DWDD) en wie durfde, mocht de autocue lezen!