Photos
Reviews
4.0
2 Reviews
Tell people what you think
Aini Heiskanen
· January 1, 2017
paljon hyviä on joulukirkko,kauneimmat joululaulut hyviä tarjoiluja kahvi ja tee.Kimara kahvila . Kirkon henkilöstö hyvin kivoja ihmisiä.
Videos
Perjantaieväs: Hämeenkylän seurakunnan musiikkityö toivottaa kaikille siunattua uutta vuotta laulaen. - Hannu
46
6
Perjantaieväs: Jeesus antoi meille tehtävän. Pääsiäinen jatkua saa. Levittäkää viestiä elämän. Pääsiäinen jatkua saa. Hän kanssamme käy tuleville teille, kanssamme käy, ilon antaa meille. Jeesus nousi ylös haudastaan. (Säv. Jukka Salminen, san. Anna-Maria Kaskinen) Kuten videon lopusta näkee, monella on mielessä jo kesäloma. Sitä ennen Pähkinärinteen pienet iltapäiväkerholaiset haluavat kuitenkin toivottaa erittäin hyvää pääsiäisen odotusta ja aurinkoista kevättä ihan jokaiselle. - Lastenohjaaja Vivi
18
2
Perjantaieväs: Isä meidän -rukous lapsen tapaan :D - nuorisotyönohjaaja Pasi
19
Posts

Tällä kertaa blogissa mietiskellään pastori Miikan kanssa apologeettisia aiheita. Mitä merkitystä sillä tosiaan on ihmisarvon ja moraalin kannalta, onko Jumala olemassa vai ei?

Kuinka monta leipää olet saanut heitettyä veteen? Itse heitin ensimmäiset lapsena. Kun näin litteän kiven, se oli pakko poimia käteen ja heittää veteen. Oikeastaan ei kiven tarvinnut olla litteä. S…
kuninkaantiella.wordpress.com

Hei mummot, vaarit, isoisät, papat ja muut Huomenna on Hämeenkylän kirkolla erityinen ilta isovanhemmille. Puhumassa kasvatustyöstä tunnustuksen saanut, lääkäri Hellin Torkki. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: https://bit.ly/2HyJxRa

Image may contain: 2 people, text