Posts

Vi har gleden av å invitere deg til en stemningsfull handlekveld i butikkene våre

Torsdag 26.april fra kl.19-21 (NB: Strandtorget og CC-vest kl.18-20)

Vår- og sommerkolleksjonen er på plass og vi lover gode tilbud og flotte overraskelser. Hold av denne kvelden, ta med deg en venn eller to og bli med på vårens hyggeligste handlekveld.

...

Meld deg på her: https://bit.ly/2HuL1JX

Velkommen

See More
APR26
Thu 7:00 PM UTC+02Home&Cottage
88 people interested

Har du en trebåt eller tresnekke vi kan låne til foto?

Båten vil bli brukt i vår sommerkatalog, og foto finner sted på Villa Malla, Filtvedt fyr onsdag 2.mai ca kl.11.

Bor du i Drøbak/Tofte/Filtvedt-området og har en passende båt vi kan låne? Ta kontakt med Lene på lene.oxnes@homeandcottage.no snarest.

Do you have a carving or tresnekke we can borrow for photo? The boat will be used in our sommerkatalog, and photo takes place at villa malla, Filtvedt Lighthouse Wednesday 2. May about noon. 11. Do you live in drøbak / Tofte / filtvedt area and have a suitable boat we can borrow? Get in touch with lene at lene.oxnes@homeandcottage.no urgently.
Translated
Image may contain: outdoor, water and nature
Photos
Videos
Åpningsfesten er i gang i den nye butikken vår på Jessheim Storsenter! Ut uken får du 25% avslag på alle varer (gjelder kun på Jessheim) Vi gratulerer Camilla og resten av jentene med en lekker butikk og anbefaler deg å ta turen innom hvis du er i nærheten.
17
1
Når naboen din har dratt på påskeferie, senker vi prisene! I påskeuken gir vi 20% rabatt på absolutt alle varer, også på allerede nedsatte varer. Du kan handle i alle våre butikker, også i nettbutikken. For å få tilbudet, må du være medlem av vår kundeklubb som du uten forpliktelser kan melde deg inn i HER www.homeandcottage.no Husk å notere deg rabattkoden som står i velkomstbrevet du får på mail. Du kan også melde deg inn når du er i butikk.
68
Vi vil takke alle som kom på gårsdagens VIP-kveld i butikkene våre. Vi håper dere koste dere og hadde en stemningsfull kveld fylt med juleinspirasjon. Vi vil også takke Nicolas Vahé, Csoapsnordic, Amundsen Spesial , Lille Special AS , Lone tepper , Mille Moi og Watt&Veke for at de stilte opp og viste frem de flotte produktene sine. Vi gleder oss allerede til neste gang! Bildene er tatt i butikkene våre på Majorstuen, Sirkus Shopping og i Tønsberg.
16