Photos
Videos
"Fanboyism" By Sniper
5
1
Posts

Oho meidätkin mainitaan Nyt.fi:n artikkelissa! 🌠

Oh, we're mentioned now. In the article of the fi! 󾭪
Translated
Nyt.fi:ssä on kirjoitettu lastenohjelmista, jotka ovat aikoinaan aiheuttaneet lapsikatsojille niin vahvoja traumoja, että ne muistetaan aikuisenakin. Vuorossa Hopeanuoli.
nyt.fi

Oletko jo nähnyt Valitsen sinut! -musikaalin?! Musikaali esitetään vielä Animeconissa, Ropeconissa, Chibiconissa ja Kanneltalolla.

Have you already seen me? The Musical?! The Musical is still being presented at the anime con, rope, chi and the deck lol.
Translated
Posts

Valitsen sinut -musikaali on aloittanut joukkorahoituskamppanjan!

Suomalainen Pokémon-musikaali faneilta faneille! / A Finnish Pokémon musical from fans for fans! Valitsen sinut! -musikaalin joukkorahoituskampanja on nyt alkanut! On siis aika lähteä toteuttamaan ...
valitsensinut.net

Musikaalistamme näytetään pätkä Japanissa "One Daasu (One Dozen)"-ohjelman yhteydessä NHK:lla (Japanin kansallinen lähetysverkko). Vau!

A quiz show "One Daasu (One Dozen)" on NHK (the Japanese national public broadcasting network) will feature a clip from our musical. Wow!

Psst tapahtumajärjestäjät..! C:

Tavoitteenamme on päästä esittämään kovatöinen musikaalimme Pokémonin juhlavuotena useammassa tapahtumassa. Oletusarvoisesti tietenkin uskomme, että musikaalimme kerää paljon katsojia kuten salit t...
valitsensinut.net

Musikaalimme ja näyttelijöidemme nimissä on tehty feikkiprofiileja mm. Instagramiin, Facebookiin, virtuaaliyhteisöihin ja WhatsAppiin. Profiilien kautta tekijä on esittänyt olevansa aina joku meistä. Liikkeelle on laitettu mm. väärää tietoa siitä, että Hopeanuoli!musikaalilla olisi yhä live-esityksiä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Tekijä on meillä tiedossa ja Instagram-tilit on ajettu alas. Fanisivujen tekeminen on meidän puolesta kiva juttu, mutta toivomme ettei kukaan esittäisi olevansa me ja levittäisi väärää tietoa.

Jos luulet törmänneesi tällaisiin vääriin profiileihin nyt tai vastaisuudessa, niin pyydämme teitä olemaan rohkeasti suoraan meihin yhteydessä. Kiitos!

In the name of our musical and actors, fake profiles have been made. Instagram, Facebook, virtual communities and whatsapp. Through Profiles, the author has always been one of us. It's been put on the road. Wrong Information about the Silver Arrow! The Musical would still have live performances. However, this is not true. The Author is known and the instagram accounts have been driven down. Making fan pages is a nice thing for us, but we hope no one would pretend to be us and spread the wrong information. If you think you stumbled into such false profiles now or in the future, we would ask you to be boldly in contact with us. Thank you! Thank you!
Translated

Oletko menossa Popcult Day-tapahtumaan nyt sunnuntaina? Hopeanuoli!musikaalin ja Valitsen sinut! -musikaalin pääjärjestäjä Rewe on siellä kertomassa fanimusikaaleista. Ohjelma alkaa avajaisten jälkeen. Tulkaa kuuntelemaan ja moikkaamaan!

Are you going to the pop cult day event now on Sunday? Silver Arrow! A musical and I choose you! - the head of the musical, rewe is there to tell you about fan musicals. The program starts after the opening. Come and listen and say hello!
Translated
Popcult Day haluaa pitää fanit itsessään tapahtuman keskiössä ja tarjoammekin laadukasta ohjelmaa fanittamisen tavoista laajalla skaalalla. Tiedossa on tapahtumantäyteinen päivä sisältäen mm- monia luentoja, esityksiä, työpajoja, kisoja ja miittejä.
popcult.fi

Kiinnostavatko #musikaali't, kiinnostaako #Pokémon? Haku Valitsen sinut -musikaaliin on avattu! Haluatko mukaan saman henkiseen musikaaliproduktioon kuin Hopeanuoli!musikaali? Tässä on tilaisuutesi!

Nyt se tapahtuu! Haku musikaaliin on auki ja jatkuu lokakuun loppuun asti. Nyt siis puskaradio liikkeelle ja tietoa eteenpäin kaikille mahdollisesti kiinnostuneille, jotta saadaan kasaan mahdollisi...
valitsensinut.net

Pietarilaisen Upsala-sirkuksen Sobaki eli Koirat on koskettava ja hellyyttävä kuvaus katukoirien elämästä. Vuf!

The Soba of the Peter Circus, the dogs, is a touching and affectionate description of the life of the street dogs. Woof!
Translated
JUL28
Jul 28, 2014 - Aug 1, 2014Circus HelsinkiHelsinki, Finland
65 people went

Ihanaa juhannusta!

Wonderful Midsummer! <3 <3
Translated
No automatic alt text available.

Toivottavasti kaikilla oli mukava pääsiäinen! Nyt voikin sitten jo sanoa, että kevät on kunnolla alkanut. Ulkosalla pärjää hienosti Hopsu!musikaalin hupparilla ja samanmoista hupparia kokeili myös kuvan Maru-shiba. Ihanaa kevättä kaikille!

Hope everyone had a nice Easter! Now you can say that spring has begun. You're doing great on the outside! A musical hoodie and a similar hoodie also tried the image of maru-Shiba. :3 wonderful spring for everyone!
Translated
No automatic alt text available.

Valitsen sinut! -musikaali seuraa edeltäjänsä Hopeanuoli!musikaalin jalanjälkiä.

I choose you! - the musical follows the silver arrow of its predecessor! The footsteps of the musical. :3
Translated
Valitsen sinut! -musikaali seuraa edeltäjänsä Hopeanuoli!musikaalin jalanjälkiä. Hopeanuoli!musikaalin takana olleesta työryhmästä on lähtenyt kourallinen innokkaita tekijöitä toteuttamaan tätä uut...
valitsensinut.net

Taustalta kuului hiljainen yskähdys, sillä tässäkin nimessä on huutomerkki, mutta Facebook ei enää rakasta huutomerkkejä. Mutta mitäs pienistä. !!!

There was a silent cough in the background, because there is an exclamation mark here too, but facebook no longer loves exclamation marks. But I don't know.
Translated
'Joukkorahoituskampanja on jälleen auki! igg.me/at/valitsensinut'
Valitsen sinut -musikaali
1,214 Likes

Myydään aito käyttämätön Hopeanuoli!musikaali cast & crew t-paita. Väri: Oranssi Koko: L

B&C collectionissa teetetyt paidat on teetetty Hopeanuoli!musikaali 2 näytöksen tiimiä varten. Meillä kuitenkin on yksi ylimääräinen.

Myydään 30€ TAI ENITEN TARJOAVALLE! Tuotetta ei voi varata, maksu aikaa 1 viikko jonka jälkeen tuote menee seuraavalle myyntiin korkeimmalla huuto hinnalla. Jätetty tarjous on ostolupaus. Laittakaa yksityisviestiä mikäli kiinnostusta. Ilmoitus tästä jätetty myös Suomen Hopeanuoli-fanit ry ja Ginga Kirpputorin sivuille.

Sell A Genuine Unused Silver Arrow! A Musical Cast & Crew T-shirt. Colour: Orange Size: L B & c collection shirts are made by a silver arrow! A musical for the 2 show team. But we have one extra. Sell 30 € or to the highest bidder! The product cannot be set up, payment time 1 week after which the product goes to the next sale at the highest bid price. The offer is a purchase promise. Get a private message if you have any interest. This report was also submitted to the Finnish Silver Arrow fans and the on the site of the flea market.
Translated
No automatic alt text available.

On ihanaa kuulla, että mukaalimme on vaikuttanut monien elämään positiivisella tavalla! Halauksia ja ihanaa ystävänpäivää teille kaikille. Auu!

I love to hear that we have been affected by a lot of people's lives in a positive way! Hugs and a wonderful Valentine's day to all of you. Ouch!
Translated
Musikaalin maalailun kappaleellisesti aloitti "Oi Ben". Taustakappaleen virkaa toimitti Ginga Nagareboshi Ginin soundtrackin "Across the sea", jonka moni varmasti muistaa soineen Hopeanuoli animen ...
hopeanuolimusikaali.wordpress.com