See more of Hopeanuoli!musikaali by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of Hopeanuoli!musikaali by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
CommunitySee All
Icon of invite friends to like the lage
Invite your friends to like this Page
Highlights info row image
615 people like this
Highlights info row image
598 people follow this
Photos
Videos
"Fanboyism" By Sniper
5
1
Posts

Oho meidätkin mainitaan Nyt.fi:n artikkelissa! 🌠

Nyt.fi:ssä on kirjoitettu lastenohjelmista, jotka ovat aikoinaan aiheuttaneet lapsikatsojille niin vahvoja traumoja, että ne muistetaan aikuisenakin. Vuorossa Hopeanuoli.
nyt.fi
Posts

Valitsen sinut -musikaali on aloittanut joukkorahoituskamppanjan!

Suomalainen Pokémon-musikaali faneilta faneille! / A Finnish Pokémon musical from fans for fans! Valitsen sinut! -musikaalin joukkorahoituskampanja on nyt alkanut! On siis aika lähteä toteuttamaan ...
valitsensinut.net

Musikaalistamme näytetään pätkä Japanissa "One Daasu (One Dozen)"-ohjelman yhteydessä NHK:lla (Japanin kansallinen lähetysverkko). Vau!

A quiz show "One Daasu (One Dozen)" on NHK (the Japanese national public broadcasting network) will feature a clip from our musical. Wow!

Psst tapahtumajärjestäjät..! C:

Tavoitteenamme on päästä esittämään kovatöinen musikaalimme Pokémonin juhlavuotena useammassa tapahtumassa. Oletusarvoisesti tietenkin uskomme, että musikaalimme kerää paljon katsojia kuten salit t...
valitsensinut.net

Musikaalimme ja näyttelijöidemme nimissä on tehty feikkiprofiileja mm. Instagramiin, Facebookiin, virtuaaliyhteisöihin ja WhatsAppiin. Profiilien kautta tekijä on esittänyt olevansa aina joku meistä. Liikkeelle on laitettu mm. väärää tietoa siitä, että Hopeanuoli!musikaalilla olisi yhä live-esityksiä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Tekijä on meillä tiedossa ja Instagram-tilit on ajettu alas. Fanisivujen tekeminen on meidän puolesta kiva juttu, mutta toivomme ettei kukaan esittäisi olevansa me ja levittäisi väärää tietoa.

Jos luulet törmänneesi tällaisiin vääriin profiileihin nyt tai vastaisuudessa, niin pyydämme teitä olemaan rohkeasti suoraan meihin yhteydessä. Kiitos!

Oletko menossa Popcult Day-tapahtumaan nyt sunnuntaina? Hopeanuoli!musikaalin ja Valitsen sinut! -musikaalin pääjärjestäjä Rewe on siellä kertomassa fanimusikaaleista. Ohjelma alkaa avajaisten jälkeen. Tulkaa kuuntelemaan ja moikkaamaan!

Popcult Day haluaa pitää fanit itsessään tapahtuman keskiössä ja tarjoammekin laadukasta ohjelmaa fanittamisen tavoista laajalla skaalalla. Tiedossa on tapahtumantäyteinen päivä sisältäen mm- monia luentoja, esityksiä, työpajoja, kisoja ja miittejä.
popcult.fi

Kiinnostavatko #musikaali't, kiinnostaako #Pokémon? Haku Valitsen sinut -musikaaliin on avattu! Haluatko mukaan saman henkiseen musikaaliproduktioon kuin Hopeanuoli!musikaali? Tässä on tilaisuutesi!

Nyt se tapahtuu! Haku musikaaliin on auki ja jatkuu lokakuun loppuun asti. Nyt siis puskaradio liikkeelle ja tietoa eteenpäin kaikille mahdollisesti kiinnostuneille, jotta saadaan kasaan mahdollisi...
valitsensinut.net

Pietarilaisen Upsala-sirkuksen Sobaki eli Koirat on koskettava ja hellyyttävä kuvaus katukoirien elämästä. Vuf!

JUL28
Jul 28, 2014 - Aug 1, 2014Circus HelsinkiHelsinki, Finland
65 people went

Ihanaa juhannusta!

No automatic alt text available.

Toivottavasti kaikilla oli mukava pääsiäinen! Nyt voikin sitten jo sanoa, että kevät on kunnolla alkanut. Ulkosalla pärjää hienosti Hopsu!musikaalin hupparilla ja samanmoista hupparia kokeili myös kuvan Maru-shiba. Ihanaa kevättä kaikille!

No automatic alt text available.

Valitsen sinut! -musikaali seuraa edeltäjänsä Hopeanuoli!musikaalin jalanjälkiä.

Valitsen sinut! -musikaali seuraa edeltäjänsä Hopeanuoli!musikaalin jalanjälkiä. Hopeanuoli!musikaalin takana olleesta työryhmästä on lähtenyt kourallinen innokkaita tekijöitä toteuttamaan tätä uut...
valitsensinut.net

Taustalta kuului hiljainen yskähdys, sillä tässäkin nimessä on huutomerkki, mutta Facebook ei enää rakasta huutomerkkejä. Mutta mitäs pienistä. !!!

'Joukkorahoituskampanja on jälleen auki! igg.me/at/valitsensinut'
Valitsen sinut -musikaali
1,237 Likes
1 talking about this

Myydään aito käyttämätön Hopeanuoli!musikaali cast & crew t-paita. Väri: Oranssi Koko: L

B&C collectionissa teetetyt paidat on teetetty Hopeanuoli!musikaali 2 näytöksen tiimiä varten. Meillä kuitenkin on yksi ylimääräinen.

Myydään 30€ TAI ENITEN TARJOAVALLE! Tuotetta ei voi varata, maksu aikaa 1 viikko jonka jälkeen tuote menee seuraavalle myyntiin korkeimmalla huuto hinnalla. Jätetty tarjous on ostolupaus. Laittakaa yksityisviestiä mikäli kiinnostusta. Ilmoitus tästä jätetty myös Suomen Hopeanuoli-fanit ry ja Ginga Kirpputorin sivuille.

No automatic alt text available.

On ihanaa kuulla, että mukaalimme on vaikuttanut monien elämään positiivisella tavalla! Halauksia ja ihanaa ystävänpäivää teille kaikille. Auu!

Musikaalin maalailun kappaleellisesti aloitti "Oi Ben". Taustakappaleen virkaa toimitti Ginga Nagareboshi Ginin soundtrackin "Across the sea", jonka moni varmasti muistaa soineen Hopeanuoli animen ...
hopeanuolimusikaali.wordpress.com