Photos
Posts

I dag fikk Varde overlevert to nye varebiler fra Auto 8-8. På bildet takker selger Hans Jørgen Kjøl avdelingsleder Kjell Hast på Varde for leveransen av bilene. Vi takker for jobben med design og montering av dekor på de nye bilene. Dette er en visuell profil vi har utarbeidet for Varde som vil gjøre bilene godt synlig i bybildet.

Image may contain: car, outdoor and text

KNT 7-FJELL FREI
28. juni i år arrangerer Kristiansund og Nordmøre Turistforening en turdag på Frei. 7-Fjell Frei er ikke en konkurranse, men et tilbud hvor det settes fokus på turopplevelsen i vår flotte og nære natur. Alle som melder seg på 7-Fjell Frei innen 10. mai vil motta en eksklusiv t-skjorte som er laget for dette arrangementet. Vi har designet og produsert banner og t-skjorter for arrangementet. For mer info: https://www.kntur.no/aktiviteter/98724/856926/

Image may contain: outdoor and nature
Posts

Atlanterhavsspelet
Torsdag 2. august i år blir det premiere på Atlanterhavsspelet ved Ergan Kystfort i Bud. Dette er en teaterforestilling om kysthistorien vår fra 1800-tallet som er krydret med mystikk, humor og heftig dramatikk ute i storslåtte omgivelser. Endre Skar er produsent og castingansvarlig. De profesjonelle skuespillerne er på plass med Svein Roger Karlsen i rollen som Gammel-Aslak, Line Brå Johansen som Marie, Lars Rydjord som Svein Los og Odd-Arne Halaas som prest. Det blir forestillinger fra 2.-5. august. Endre Skar har nettopp hentet bilen hos oss hvor vi har montert bildekor for spelet. For mer info om Atlanterhavsspelet: www.atlanterhavsspelet.no

Image may contain: 1 person, car and outdoor

Nye brosjyrer til Kvernes stavkirke
Vi takker for oppdraget med design og produksjon av brosjyrene. Kulturminneområdet på Kvernes er en av de største kulturhistoriske attraksjonene på Nordmøre med Kvernes stavkirke fra ca år 1300, Kvernes kirke fra 1893 og Gamle Kvernes bygdemuseum. Stavkirken blir besøkt av et stort antall turister hvert år. Nordmøre lokallag av Fortidsminneforeningen har lagt ned et stort arbeid for å ta vare på den kulturhistoriske arven som kirken representerer. Fra 20. juni til 17. august er stavkirken åpen for omvisning med guider kl. 11-17. Lørdag 16. juni blir det et større arrangement i Kvernes stavkirke med underholdning, kulturløype og overraskelser. Det planlegges å sette inn sundbåtferga «Framnæs» i rute fra Kristiansund til Kvernes i forbindelse med arrangementet.

Image may contain: outdoor

GOD PÅSKE!
For noen er påsken starten på båtsesongen, for andre er det påskeferie på hytta med skiturer i fjellet. Og noen ønsker å være hjemme og nyte påskeferiedagene. Uansett hva man velger, så ønsker vi alle våre kunder en riktig god påske og står klar til å gjøre en innsats for dere igjen fra tirsdag 2. april. Før påske har vi åpent frem til onsdag 28. mars kl. 12.00.

Happy Easter! For some, Easter is the start of båtsesongen, for others it is spring break at the cabin with skiturer in the And someone wants to be home and enjoy påskeferiedagene. No matter what you choose, we wish all our customers a very happy Easter and stand ready to make an effort for you again from Tuesday 2. April. Before Easter we have open until Wednesday 28. March at noon. 12.00.
Translated
Image may contain: ocean, sky, outdoor, water and nature

Ny logo og skilt til Luxane
Laserklinikken Luxane har lang erfaring innenfor sitt område og kan tilby et bredt spekter av tjenester. Vi har tatt hånd om ny logo samt designet og produsert fasadeskilt. Det er godt synlig på veggen til Sentrum Legesenter.

No automatic alt text available.

Ny logo og profilering til Malo Transport
I januar 2018 tok gründerne i Maritime House over det velrennomerte selskapet Malo Transport. De har moderne biler med det mest avanserte utstyret for rask og sikker transport av levende fisk. Maritime House har også brønnbåten «Reflex» i sin portefølje. Sammen med Malo Transport vil dette gi synergieffekter med nisjetransport på land og sjø.

Image may contain: text and outdoor

OPERAUTSTILLING PÅ GALLERI DOBAG
Cathrine Knudsen er årets operautstiller på Galleri Dobag. Hun har avholdt en rekke separatutstillinger og har raskt blitt en ettertraktet kunstner siden sin debututstilling i 2003. Cathrine Knudsen skaper dybde og struktur i sine bilder og får dette frem gjennom tykke lag med oljemaling både med pensel- og spatelbruk. Hun jobber over lang tid med hvert enkelt bilde for til slutt å få frem det særegne og slitte uttrykket. Kunstneren er til stede lørdag 3. februar kl. 12-15.
Sjøstjerna Fiskerestaurant i nabolokalet tilbyr egen formiddags- og kveldsmeny under Operafestukene.
Vi har utarbeidet og produsert invitasjoner og plakater.

Operautstilling at gallery dobag Cathrine Knudsen is this year's operautstiller at gallery dobag. She has held a number of separatutstillinger and has quickly become a desired artist since her debututstilling in 2003. Cathrine Knudsen creates depth and structure in her photos and gets this forward through thick layers with oil oil both with brush and spatelbruk. She works over a long time with every single image to stop bringing out the distinctive and worn expression. The Artist is present Saturday February 3. th at noon. 12-15. Starfish Fiskerestaurant in nabolokalet offers own brunch and kveldsmeny during operafestukene. We have prepared and produced invitations and posters.
Translated
Image may contain: 1 person, smiling

Ny profilering på Lystrup bil
Lystrup Fargehandel kan se tilbake på virksomhet fra 1964. Allerede i 1973 etablerte de seg på Løkkemyra, som etter hvert ble byens nye handels- og næringssenter. Med en sentral beliggenhet, et stort produktspekter og serviceinnstilte medarbeidere, har Lystrup opparbeidet seg en posisjon i markedet. Som en del av Nordsjö Ide & Design, tilbyr de et stort utvalg i maling, tapeter, gulvbelegg, tepper, laminat og parkett. Lystrup har også en egen innrammingsavdeling. Siste tilvekst i produktspekteret er salg og montering av vedovner. Dette blir profilert på den nye bilen, som vil være godt synlig i bybildet. Vi takker for oppdraget med design og montering av bildekoren.

Image may contain: car and outdoor

Et sunt og rikt kosthold
Brødposene vi designet for KHK får en god eksponering i dagligvarebutikkene. Kristiansund Håndballklubb er en av Nordmøres største idrettsklubber. Med dugnad, entusiasme og gode støttespillere, legger de til rette for en positiv aktivitet for barn og ungdom. Alle som kjøper Håndballbrødet er med på å støtte opp om klubbens aktiviteter.

Image may contain: 10 people, people smiling, food

God Jul og Godt Nytt År til alle våre forbindelser!
Vi har åpent i romjulen kl. 10.00-14.00.

Image may contain: text, outdoor and water

Angus Gaupset har røtter fra år 1900 og har blitt videreført inn i vår tid i regi av Bjørge Løvik. I moderne lokaler på Løkkemyra i Kristiansund tilbyr de et stort vareutvalg innen kjøttvarer, fersk fisk og skalldyr fra fylkets største ferskvaredisk. Folk fra hele regionen setter pris på de lokale kvalitetsvarene til Gaupset. Foran jul er det ekstra stor trafikk her. Vi har designet og produsert salgsplakatene til Angus Gaupset.

Image may contain: 3 people, people smiling, outdoor

Mye godt lesestoff
Vi har nettopp levert årbok for 2017 og fellesturbrosjyren for 2018 til Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT). Med bortimot 30 hytter kan foreningen tilby mange spennende turer for hele familien utover 2018. Redaktør Tore Dyrnes har nok en gang stått i spissen for en interessant årbok med mye godt lesestoff. Boken er krydret med mange flotte naturbilder. Denne utgaven har også en del stoff om den gode dugnadsånden som er en viktig del av nøkkelen til KNTs suksess. Vi takker for oppdraget med grafisk design og produksjon og ønsker KNT lykke til med neste sesong.

A lot of good reading We have just delivered yearbook for 2017 and fellesturbrosjyren for 2018 to kristiansund and nordmøre turistforening (Knt). With nearly 30 cabins, the association can offer many exciting trips for the whole family beyond 2018. Editor tore dyrnes has once again stood in charge for an interesting yearbook with a lot of good The book is spicy with many great naturbilder. This edition also has a lot of drugs about the good dugnadsånden which is an important part of the key to knts success. We thank you for the mission with graphic design and production and wish knt good luck with the next season.
Translated
Image may contain: 1 person, smiling, mountain, outdoor, nature, text and water

Våre populære kalendere er nå klar for 2018. Vi bringer ut til mange firma, men har flere liggende. Ta kontakt med oss om du ønsker gratis kalendere.

Our popular calendars are now ready for 2018. We bring out to many company, but have more lying around. Please contact us if you want free calendars.
Translated
No automatic alt text available.

Nå er det tid for julekort!
Vi tar hånd om design og produksjon av julekort. Med våre digitale printere kan vi levere i løpet av relativt kort tid. Vi har også et stort bildearkiv fra hele Nordmøre. Ring oss på telefon 97 67 36 12 eller send en e-post til: design@industrikopi.no

Now it's time for Christmas Cards! We take care of the design and production of Christmas Cards. With our digital printers we can deliver during relatively short time. We've also got a big bildearkiv from all over. Call us on phone 97 67 36 12 or send an email to: Design@Industrikopi.No
Translated
Image may contain: outdoor and water

Bøker er en av våre spesialiteter.
Vi har lang erfaring med bøker og tar hånd om hele prosessen med grafisk design, bilder, rådgiving og produksjon. Boken «Helse for livet», som nettopp har blitt lansert, gir oss et grunnlag for å kunne ta riktige valg for å få en best mulig helse gjennom livet. Forfatteren Jon Ingvald Håbrekke forklarer kroppens funksjoner og hvordan mat og stress påvirker helsen vår.
Bøker kan bl.a. bestilles fra forfatteren:
Jon Ingvald Håbrekke
Tlf. 905 27 878 | E-post: jonike@gmail.com

Books are one of our specialties. We have long experience with books and take care of the whole process with graphic design, images, counseling and production. The book "Health for life", which has just been launched, gives us a basis to be able to make the right choices to get a best possible health through life. The Author Jon ingvald håbrekke explains the body's features and how food and stress affect our health. Books can including order from the author: Jon Ingvald Phone. 905 27 878 email: Jonike@Gmail.Com
Translated
Image may contain: 1 person

APSØYA FJORDSENTER FEIRER 25 ÅR
Med åpningen av Krifast i 1992 ble Aspøya et sentralt knutepunkt på Nordmøre. Det dannet grunnlaget for en vellykket etablering av Aspøya Fjordsenter, som har hatt en positiv vekst. Lørdag 18. november kl. 12-17 feires det 25 års jubileum med mange gode tilbud, underholdning, aktiviteter og kaffe med kaker. Vi har designet og produsert plakatene.

Apsøya Fjordsenter celebrates 25 years With the opening of krifast in 1992, aspoya was a central hub on the nordmøre. It formed the basis of a successful establishment of aspoya fjordsenter, which has had a positive growth. Saturday 18. November at noon. 12-17 celebrate the 25th anniversary with many good offers, entertainment, activities and coffee with cookies. We've designed and produced the posters.
Translated
Image may contain: text