Photos
Reviews
4.4
10 Reviews
Tell people what you think
Posts

Takk til alle dere som deltok på konferansen i går 🙌. Nå kan dere se alle foredragene her: http://www.innen48timer.no/konferansen/

No automatic alt text available.
Posts

Det er med stor tristhet vi overbringer budskapet om at Halvor Wilberg har gått vekk💜 Halvor var mannen bak «Innen 48 timer», som har vært initiativtaker og premissleverandør i forhold til pakkeforløp for kreftbehandling. Savnet er stort🌷.

Halvor Wilberg var gründeren som ble hyllet av statsminister Erna Solberg for sitt viktige engasjement for kreftsaken. Han skulle blitt 77 år gammel den 29. mars.
aftenbladet.no

Godnyhet! Fire nye kreftmedisiner kan tas i bruk👌

Beslutningsforum godkjente fredag ny behandling av blant annet lungekreft, brystkreft og lymfekreft.

Beslutningsforum godkjente fredag ny behandling av blant annet lungekreft, brystkreft og lymfekreft.
dagensmedisin.no

Genterapi for kreft utnevnt til årets fremskritt🙌
Sigbjørn Smeland, klinikkleder ved Klinikk for kreft, kirurgi og transplantasjon ved OUS, kaller det nye behandlingsprinsippet for banebrytende.

Den amerikanske onkologiforeningen ASCO har utnevnt CAR T-behandling til årets fremskritt.
dagensmedisin.no

Kreft rammer ikke bare den som blir syk, men også de nærmeste, familie, venner og kollegaer. Behovet for støtte oppfølging kan være avgjørende for livet videre.

Sammen med Kreftomsorg har vi et prosjekt der vi setter nettopp behovet for psykososial oppfølging på dagsorden.

Det er ikke nok å si at dette er viktig, det er behov for å sette det i system.

Mistanke om kreft kan forårsake en vond usikkerhet som bringer med seg sterke følelser og mange spørsmål. Du har kreft. Tre ord som endrer livet ditt.
altomdinhelse.no
Innen 48 timer shared their event.
January 22

KONFERANSEN ER FULLBOOKET// Under årets konferanse setter vi nok en gang fokus på det psykososiale pakkeforløpet. Vi gir også en oppdatering på arbeidet som er gjort siden forrige konferanse.
✔️ Tid: 15. mars
✔️ Sted: Stortinget

MAR15
Thu 10:00 AM UTC+01StortingetOslo, Norway
192 people interested

KONFERANSEN ER FULLBOOKET//

Kreftkonferansen 2018
Sted: Stortinget
Tidspunkt: 15. mars kl. 10.00 til 16.00

...


Siden Kreftkonferansen 2017 har vi jobbet med videre med et forslag til et psykososialt pakkeforløp som inkluderer kartlegging av behov på dette området. Å leve med kreft gir ikke bare medisinske utfordringer. Alle involverte trenger oppfølging, og vi ønsker å gjøre implementeringen av et utvidet pakkeforløp så enkel som mulig.


Foreløpig program
10:00: Velkommen v/Dag Terje Klarp Solvang og Sveinung Stensland

10.10 – 10.30: Åpning av Kreftkonferansen 2018 ved Bent Høie

PAKKEFORLØP FOR KREFT – ERFARINGER SÅ LANGT
10.30 til 11.50: Mer detaljert program og foredragsholdere kommer

11:50 – 12:30: LUNSJ

PSYKOSOSIALT PAKKEFORLØP – EN REALITET?
12.30 – 12:50: Psykososiale forhold satt i system, erfaringer fra prosjektgruppa, Hanna Baardsen
12:50 – 14.30: Mer detaljert program og foredragsholdere kommer

14:30 – 14:45: Pause

14:45 – 15:45: Paneldebatt

15:45 – 16:00: Appell ved Olaug Bollestad

See More
MAR15
Thu 10:00 AM UTC+01StortingetOslo, Norway
192 people interested

I Danmark tilbyr de nå en bedre og mer presis test som gir tidlig diagnose av behandlingskrevende prostatakreft. Formål: unngå unødvendige operasjoner.

En ny test kan med høj præcision opfange tilfælde af aggressiv prostatakræft. Samtidig er metoden så præcis, at man kan undgå unødvendige biopsier
cancer.dk

Montebellosenteret fikk Kirsten Wilbergs Minnefond Kreftpris 2017💜

Helse- og omsorgsminister Bent Høie sto for den høytidelige utdelingen av Kirsten Wilbergs Minnefonds kreftpris. Prisen ble i år tildelt Montebellosenteret. ”Jeg er glad for ...
innen48timer.no

HVA JOBBER VI MED NÅ? Kreft påvirker livet. Ikke bare medisinsk og ikke bare for den som er syk. Innen48timer og Kreftomsorg Rogaland har tatt initiativet til å sette PSYKOSOSIAL oppfølging i et system - integrert i dagens pakkeforløp for kreft.

Les mer om det her: http://www.innen48timer.no/…/tilbake-til-livet-sammen-elle…/

Kreft påvirker livet. Ikke bare medisinsk og ikke bare for den som er syk. Innen48timer og Kreftomsorg Rogaland har tatt initiativet til å sette psykososial oppfølging i et system - ...
innen48timer.no

Det er i statsbudsjettet for neste år at regjeringen setter av 2,713 milliarder i investeringslån til et nytt klinikkbygg på Radiumhospitalet. Det skal stå klart i 2022.

Det er i statsbudsjettet for neste år at regjeringen setter av 2,713 milliarder i investeringslån til et nytt klinikkbygg på Radiumhospitalet. Det skal stå klart i 2022. Samlet netto funksjonsareal for det nye klinikkebygget er på 16.000...
dagensmedisin.no

Tiden det tar før legemidler og behandlinger blir vurdert er ofte gjenstand for kritikk. Nå ber helseminister Bent Høie (H) om at dette skjer raskere, og ber om at fire områder prioriteres. Les mer her:https://www.dagensmedisin.no/…/ber-aktorene-sette-opp-fart…/

Helseminister Bent Høie (H) har gitt Nye metoder beskjed om å jobbe raskere.
dagensmedisin.no

Lillesand er det første stedet utenfor Oslo der Aleris vil legge til rette for helhetlige pasientforløp, fra utredning til behandling. Dette blir Sørlandets eneste private sykehus🌻

I dag åpnet Aleris sitt nye sykehus på Sørlandet, der de forventer ca 25.000 pasienter i året.
dagensmedisin.no

Beslutningsforum har, etter flere år med prisforhandlinger, gitt klarsignal for bruk av Kadcyla til brystkreftpasienter! 🍀

Beslutningsforum har, etter flere år med prisforhandlinger, gitt klarsignal for bruk av Kadcyla til brystkreftpasienter.
dagensmedisin.no

Undersøkelser viser at det er akutt mangel på kreftleger!

Norsk onkologisk forening har kartlagt behovet for nye onkologer. – Det er et betydelig «trykk» innen norsk onkologi, sier leder Stein Sundstrøm.
dagensmedisin.no