Photos
Posts

Hari ini nak share satu pendapat daripada saya...

Apabila saya share tentang Dx Lingerie... saya senaraikan beberapa sebab kenapa anda perlu pilih Dx Lingerie
salah satu sebabnya adalah untuk menjaga kecantikan diri untuk suami.

...

Ada diantara pendapat yang mengatakan . Perlukah menjaga kecantikan untuk suami? bukankah cinta berlandaskan agama itu adalah lagi baik berbanding kecantikan.

Jawapan mereka adalah betul...

tapi tidak salah untuk kita menjaga kecantikan... kerana cantik itu subjektif... Kecantikan itu adalah untuk jamuan mata si suami supaya tidak memandang perempuan lain.
Lelaki dengan perempuan adalah berlawanan.
Jika perempuan cantik dan seksi lalu. Kalau dia tak pandang memang tak logik. Mesti akan pandang juga walaupun menggunakan sisi mata.

Jika kita masa itu, dengan baju yang selebet. Badan yang berlekuk sana sini. Sudah tentu akan ada perbandingan kat situ. Tetapi tidak semua suami macam tu. Tapi 9/10 daripadanya memang begitu. itu lumrah.
Kat sini kalau disebut dari agama...
Kecantikan dan kesihatan itu adalah anugerah dan amanah dari Allah untuk kita menjaganya.
Jadi menjadi satu keperluan untuk menjaga nya. Kerana Allah hanya bagi kita satu badan sahaja untuk seumur hidup. Kita tak boleh nak beli badan kat mana-mana pasaraya atau butik.

Jadi apa yang anda ada... Hargai dengan menjaga sebaiknya.
Jika tidak menjaga untuk sesiapa pun. yang paling penting hargai diri sendiri.

Kalau badan solid molid pun bukan untuk tayangan sesiapa. Tapi yang paling utama.. Kita akan sayangkan diri sendiri bila tengok di cermin badan langsing kulit bersih. Keyakinan akan meningkat. Tapi kalau kita tengok badan dah berisi.
Siapa berani angkat tangan yang dia tidak complain tentang diri sendiri?
Kalau anda cakap anda tidak pernah complain diri sendiri...
pernah tak anda menyebut ayat ini
"ala.. saya dah gemuk la... lemak sana sini, pakai baju apa pun tak cantik"

Kalau anda pernah ucap ayat berikut atau apa2 ayat yang mengkondemkan diri sendiri... Anda sedang complain diri sendiri. Tidak syak lagi...

Sayangi diri anda dahulu sebelum sayangi orang lain. Kerana apabila anda sayang diri sendiri... segala kebaikan dan kasih sayang akan berada disekeliling anda.

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx

Testimonial 6

ibu kepada 2 orang anak yang fully breastfeed...
seorang yang agak malas bersenam dan x boleh tahan nafsu diet....
TAPI...She like beauty and akan... pastikan dia sentiasa ramping and MANTOP...
dengan DX..semua masalahnya selesai....
KEPADA SESIAPA YANG NAK SEPERTI 'DIA'
...1. NAK MENYUSU BADAN ANAK SEPENUHNYA TANPA TAKUT CIK B TU LENDUT
2.MALAS BERSENAM
3.ADA SELERA MAKAN YG BESAR TAPI X BOLEH TAHAN MAKAN.

See More

Hari ini nak share satu pendapat daripada saya...

Apabila saya share tentang Dx Lingerie... saya senaraikan beberapa sebab kenapa anda perlu pilih Dx Lingerie
salah satu sebabnya adalah untuk menjaga kecantikan diri untuk suami.

...

Ada diantara pendapat yang mengatakan . Perlukah menjaga kecantikan untuk suami? bukankah cinta berlandaskan agama itu adalah lagi baik berbanding kecantikan.

Jawapan mereka adalah betul...

tapi tidak salah untuk kita menjaga kecantikan... kerana cantik itu subjektif... Kecantikan itu adalah untuk jamuan mata si suami supaya tidak memandang perempuan lain.
Lelaki dengan perempuan adalah berlawanan.
Jika perempuan cantik dan seksi lalu. Kalau dia tak pandang memang tak logik. Mesti akan pandang juga walaupun menggunakan sisi mata.

Jika kita masa itu, dengan baju yang selebet. Badan yang berlekuk sana sini. Sudah tentu akan ada perbandingan kat situ. Tetapi tidak semua suami macam tu. Tapi 9/10 daripadanya memang begitu. itu lumrah.
Kat sini kalau disebut dari agama...
Kecantikan dan kesihatan itu adalah anugerah dan amanah dari Allah untuk kita menjaganya.
Jadi menjadi satu keperluan untuk menjaga nya. Kerana Allah hanya bagi kita satu badan sahaja untuk seumur hidup. Kita tak boleh nak beli badan kat mana-mana pasaraya atau butik.

Jadi apa yang anda ada... Hargai dengan menjaga sebaiknya.
Jika tidak menjaga untuk sesiapa pun. yang paling penting hargai diri sendiri.

Kalau badan solid molid pun bukan untuk tayangan sesiapa. Tapi yang paling utama.. Kita akan sayangkan diri sendiri bila tengok di cermin badan langsing kulit bersih. Keyakinan akan meningkat. Tapi kalau kita tengok badan dah berisi.
Siapa berani angkat tangan yang dia tidak complain tentang diri sendiri?
Kalau anda cakap anda tidak pernah complain diri sendiri...
pernah tak anda menyebut ayat ini
"ala.. saya dah gemuk la... lemak sana sini, pakai baju apa pun tak cantik"

Kalau anda pernah ucap ayat berikut atau apa2 ayat yang mengkondemkan diri sendiri... Anda sedang complain diri sendiri. Tidak syak lagi...

Sayangi diri anda dahulu sebelum sayangi orang lain. Kerana apabila anda sayang diri sendiri... segala kebaikan dan kasih sayang akan berada disekeliling anda.

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx is with Yana Faiziana and 21 others.

Masih tercari-cari pakaian dalam pembentuk badan untuk kegunaan majlis perkahwinan, persediaan berpantang, untuk kembalikan bentuk badan.
Ya inilah jawapan pad...a permasalahan anda. Elysyle Dx Lingerie :
for free consultant, free trial , free fitting (instant result) feel free call/sms me/ wats app me
019-2582973
Elysyle Dx Lingerie (full set)

See More
Posts

Hari ini nak share satu pendapat daripada saya...

Apabila saya share tentang Dx Lingerie... saya senaraikan beberapa sebab kenapa anda perlu pilih Dx Lingerie
salah satu sebabnya adalah untuk menjaga kecantikan diri untuk suami.

...

Ada diantara pendapat yang mengatakan . Perlukah menjaga kecantikan untuk suami? bukankah cinta berlandaskan agama itu adalah lagi baik berbanding kecantikan.

Jawapan mereka adalah betul...

tapi tidak salah untuk kita menjaga kecantikan... kerana cantik itu subjektif... Kecantikan itu adalah untuk jamuan mata si suami supaya tidak memandang perempuan lain.
Lelaki dengan perempuan adalah berlawanan.
Jika perempuan cantik dan seksi lalu. Kalau dia tak pandang memang tak logik. Mesti akan pandang juga walaupun menggunakan sisi mata.

Jika kita masa itu, dengan baju yang selebet. Badan yang berlekuk sana sini. Sudah tentu akan ada perbandingan kat situ. Tetapi tidak semua suami macam tu. Tapi 9/10 daripadanya memang begitu. itu lumrah.
Kat sini kalau disebut dari agama...
Kecantikan dan kesihatan itu adalah anugerah dan amanah dari Allah untuk kita menjaganya.
Jadi menjadi satu keperluan untuk menjaga nya. Kerana Allah hanya bagi kita satu badan sahaja untuk seumur hidup. Kita tak boleh nak beli badan kat mana-mana pasaraya atau butik.

Jadi apa yang anda ada... Hargai dengan menjaga sebaiknya.
Jika tidak menjaga untuk sesiapa pun. yang paling penting hargai diri sendiri.

Kalau badan solid molid pun bukan untuk tayangan sesiapa. Tapi yang paling utama.. Kita akan sayangkan diri sendiri bila tengok di cermin badan langsing kulit bersih. Keyakinan akan meningkat. Tapi kalau kita tengok badan dah berisi.
Siapa berani angkat tangan yang dia tidak complain tentang diri sendiri?
Kalau anda cakap anda tidak pernah complain diri sendiri...
pernah tak anda menyebut ayat ini
"ala.. saya dah gemuk la... lemak sana sini, pakai baju apa pun tak cantik"

Kalau anda pernah ucap ayat berikut atau apa2 ayat yang mengkondemkan diri sendiri... Anda sedang complain diri sendiri. Tidak syak lagi...

Sayangi diri anda dahulu sebelum sayangi orang lain. Kerana apabila anda sayang diri sendiri... segala kebaikan dan kasih sayang akan berada disekeliling anda.

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx

Elysyle Dx Lingerie
Elysyle Dx Lingerie
Elysyle Dx Lingerie
Elysyle Dx Lingerie
ianya serendah 108sebln. Ini pelaburan utk kecntikn kita...Kalau kita gi slim...ming care pun lg mahal... X tentu lg menjadi..
Saya berani promote barang ni sbb mmg betul2 terbukti berkesan..
Tp seeloknye kena fitting baju ni dulu..
Cara pembayaran pun jng risau,
boleh bayar cash, card credit atau guna aeon easy payment( akak ble uruskn).
Guna aeon bln2 bayar 108 je.. Baju ni pun ada warranty lifetime.. If baju dh besar nk kecikkn lg boleh hntar jahit. Bestkn... Jom la kita jumpa, boleh saya share lg mengenai baju dlm ni.

See More

ianya serendah 108sebln. Ini pelaburan utk kecntikn kita...Kalau kita gi slimming care pun lg mahal... X tentu lg menjadi..
Saya berani promote barang ni sbb mmg betul2 terbukti berkesan..
Tp seeloknye kena fitting baju ni dulu..
Cara pembayaran pun jng risau,
boleh bayar cash, card credit atau guna aeon easy payment( akak ble uruskn)....
Guna aeon bln2 bayar 108 je.. Baju ni pun ada warranty lifetime.. If baju dh besar nk kecikkn lg boleh hntar jahit. Bestkn... Jom la kita jumpa, boleh saya share lg mengenai baju dlm ni.

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx

Elysyle Dx Lingerie
Elysyle Dx Lingerie
Elysyle Dx Lingerie
pls call 019-2582973 for free fitting

...

* Membentukkan badan anda kepada bentuk yang anda idam-idamkan. * Membantu mengalihkan lemak yang melenduh ke tempat asal. Bahagia yang menggeleber tidak lagi akan menjadi masalah anda. * Melalui penjagaan pemakanan yang betul. Anda akan mudah menurunkan berat badan. Dx juga membantu anda dalam mengawal selera makan yang berlebihan. * Diperbuat daripada Kapas Mesir. dan sudah semestinya selesa dipakai. * Boleh membantu kembalikan payudara yang jatuh (sagging)* Mudah dipakai . Sesuai untuk ibu-ibu yang bakal berpantang. Juga sesuai dipakai untuk mereka yang ingin kelihatan MELETUP di hari perkahwinan. * Tiada kesan sampingan. Cuma kesan sampingannya adalah... BADAN ANDA MENJADI SEMAKIN RAMPINGL * Cuba dulu baru tahu.* Anda boleh cuba pakai dahulu sebelum membeli. Hubungi saya untuk sebarang Appointment : 019-2582973. Anda boleh dapatkan set pakaian dalam yang best ini, melalui cara pembayaran. Cash, Credit Card, dan Installment Serendah RM108 sebulan...
Elysyle Dx Lingerie

See More

salam semua ...ianya serendah 108sebln. Ini pelaburan utk kecntikn kita...Kalau kita gi slimming care pun lg mahal... X tentu lg menjadi..
Saya berani promote barang ni sbb mmg betul2 terbukti berkesan..
Tp seeloknye kena fitting baju ni dulu..
Cara pembayaran pun jng risau,
boleh bayar cash, card credit atau guna aeon easy payment( akak ble uruskn)....
Guna aeon bln2 bayar 108 je.. Baju ni pun ada warranty lifetime.. If baju dh besar nk kecikkn lg boleh hntar jahit. Bestkn... Jom la kita jumpa, boleh saya share lg mengenai baju dlm ni.

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx

Masih tercari-cari pakaian dalam pembentuk badan untuk kegunaan majlis perkahwinan, persediaan berpantang, untuk kembalikan bentuk badan.
Ya inilah jawapan pad...a permasalahan anda. Elysyle Dx Lingerie :
for free consultant, free trial , free fitting (instant result) feel free call/sms me/ wats app me
019-2582973

See More

October 25
pls call 019-2582973 for free fitting
* Membentukkan badan anda kepada bentuk yang anda idam-idamkan. * Membantu mengalihkan lemak yang melenduh ke tempat asal. Bahagia yang menggeleber tidak lagi akan menjadi masalah anda. * Melalui penjagaan pemakanan yang betul. Anda akan mudah menurunkan berat badan. Dx juga membantu anda dalam mengawal selera makan yang berlebihan. * Diperbuat daripada Kapas Mesir. dan sudah semestinya selesa dipakai. * Boleh membantu kembalik...an payudara yang jatuh (sagging)* Mudah dipakai . Sesuai untuk ibu-ibu yang bakal berpantang. Juga sesuai dipakai untuk mereka yang ingin kelihatan MELETUP di hari perkahwinan. * Tiada kesan sampingan. Cuma kesan sampingannya adalah... BADAN ANDA MENJADI SEMAKIN RAMPINGL * Cuba dulu baru tahu.* Anda boleh cuba pakai dahulu sebelum membeli. Hubungi saya untuk sebarang Appointment : 019-2582973. Anda boleh dapatkan set pakaian dalam yang best ini, melalui cara pembayaran. Cash, Credit Card, dan Installment Serendah RM108 sebulan...

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx is with Yana Faiziana and 21 others.

Masih tercari-cari pakaian dalam pembentuk badan untuk kegunaan majlis perkahwinan, persediaan berpantang, untuk kembalikan bentuk badan.
Ya inilah jawapan pad...a permasalahan anda. Elysyle Dx Lingerie :
for free consultant, free trial , free fitting (instant result) feel free call/sms me/ wats app me
019-2582973
Elysyle Dx Lingerie (full set)

See More

pls call 019-2582973 for free fitting
* Membentukkan badan anda kepada bentuk yang anda idam-idamkan. * Membantu mengalihkan lemak yang melenduh ke tempat asal. Bahagia yang menggeleber tidak lagi akan menjadi masalah anda. * Melalui penjagaan pemakanan yang betul. Anda akan mudah menurunkan berat badan. Dx juga membantu anda dalam mengawal selera makan yang berlebihan. * Diperbuat daripada Kapas Mesir. dan sudah semestinya selesa dipakai. * Boleh membantu kembalikan payudara... yang jatuh (sagging)* Mudah dipakai . Sesuai untuk ibu-ibu yang bakal berpantang. Juga sesuai dipakai untuk mereka yang ingin kelihatan MELETUP di hari perkahwinan. * Tiada kesan sampingan. Cuma kesan sampingannya adalah... BADAN ANDA MENJADI SEMAKIN RAMPINGL * Cuba dulu baru tahu.* Anda boleh cuba pakai dahulu sebelum membeli. Hubungi saya untuk sebarang Appointment : 019-2582973. Anda boleh dapatkan set pakaian dalam yang best ini, melalui cara pembayaran. Cash, Credit Card, dan Installment Serendah RM108 sebulan...

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx is with Yazima Beauty Salon and 5 others.

Elysyle Dx Lingerie
Elysyle Dx Lingerie

Matlamat saya menjual Dx Lingerie adalah untuk menambahkan keyakinan para wanita yang mengimpikan
1) susuk tubuh yang... cantik, sempurna dan menawan
2) Kulit cantik , putih gebu , licin dan bersih
3) Bentuk badan menarik , pinggang ramping , perut leper dan belakang yang lurus.
4) Payudara tegang , berisi , anjal dan montok.
5) Punggung padat dan ketat serta mempunyai peha yang rata , licin dan lan...
gsing.

Dx Lingerie merupakan produk yang betul-betul dapat memberikan apa yang anda idam-idamkan selama ini.

Dx Lingerie adalah pakaian dalam yang paling sesuai untuk dimiliki oleh semua wanita tidak kira usia kerana sunguh selesa seumpama kulit kedua kita

dan sangat mudah dipakai. serta baik untuk tulang belakang.. dalam sekelip mata anda boleh nampak hasilnya.. percubaan, fitting, consultant adalah percuma..

APA?? TAK MAMPU NAK CANTIK???

tiada lagi masalah x mampu bayar.

Inginkan badan yang berbentuk???
Adakah anda hendak sentiasa cantik?
Disayangi oleh orang tersayang..

for free consultant, free trial , free fitting (instant result) feel free call/sms me/ wats app me
019-2582973

See More

pls call 019-2582973 for free fitting
* Membentukkan badan anda kepada bentuk yang anda idam-idamkan. * Membantu mengalihkan lemak yang melenduh ke tempat asal. Bahagia yang menggeleber tidak lagi akan menjadi masalah anda. * Melalui penjagaan pemakanan yang betul. Anda akan mudah menurunkan berat badan. Dx juga membantu anda dalam mengawal selera makan yang berlebihan. * Diperbuat daripada Kapas Mesir. dan sudah semestinya selesa dipakai. * Boleh membantu kembalikan payudara... yang jatuh (sagging)* Mudah dipakai . Sesuai untuk ibu-ibu yang bakal berpantang. Juga sesuai dipakai untuk mereka yang ingin kelihatan MELETUP di hari perkahwinan. * Tiada kesan sampingan. Cuma kesan sampingannya adalah... BADAN ANDA MENJADI SEMAKIN RAMPINGL * Cuba dulu baru tahu.* Anda boleh cuba pakai dahulu sebelum membeli. Hubungi saya untuk sebarang Appointment : 019-2582973. Anda boleh dapatkan set pakaian dalam yang best ini, melalui cara pembayaran. Cash, Credit Card, dan Installment Serendah RM108 sebulan...

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx

Testimonial 2

Elysyle Dx Lingerie mampu merubah bentuk badan seseorang. Kalau dulu walaupun kurus tetapi tiada bentuk badan yang menarik. Tapi selepas memakai D...x Lingerie. Beliau benar-benar transform. Dx Lingerie ini bukan untuk mereka yang gemuk sahaja. Tapi untuk semua peringkat umur. yang mahu mendapatkan bentuk badan yang menarik dan juga yang mahu mengekalkan bentuk badan yang sedia ada cantik. supaya tidak mudah menggeleber ditelan arus perubahan umur.

See More

pls call 019-2582973 for free fitting
* Membentukkan badan anda kepada bentuk yang anda idam-idamkan. * Membantu mengalihkan lemak yang melenduh ke tempat asal. Bahagia yang menggeleber tidak lagi akan menjadi masalah anda. * Melalui penjagaan pemakanan yang betul. Anda akan mudah menurunkan berat badan. Dx juga membantu anda dalam mengawal selera makan yang berlebihan. * Diperbuat daripada Kapas Mesir. dan sudah semestinya selesa dipakai. * Boleh membantu kembalikan payudara... yang jatuh (sagging)* Mudah dipakai . Sesuai untuk ibu-ibu yang bakal berpantang. Juga sesuai dipakai untuk mereka yang ingin kelihatan MELETUP di hari perkahwinan. * Tiada kesan sampingan. Cuma kesan sampingannya adalah... BADAN ANDA MENJADI SEMAKIN RAMPINGL * Cuba dulu baru tahu.* Anda boleh cuba pakai dahulu sebelum membeli. Hubungi saya untuk sebarang Appointment : 019-2582973. Anda boleh dapatkan set pakaian dalam yang best ini, melalui cara pembayaran. Cash, Credit Card, dan Installment Serendah RM108 sebulan...

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx

Testimonial 2

Elysyle Dx Lingerie mampu merubah bentuk badan seseorang. Kalau dulu walaupun kurus tetapi tiada bentuk badan yang menarik. Tapi selepas memakai D...x Lingerie. Beliau benar-benar transform. Dx Lingerie ini bukan untuk mereka yang gemuk sahaja. Tapi untuk semua peringkat umur. yang mahu mendapatkan bentuk badan yang menarik dan juga yang mahu mengekalkan bentuk badan yang sedia ada cantik. supaya tidak mudah menggeleber ditelan arus perubahan umur.

See More

pls call 019-2582973 for free fitting
* Membentukkan badan anda kepada bentuk yang anda idam-idamkan. * Membantu mengalihkan lemak yang melenduh ke tempat asal. Bahagia yang menggeleber tidak lagi akan menjadi masalah anda. * Melalui penjagaan pemakanan yang betul. Anda akan mudah menurunkan berat badan. Dx juga membantu anda dalam mengawal selera makan yang berlebihan. * Diperbuat daripada Kapas Mesir. dan sudah semestinya selesa dipakai. * Boleh membantu kembalikan payudara... yang jatuh (sagging)* Mudah dipakai . Sesuai untuk ibu-ibu yang bakal berpantang. Juga sesuai dipakai untuk mereka yang ingin kelihatan MELETUP di hari perkahwinan. * Tiada kesan sampingan. Cuma kesan sampingannya adalah... BADAN ANDA MENJADI SEMAKIN RAMPINGL * Cuba dulu baru tahu.* Anda boleh cuba pakai dahulu sebelum membeli. Hubungi saya untuk sebarang Appointment : 019-2582973. Anda boleh dapatkan set pakaian dalam yang best ini, melalui cara pembayaran. Cash, Credit Card, dan Installment Serendah RM108 sebulan...

See More
Image may contain: one or more people and people standing
JSD & Elysyle Dx is with Insyierah Isyraf and 20 others.

Tiada karangan yang perlu dihuraikan... Anda tengok gambar ini..dah tahu yang bagai mana berkesannya Dx Lingerie.. Dibuktikan oleh semua wanita yang menggunakan...nya. suatu pelaburan yang sangat berbaloi... Bukan omogan kosong.. Malahan... anda boleh menjadi income daripadanya... Bukan 1 angka, 2 angka, 3 angka, atau 4 angka... Tapi boleh jana income sehingga 5 angka... Produk yang luar biasa..sistem yang luar biasa...

See More

pls call 019-2582973 for free fitting
* Membentukkan badan anda kepada bentuk yang anda idam-idamkan. * Membantu mengalihkan lemak yang melenduh ke tempat asal. Bahagia yang menggeleber tidak lagi akan menjadi masalah anda. * Melalui penjagaan pemakanan yang betul. Anda akan mudah menurunkan berat badan. Dx juga membantu anda dalam mengawal selera makan yang berlebihan. * Diperbuat daripada Kapas Mesir. dan sudah semestinya selesa dipakai. * Boleh membantu kembalikan payudara... yang jatuh (sagging)* Mudah dipakai . Sesuai untuk ibu-ibu yang bakal berpantang. Juga sesuai dipakai untuk mereka yang ingin kelihatan MELETUP di hari perkahwinan. * Tiada kesan sampingan. Cuma kesan sampingannya adalah... BADAN ANDA MENJADI SEMAKIN RAMPINGL * Cuba dulu baru tahu.* Anda boleh cuba pakai dahulu sebelum membeli. Hubungi saya untuk sebarang Appointment : 019-2582973. Anda boleh dapatkan set pakaian dalam yang best ini, melalui cara pembayaran. Cash, Credit Card, dan Installment Serendah RM108 sebulan...

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx

Testimonial 1

Testimonial daripada Raziatul.. yang sangat-sangat luar biasa..
Hanya 3 bulan dengan Dx Lingerie...

...

"Ramai yang hairan sangat kenapa perubahan badan saya cepat sangat transform kan? 3 bulan jer? dengan DX tiada yang mustahil. . syarat2nya tanpa perlu berpantang makan, tanpa diet, tanpa senaman....boleh kurus dan dapat bentuk badan yang slim terussss...."

See More

pls call 019-2582973 for free fitting
* Membentukkan badan anda kepada bentuk yang anda idam-idamkan. * Membantu mengalihkan lemak yang melenduh ke tempat asal. Bahagia yang menggeleber tidak lagi akan menjadi masalah anda. * Melalui penjagaan pemakanan yang betul. Anda akan mudah menurunkan berat badan. Dx juga membantu anda dalam mengawal selera makan yang berlebihan. * Diperbuat daripada Kapas Mesir. dan sudah semestinya selesa dipakai. * Boleh membantu kembalikan payudara... yang jatuh (sagging)* Mudah dipakai . Sesuai untuk ibu-ibu yang bakal berpantang. Juga sesuai dipakai untuk mereka yang ingin kelihatan MELETUP di hari perkahwinan. * Tiada kesan sampingan. Cuma kesan sampingannya adalah... BADAN ANDA MENJADI SEMAKIN RAMPINGL * Cuba dulu baru tahu.* Anda boleh cuba pakai dahulu sebelum membeli. Hubungi saya untuk sebarang Appointment : 019-2582973. Anda boleh dapatkan set pakaian dalam yang best ini, melalui cara pembayaran. Cash, Credit Card, dan Installment Serendah RM108 sebulan...

See More
No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx is with Aura White Stokis and 2 others.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat para jelitawan

Tentunya anda sebagai wanita amat mengimpikan tubuh badan yang menawan dan cantik dipandang. Betul ta...k?
Ya, memang ianya adalah suatu realiti walaupun mungkin ada yang tak nak meng...
aku secara terang-terangan hal ini. Tapi jauh di sudut hati, memang kalau boleh jika diberi pilihan anda benar-benar inginkan bentuk badan yang ramping.
Tak kira samada bagi mereka yang masih anak dara mahupun yang sudah berkahwin.
Sebenarnya ada cara yang mudah dan langsung tidak menyusahkan anda bagi mencapai impian tersebut. saya akan kongsikan bersama anda caranya.. dengan DX pasti berbaloiii..saya sudah rasai magiknya ANDA BAGAIMANA???

Hubungi Saya 0192582973 untuk mendapatkan Dx Lingerie.. dengan harga serendah RM108 sebulan...

See More

Assalamualaikum para Jelitawan yang mengunjung page ini..
Pada yang berminat nak fitting Dx Lingerie.. Boleh hubungi saya melalui PM/ Call/ SMS / Whats App saya di 019-2582973. Jangan malu-malu, Jangan takut-takut . saya tidak paksa orang untuk
beli kalau anda tidak suka selepas fitting Dx Lingerie ini.. Fitting session adalah untuk bagi anda peluang untuk rasa pengalaman pakai Dx Lingerie. Boleh rasa macam mana materialnya dan boleh rasa perasaan seronok semasa pakai Dx Lingerie.
Setakat ini tidak pernah lagi yang tak kata best bila cuba dx lingerie ni... Sebab Dx Lingerie memang produk pembentukan badan yang the best!!
Jadi anda jangan tunggu-tunggu lagi... makin tunggu makin lambat jadi cantik.. hihihih

Image may contain: one or more people and people standing
JSD & Elysyle Dx is with Roslin Chill and 14 others.

Assalamualaikum para Jelitawan yang mengunjung page ini..
Pada yang berminat nak fitting Dx Lingerie.. Boleh hubungi saya melalui PM/ Call/ SMS / Whats App sa...ya di 019-2582973. Jangan malu-malu, Jangan takut-takut . saya tidak paksa orang untuk
beli kalau anda tidak suka selepas fitting Dx Lingerie ini.. Fitting session adalah untuk bagi anda peluang untuk rasa pengalaman pakai Dx Lingerie. Boleh rasa macam mana materialnya dan boleh rasa perasaan seronok semasa pakai Dx Lingerie.
Setakat ini tidak pernah lagi yang tak kata best bila cuba dx lingerie ni... Sebab Dx Lingerie memang produk pembentukan badan yang the best!!
Jadi anda jangan tunggu-tunggu lagi... makin tunggu makin lambat jadi cantik.. hihihih

See More

Assalamualaikum para Jelitawan yang mengunjung page ini..
Pada yang berminat nak fitting Dx Lingerie.. Boleh hubungi saya melalui PM/ Call/ SMS / Whats App saya di 019-2582973. Jangan malu-malu, Jangan takut-takut . saya tidak paksa orang untuk
beli kalau anda tidak suka selepas fitting Dx Lingerie ini.. Fitting session adalah untuk bagi anda peluang untuk rasa pengalaman pakai Dx Lingerie. Boleh rasa macam mana materialnya dan boleh rasa perasaan seronok semasa pakai Dx Lingerie.
Setakat ini tidak pernah lagi yang tak kata best bila cuba dx lingerie ni... Sebab Dx Lingerie memang produk pembentukan badan yang the best!!
Jadi anda jangan tunggu-tunggu lagi... makin tunggu makin lambat jadi cantik.. hihihih

No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx is with Yana Faiziana and 21 others.

Masih tercari-cari pakaian dalam pembentuk badan untuk kegunaan majlis perkahwinan, persediaan berpantang, untuk kembalikan bentuk badan.
Ya inilah jawapan pad...a permasalahan anda. Elysyle Dx Lingerie :
for free consultant, free trial , free fitting (instant result) feel free call/sms me/ wats app me
019-2582973
Elysyle Dx Lingerie (full set)

See More

Pls call 0192582973 for free fitting

No automatic alt text available.
JSD & Elysyle Dx is with Yazima Beauty Salon and 5 others.

Elysyle Dx Lingerie
Elysyle Dx Lingerie

Matlamat saya menjual Dx Lingerie adalah untuk menambahkan keyakinan para wanita yang mengimpikan
1) susuk tubuh yang... cantik, sempurna dan menawan
2) Kulit cantik , putih gebu , licin dan bersih
3) Bentuk badan menarik , pinggang ramping , perut leper dan belakang yang lurus.
4) Payudara tegang , berisi , anjal dan montok.
5) Punggung padat dan ketat serta mempunyai peha yang rata , licin dan lan...
gsing.

Dx Lingerie merupakan produk yang betul-betul dapat memberikan apa yang anda idam-idamkan selama ini.

Dx Lingerie adalah pakaian dalam yang paling sesuai untuk dimiliki oleh semua wanita tidak kira usia kerana sunguh selesa seumpama kulit kedua kita

dan sangat mudah dipakai. serta baik untuk tulang belakang.. dalam sekelip mata anda boleh nampak hasilnya.. percubaan, fitting, consultant adalah percuma..

APA?? TAK MAMPU NAK CANTIK???

tiada lagi masalah x mampu bayar.

Inginkan badan yang berbentuk???
Adakah anda hendak sentiasa cantik?
Disayangi oleh orang tersayang..

for free consultant, free trial , free fitting (instant result) feel free call/sms me/ wats app me
019-2582973

See More

Call now 0192582973
Mencari door gift untuk majlis anda??
Prettysmallboxs ada menyediakan doorgift untuk Wedding...Majlis Aqiqah@cukur jambul...goodies for children birthday party...atau apa sahaja majlis yg ingin anda adakan...

Kami di Prettysmallboxs menawarkan promosi hebat dengan harga berpatutan. Untuk maklumat lanjut, http://www.facebook.com/prettysmallbox (pls 'like' my page )...
email ke: prettysmallboxs@gmail.com atau sms ke 0192321987
Thanks......
Hi, pls visit and"like" my Page
http://facebook.com/prettysmallbox

See More

Pls call 0192582973
Looking for wedding boxes to fill in the candies, chocolates, or little door gifts for your guests on your wedding day? Please browse through our boxes. please email to prettysmallboxs@gmail.com & sms 0192321987

Hi, Pls visit n "like" our page, Thanx wth love.

... See More
No automatic alt text available.
Pretty Small Box

Mencari door gift untuk majlis anda??
Prettysmallboxs ada menyediakan doorgift untuk Wedding...Majlis Aqiqah@cukur jambul...goodies for children birthday party......atau apa sahaja majlis yg ingin anda adakan...

Kami di Prettysmallboxs menawarkan promosi hebat dengan harga berpatutan. Untuk maklumat lanjut, http://www.facebook.com/prettysmallboxs (pls 'like' my page )
email ke: prettysmallbox@yahoo.com atau sms ke 0192321987
Thanks......

See More