Photos
Reviews
4.2
36 Reviews
Tell people what you think
Krisztián Lövereki
· March 10, 2016
NEM ODA BUDA ! CSAK JUDAPEST !
Gabor Lukács
· March 2, 2017
LE VELÜK DE MINÉL ELÖBB
Videos
Április 8 neked 8?
33
10
A szakszervezetek is tudják, hogy ha sürgősen nem teszünk valamit, akkor nem fognak emelkedni a kellő ütemben a bérek Magyarországon. Ez tovább növelheti az elvándorlást, a munkaerőhiányt, az elégetetlenséget. Palkovics László (Munkástanácsok Országos Szövetsége) szerint a béruniós kezdeményezés alkalmas arra, hogy ébren tartsa azt a gondolatot, hogy béreket emelni kell. A szakszervezet elnöke kiemelte, hogy ennek érdekében elképzelhetőnek tartja, hogy a tagszervezetek és tagjaik aláírásukkal támogatják a béruniót.
9
2
Nem kell a korrupció!
9
Posts

Tudtad?

A 180 vizsgált ország közül, Magyarország a 73-ik helyen áll a sajtó szabadságát tekintve, mely messze a legdiktatórikusabb eredmény Közép-Európában. Vészjóslóak az elemzések, hiszen egy napon belül kettő, egymástól független szakmai szervezet is rávilágított, hogy a média ilyen jellegű kiüresítése a magyar demokrácia leépítésének egyik kulcseleme a Fidesz számára - hiszen ezeken keresztül tájékoztatják félre a választókat. Az indoklások egyik fő eleme, hogy a kormányhoz köthető strómanok a független újságírás utolsó bástyáit is megszerezték, és szinte az összes nagyobb lefedettséggel rendelkező médiumot megvásárolták. A fenti gyakorlat megváltoztatásának érdekében népszavazást kezdeményezünk a sajtószabadság visszaállításának érdekében és minden eszközzel harcolunk az igazságért!
További részletek: https://bit.ly/2HRCzH6

Image may contain: text

A Virtus ismét nagyon jól mondja! Csatlakozz!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
36,527 Views
Jobbik Magyarországért Mozgalom

A legerősebb ellenzéki pártként mi olyan erőt képviselünk, amitől joggal fél a hatalom. Ha végre valódi változást szeretnél, és tenni is akarsz érte, akkor csatlakozz hozzánk Te is!
Jelentkezés a Jobbikba: https://www.jobbik.hu/csatlakozzon-hozzank