Photos
Videos
Gudstjänst - 2016/10/23
3
2
Posts
Junikören Gospel updated their profile picture.
Image may contain: text
Posts
Image may contain: one or more people and closeup
Helena Kyrö

Detta är min väninnas dotter Ellie.Ellie föddes med en grav hjärnskada och en svårbehandlad epilepsi.Ellie kan inte kommunicera eller själv vända sig eller inta...ga föda i annat än flytande form och behöver ständig tillsyn dygnet runt.Var 30:e minut nätterna igenom behöver Ellie vändas.Sömnsvårigheterna beror på att hon har konstant EP aktivitet i hjärnan oberoende om det bryter ut eller ej.Pga sin CP diagnos så finns det stora spänningar i kroppen vilka genererar i smärtor. Föräldrarna kämpar febrilt för sin dotter och kommer att göra det resterande av hennes liv.För Ellie kommer att förbli i ett spädbarns utvecklingsfas. I veckan fick dom beskedet ifrån fsk att E bara behöver hjälp 3 h per vecka och behöver därmed ingen assistans. Motiveringen ifrån försäkringskassan är ”Det ligger i ert föräldraansvar att ta hand om er dotter.” Detta ör Sverige 2018. Ellie behöver all hjälp hon kan få.Och föräldrarna måste få hjälp.I en akutsituation för att ge dom lite återhämtning så har personer gått in med donationer för att betala en assistans, men det är inte hållbart i längden.
Dela inlägget så att det når så många som möjligt.

See More

Vill du lyssna på Junikören Gospel och kanske några andra körer? Besök då Växjös Kulturnatt lördag 27 januari och mer specifikt Karl Birger Blomdahlsalen. Junikören uppträder kl 17:10, välkommen.

KÖRÖVNING INSTÄLLD Hej alla dagens körvöning är inställd, vår kära körledare är kraftigt förkyld. Häls Sune

Nu är det snart dags.. Kom du med.. Vi ses

DEC29
Fri 7:00 PM UTC+01Värends Nöbbele
5 people went

Nu är det snart dags.. Kom du med.. Vi ses

DEC29
Fri 7:00 PM UTC+01Värends Nöbbele
5 people went

Missa inte Junikören Gospels Jul- och nyårskonsert fredag den 29 december med start kl 19:00. Vi presenterar ett härligt program med kör, solister och orkester. Välkommna.

DEC29
Fri 7:00 PM UTC+01Värends Nöbbele
5 people went

Välkommen till Junikören Gospels årliga Jul- och nyårskonsert i Nöbbele kyrka. Junikören Gospel med orkester och solister.

DEC29
Fri 7:00 PM UTC+01Värends Nöbbele
5 people went
Image may contain: horse, sky, grass, outdoor and nature
Sofie Ekegren

HITTAD!!!!
Hel, men något omtumlad
Noa är borta. Staketet nere, men de andra 2 hästarna kvar i hagen.
Valacken till vänster i bild har försvunnit från hagen. Ha...n är stor, vit har en brun fläck i vardera ljumske, brunt huvud, och delvis rakad på halsen. Han är lugn och snäll.
Kontakta 070-6876775, 070-6831271 eller polisen på 11414
Försvunnit strax utanför Hånger, Värnamo.

See More

Gårdagens konsert i Östra Torsås kyrka var fin. Fast vi invigde våra vackra blå schalar och flugor var den stiligaste av oss alla vår fantastiske körledare "Nille"🎹🎵🎶🎼🎤

Image may contain: 2 people, people standing and indoor
Image may contain: 1 person, text
Meditationsguiden

Lär dig att säga nej utan dåligt samvete. Det är hälsosamt att sätta gränser. Respektera och ta hand om dig själv.

Passa på nu på Tisdag 12/9 då kör vi igen prova på Gospel ... Kom du med och ta gärna med dig någon . Det skulle vara riktigt skoj om det kom några Basar och Tenorer ,men självklart är ALLA välkomna . Vet du vad det värsta skulle vara om du kom och provade ?? Jo det är att du kanske skulle TYCKA om det .. värre än så blir det inte ,, och inga ursäkter njaa.. jag kan ju inte sjunga ,, HÅLLER INTE ,,, kom igen nu .. 19:00 Ingelstad församlingshem . 19:00- 21:00 .. det klarar du .-