Photos
Posts

Obavjestavamo sve takmicare kluba da su u obavezi , ODMAH, da dostave izvod iz knjiga rodjenih radi nove registracije u KSCG..

Posts

Na juce zavrsenom Gran prix Croacija open koje je odrzano u Samoboru ,Hrvatska, koji slovi za jedan od najačih turnira u Evropi gdje je nastupili preko 1700 takmicara iz 23 drzave clan našeg kluba Nikola Malovic je osvijio 1 mjesto i zlatnu medalju..

Do prvog mjesta i zlatne medalje je morao pobijediti 4 takmicara..U prvom kolo bio slobodan, u drugom kolo je pobijedio Simeon Stoychev(Bugarska) sa 4:0, trece kolo je savladao veoma neugodnog Antonio De Stefano (Italija) sa 6:1, u četvrto kolu ga je čekao Martin Erdos(Madjarska) koga je pobijedio sa 3:1, i u finale odlicnog Petar Zaborski (Makedonija) osvajaca evropskih medalja sa 4:1 na proglasavanje sudija..
Ovo je Nikoli bila odlicna provjera gdje je pokazao zavidnu formu pred odlazak na Evropski sampionat koji se odrzava u Sociju, Rusija 2-5 02.2018 godine..

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

29.12.2017.godine, odrzano polaganje za najmladje clanove naseg kluba koji su i ovaj put pokazali zavidno znanje a najvece zasluge za njihov napredak ima njihov trener Mrsic Braco..🥋👊🥋🇲🇪Cestitamo svim kandidatima na uspjesnom polozenom zvanju!!

Izbor najboljih sportista Nikšića za2017. godinu..Nikola Malovic medju 10 najboljih sportista Nikšića..
Regionalno prvenstvo Evrope 3. mjesto/ekipno/
Balkansko prvenstvo za seniore 3.mjesto/ekipno/
Balkansko prvenstvo za U21 2. mjesto -75kg
Balkansko prvenstvo U21 1. mjesto /ekipno/...
Sve čestitke Nikoli na ovogodišnjim rezultatima sa željom da 2018. budu jos uspješnija..

See More

18 Balkanski šampionat za kadete, juniore U21..8-10.12.2017 Herceg Novi

6 medalja za takmicare našeg kluba..
Nikola Malović
2.mjesto, U21 -75kg...
1.mjesto, U21, ekipno borbe
Predrag Smolović
3.mjesto, U21 -84kg
1.mjesto, U 21, ekipno borbe
Lazar Sudzum
1.mjesto, U21, ekipno borbe
Ivan Žižić
3.mjesto ,kadeti, ekipno borbe
Bravo šampioni🥋👊🥋🇲🇪🇲🇪🥋👊🥋

See More

U subotu je drzan je Karate turnir "Kup Oslobodjenja Budve" na kojem su ucestvovala 22 kluba sa preko 350 takmičara.. Nas klub je i ovaj put bio uspjesan sa osvojenih 16 medalja..
Zlatne medalje su osvojili, Sarić Slobodan,Grubač Nadja.
Srebrne medalje su pripale, Ćalasan Ninko,Djodjić Tamara
Bronzane medalje su osvojili Stevović Balša ,Sudzum Luka, Jaganjac Dado, Njunjić Lenka, Vucković Sofija , Šucur Borjan, Perisić Vasilije, Baletić David, Utjesinović Filip, Pejović Stefan,Djodić Jovo, Škiljevic Dalibor..Sve čestitke osvajačima medalja i treneru Mršić Bracu..

Image may contain: 10 people, people smiling, people standing and child
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and shoes
Image may contain: 6 people, people standing
Image may contain: 11 people, people smiling, people standing, child and basketball court
Karate klub Onogošt is with Dragoljub Fatic.

Na juce odrzanom karate turniru "Trofej Bara 2017" ,naši takmičari u izuzetnoj konkurencu gdje je nastupilo preko 850 takmicara iz pet drzava su osvojili 8 medalja; 2 zlatne,2 srebrne i 4 bronzane medalje..
1 mjesto,zlatne medalje su osvojili, Nikola Malović i Dijana Miljanić
2 mjesto i srebrne medalje su pripale, Lazar Tadić i Lazar Sudžum
3 mjesto i bronzane medalje su osvojili
Nadja Grubač, Damjan Knezević, Predrag Smolović i Matija Tanović..Čestitke svim osvajačima medalja koji su i ovaj put pokazali odličan karate🥋👊

Image may contain: 18 people, people smiling, people standing and indoor

Na državnom prvenstvu Crne Gore za kadete,juniore,U21i seniore održanom u Podgorici naši takmicari su ostvarili jos jedan odlican rezultat sa osvojenih 20 medalja od toga 2 zlatne, 9 srebrnih i 9 bronzanih što naš klub svrstava medju najuspjesnijim u CG.

1.mjesto, zlatna medalja je osvojio Nikola Malović , Damjan Karadžić..

2. mjesto i srebrne medalje su pripale, Lazar Sudzum, Aleksandra Španjevic,Ivan Žižić, Dalibor Škiljević,Jovana Mijusković,Predrag Smolovic, ekipno borb...e kadeti, ekipno borbe mladji seniori, ekipno borbe seniori..

3.mjesto i bronzane medalje su osvojili;
Dijana Miljanić,Petar Jokić(senior+ Ù21), Nikola Malović
Male su nijanse odluci da konacni skor bude jos uspjesniji jer smo imali 11 finala a naš klub je osvojio medalje u svim uzrasnim kategorijama od kadeta 8, juniora 2, mladjih seniora 5 i seniora 5, što pokazuje da se u klubu kvalitetno radi sa svim selekcijama..Sve čestitke osvajacima medalja koji su svojim plasmanom stekli mogucnost nastupa na balkanskom prvenstvu koje nas ocekuje 8-10 decembra u Herceg Novom..

See More
Image may contain: 19 people, people smiling
Karate klub Onogošt added 3 new photos — with Dragoljub Fatic.

Takmicari naseg kluba su nastupali na Kolasinskom pobjedniku gdje su u konkurenciji 25 klubova i 350 takmicara ostvarili odlične rezultate osvojivši 10 medalja, i to 3 zlatne, 4 srebrne i 3 bronzane medalje..Prvo mjesto i zlatnu medalju su osvojili; Nadja Grubac, Andrea Vlahović, Ninko Ćelasan, drugo mjesto i srebrne medalje su pripale, Andriji Šljukiću, Milunu Bajagiću,Daliboru Škiljevicu i Eleni Vlahović, bronzane medalje su osvojili, Balša Stevović, Martin Jaramaz i Nevena Vojinović..Sve čestitke osvajačima medalja i treneru Bracu Mršiću..

Image may contain: 9 people, people standing
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and shoes
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing

Juče je u Herceg Novom odrzano medjunarodo takmicenje Grand prix Montenegro koji je okupio 64 kluba sa učešćem 850 takmicara iz 10 drzava.
Naš klub je i ovaj put bio veoma uspješan sa osam osvojenih medalja od toga 2 zlatne, 2 srebrne i 4 bronzane medalje..
Zlatne medalje su osvojili, Predrag Smolovic i Nadja Grubač, drugo mjesto i srebrne medalje su osvojili Dijana Miljanić i Mijušković Jovana a bronzane medalje su pripale, Milanu Bajagiću, Damjanu Kneževiću, Đođić Jovu i Sari Blagojević.. Sve čestitke nasim takmičarima kao i trenerima Braco Mrsicu i Dragoljubu Faticu.. Sledećeg vikenda naš klub učestvuje na karate kupu "Kolasinski pobjednik"koji se održava u Kolašinu..

Juče je u Višegradu održan 12 karate kup"Višegrad 2017" na kojem je učestovali 45 klubova iz četiri države, BiH, Crna Gora, Hrvatska, Srbija, sa preko 500 takmičara..Takmičari KK Onogost su i ovoga puta bili uspješni sa osvojenih osam medalja..1 zlatnom, 4 srebrne i 3 bronzane medalje..Prvo mjesto i zlatnu medalju u konkurenciju seniora je osvojila Dijana Miljanić, srebrne medalje su osvojili,Dalibor Španjevic,Predrag Smolović, Igor Mijušković, Jovana Mijušković, treće mjesto i bronzane medalje su pripale Kristijanu Božoviću, Aleksandri Španjević i Matiji Tanović..Sve čestitke našim takmičara, sledeći nastup takmičare Onogosta očekuje ovoga vikenda na Montenegro Open koji će se održati u Igalu..

Održan je tradicionalni XIV Karate turnir Kup Nikšića..Na turniru je učešće uzelo 26 klubova sa preko 400 takmičara iz CG, BiH i Hrvatske..Učesnike turnira je pozdravio i poželeo dobrodošlicu Predsjednik KSCG Vladimir Joković a takmičenje otvorio sekretar sekretarijata za kulturu i sport Milan Korać.. Na takmičenju je prikazan odličan karata a na kraju su proglašeni i najuspješniji a epitet najboljeg je pripalo karate klubu Nord Iskra iz Podgorice, drugo mjesto je pripalo karate klubu KBS iz Trebinja a trece je pripalo karate klubu Budva iz Budve.. Velika zahvalnost svim učesnicima na učešću na fer i korektno odnosu kao i SO Nikšić na pomoći oko organizacije jedne od namasovnijih sportskih manifestacija koje se održavaju u Septembarski danima..