Reviews
5.0
8 Reviews
Tell people what you think
Noora Petrescu
· August 24, 2017
Tilasimme häihimme kukat suoraan Kauppatorin kukasta. Palvelu oli sanoinkuvaamattoman upeaa! Elina ymmärsi jo puolesta sanasta ja toi rohkeasti lisää ihania ideoita.

Häihin ei oikeastaan tullut muit...a koristeita, joten halusimme mahdollisimman runsaita ja näyttäviä asetelmia. Ns. "Rahanmeno" ei ole kaduttanut tippaakaan sillä saimme koko rahalla niin hyvää aitoa palvelua sekä upeat kukat � lämpimästi suosittelen! See More
Marjo Suvanto
· August 22, 2017
Sain Kauppatorin Kukan Elinalta uskomattoman hyvää palvelua - ajatuksemme hääkukista natsasivat yhteen täydellisesti! Tilasin hääkimpun lisäksi neljä viehettä, kaasolle hiuskukan, itselleni seppeleen ...ja hääpaikalle koristeeksi tulleet kukat. Kaikki sidontatyöt olivat todella kauniita, keräsivät paljon kehuja ja olivat juuri sellaisia kuin toivoin ja hieman vielä enemmän. Voin lämmöllä suositella kaikille ja palaan ehdottomasti uudelleen, kun tarvitsen Jyvässeudulla kukkia ja kukkasidontaa :-) See More
Tiia Borman
· July 17, 2017
Tilasin hääkukat Kauppatorin Kukasta Elinalta. Palvelu oli todella hyvä ja suunnitelmat kukista tehtiin aidosti asiakasta kuunnellen. Lopputulos oli vieläkin parempi kuin odotin. Kiitos :)
Elisa Mejías
· March 15, 2017
Tilasin hääkukat Kauppatorin kukasta ja olin enemmän kuin tyytyväinen sekä suunnitteluprosessiin että lopputulokseen. Sain juuri sen muotoisen, tyylisen ja värisen hääkimpun kuin halusinkin ja se sopi... täydellisesti pukuuni �mahtavaa palvelua! See More
Suvi Vanhalakka
· July 6, 2016
Kauppatorin kukassa taiottiin täydellinen kukkaseppele kesäisen juhlalookini kruunuksi! Suosittelenkin lämpimästi Kauppatorin kukkaa, josta saat juuri toiveidesi mukaiset kukkasomistukset! ❤️
Photos
Videos
Lahjakortin voitti Mila J., Leppävesi! Paljon onnea voittajalle! Kiitos kaikille osallistujille!
31
Posts
Kauppatorin Kukka updated their cover photo.
Image may contain: flower and plant

Tapahtumaa vietettiin Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 17.2.2018.

Posts

Lämpimästi tervetuloa hakemaan inspiraatiota ja ideoita häihin Suomen Häämessut -tapahtumasta huomenna la 17.2. klo 10-16. Osastollamme voit voittaa lahjakortin Kauppatorin Kukkaan!

Image may contain: flower, plant and nature

Tervetuloa lauantaina 17.2. klo 10-16 Suomen Häämessut -tapahtumaan Paviljonkiin! Meidät löydätte osastolta 28 yhdessä Valokuvaamo Lehtinen , Hannan Kakut ja Ravintola Harmoonin kanssa.

Image may contain: 1 person, wedding, flower, outdoor, text, closeup and nature

VOITA KAKSI VAPAALIPPUA SUOMEN HÄÄMESSUT -TAPAHTUMAAN! OSALLISTU ARVONTAAN KOMMENTOIMALLA TÄTÄ PÄIVITYSTÄ JA KERRO KENET HALUASIT KANSSASI TAPAHTUMAAN.
Jyväskylän Häämessut järjestetään la 17.2.2018 klo 10-16 Paviljongissa. Arvonta on voimassa su 11.2.2018 saakka ja voittajan arvomme ma 12.2.2018. Voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Image may contain: 1 person, flower, wedding and text
Kauppatorin Kukka updated their cover photo.
Image may contain: 1 person, wedding and outdoor
Kauppatorin Kukka updated their cover photo.
Image may contain: flower

Erisävyisiä valkoisia kukkia ja eucalyptuksia sekä ripaus hentoa persikkaa rennon pyöreässä morsiuskimpussa.

Image may contain: flower

Laitetaas pakkaspäivän kunniaksi arvonta käyntiin!
VOITA KAKSI VAPAALIPPUA SUOMEN HÄÄMESSUT -TAPAHTUMAAN! OSALLISTU ARVONTAAN KOMMENTOIMALLA TÄTÄ PÄIVITYSTÄ KUVALLA UNELMIESI MORSIUSKIMPUSTA.
Jyväskylän Häämessut järjestetään la 17.2.2018 klo 10-16 Paviljongissa. Arvonta on voimassa 30.1.2018 saakka ja voittajan arvomme 31.1.2018. Voittajaan olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Image may contain: 1 person, outdoor

Hei kaikki vuoden 2018 hääparit!

Olettehan ajoissa yhteydessä hääkukkavarauksen kanssa, sillä etenkin kesälauantait ovat suosittuja! Varaa suunnitteluaika hääkukille Kauppatorin Kukasta!

Suunnittelupalaverissa pohdimme yhdessä kukkavalintoja, värejä ja muotoja. Toivomme, että otat palaveriin mukaasi kuvan hääpuvustasi, ideakuvia unelmien hääkimpusta, väritoiveista ja kimpun muodosta. Niiden pohjalta käymme yhdessä läpi, millaiset hääkukat sopivat parhaiten teidän tärkeään päi...väänne.

Kauppatorin Kukassa hääjuhlanne kukkia toteuttaa floristimme Elina yli kolmentoista vuoden kokemuksella. Teemme päivästänne kukkien osalta ikimuistoisen.

Tervetuloa varaamaan suunnittelupalaverin ajankohta joko paikan päälle osoitteeseen Voionmaakatu 28, puhelimitse numerosta 040 829 4117 tai sähköpostilla elina.pehkonen@jklhautauspalvelu.fi - kuulemisiin!

Lämmin kiitos viime vuoden hääpareille luottamuksesta ja siitä, että saimme tehdä kauniit ja tyylikkäät kukat hääjuhlaanne.

See More
Image may contain: flower and table

Olemme mukana Suomen Häämessuilla 17.2.2018🌸🌷🌺 "Morsiuskimppu suunnitellaan aina morsiamen toiveet sekä puku huomioon ottaen, jonka vuoksi varaamme teille ajan hääkukkien suunnitteluun. Jokainen morsiuskimppu on siis uniikki käsintehty kokonaisuus, johon sopivaksi sidotaan myös sulhasen rintaviehe."

Morsian inspiroi morsiuskimppua Posted on 11/01/201811/01/2018 Suomen Häämessut Kauppatorin Kukka on täydenpalvelun kukkakauppa Jyväskylässä Voionmaankatu 28 samassa liiketilassa Jyväskylän Hautauspalvelu Oy:n kanssa. Me Kauppatorin Kukassa autamme teitä mielellämme hääjuhlanne koristelu...
suomenhaamessut.fi

Pyöreän moriuskimpun kukkina ovat tummanpunainen ruusu ja neilikka sekä valkoinen harsokukka.

Image may contain: flower

Morsiamen toiveen mukaisesti valkoisen moriuskimpun keskelle asetettiin yksi tumman punainen ruusu.

Image may contain: flower and text

Uuden vuoden morsian asteli vihille punavalkoisella morsiuskimpulla.

Image may contain: flower and plant