Photos
Videos
De Gode Nyhetene: Ekstrasending!
127
7
Vi ønsker UNICEF Norge lykke til med TV-aksjonen NRK i dag! 💙 Kavlifondet gir 200.000 kroner, og håper mange flere blir med og bidrar. Sammen kan vi sikre skolegang til flere barn som er rammet av krig og konflikt!
69
2
Aays Village - bli frivillig
17
2
Posts

Kreftforsker Tormod S. Nilsen fra Norges Idrettshøgskole ble den første til å få stipend fra Aktiv mot kreft og Kavlifondet for å forske på fysisk aktivitet som del av kreftbehandling.

Han forteller om en innholdsrik og produktiv tid ved Memorial Sloan Kettering Cancer Center i NYC, og spennende resultater innen forskningen på effekten av trening på forskjellige kreftformer.

Kreftforsker Tormod S. Nilsen ble den første av tre norske forskere til å få stipend fra Aktiv mot kreft og Kavlifondet.
kavlifondet.no

KLIMAFROKOST I OSLO Tirsdag 15. mai inviterer Norsk klimastiftelse og Business for Peace Foundation til Klimafrokost med tema privat sektors rolle i arbeidet med å nå målene for Paris-avtalen. Christiana Figueres er hovedinnleder.

Programmet varer fra 08-10. Frokost serveres fra kl. 07.30. Klimafrokost arrangeres med støtte fra Kavlifondet.

Initiativ og innsats fra privat sektor er helt avgjørende for at verden skal nå målene i Paris-avtalen. På Klimafrokosten lanserer vi Oslo Climate Leadership Declaration som startskuddet for BfPs årlige Summit. Hvert år tar BfP opp et emne som fremmer bedre samarbeid mellom næringsliv og øvr...
klimastiftelsen.no
Posts