Photos
Reviews
4.1
7 Reviews
Tell people what you think
Videos
Tóth Roland ott lesz a Keceli Meggyfesztiválon
37
Ilyen az, amikor a Császári Pillanatművek invitál a Keceli Me...
22
Kezdődik a VII. Keceli Meggyfesztivál
28
5
Posts
Keceli Meggyfesztivál updated their cover photo.
January 30
Image may contain: text

Szombaton este 9-től a kiskőrösi Kávéház A három bölcs útkaparóhoz és a Fröccsben🍮🍻 lép fel egy kedves barátainkból álló zenekar, akiket a Meggyfesztiválon🍒 is hallhattatok már: az Acoustic Umbrella. Aki szereti a blues-t és a rockot, de a dzsesszes beütésektől sem kap kiütést, jöjjön, nem fogja megbánni! A koncert INGYENES.🎼🎸🥁🎙️
https://www.facebook.com/events/1767254836906814/

SEP9
Sat 9:00 PM UTC+02Kávéház A három bölcs útkaparóhoz és a FröccsKiskoros, Hungary
15 people interested
Posts

Azoknak, akik kipróbálnák, hogy esik bicajozás után a frissen kisütött szilvás lepény.......🚴‍♂️🍝🏅🎸

SEP9
Sat 11:00 AM UTC+02Fresh Fruit TESZKecel, Hungary
85 people interested

Találtunk még egy tucat remek fotót. Gyertek, idézzük fel együtt a múlt hétvége nagy pillanatait!
Fotó: Ujvári Sándor

A KecelMédia is ír Rólunk. Köszönjük!

Image may contain: food and outdoor
KecelMédia

Szakmai konferencia, előadások és koncertek sora

Nagyszámú érdeklődés mellett zajlott idén is a Meggyfesztivál, immáron nyolcadszor. Június 9-én és 10-én körülb...elül 2-3000 ember fordult meg a fesztiválhelyszínen. A legtöbben a szombat esti koncerteken voltak.

Többek között - igazi zenei csemegeként - az Aurevoir csapata is fellépett Kecelen. A formáció elképesztő intenzitású kocsmadalaival szórakoztatta a közönségét. „A fesztivál évről évre igyekszik olyan zenei és kulturális élményt nyújtani, amiből egy-egy csipetet magukkal tudnak vinni a látogatók. Minden évben van néhány olyan ember, aki utólag megírja vagy elmondja nekünk, hogy itt ismert meg egy bandát, és a meggyfesztivált követően rajongójuk lett, rendszeresen hallgatja a dalaikat, látogatja a koncertjeiket. Ez jó... Nagyon jó.” – tudtuk meg Juhos Csabától, a fesztivál ötletgazdájától.

Képgalériáinkat az alábbi linkeken találja:
Meggy Szakmai Konferencia:
https://www.facebook.com/681429168641551/photos/…
Pénteki nap:
https://www.facebook.com/681429168641551/photos/…
Szombati nap:
https://www.facebook.com/681429168641551/photos/…

See More

MEGGYNYERTESEK Szombaton a Mon Cherries koncert előtt a színpadon kisorsoltuk azt a nyolc láda meggyet, melyekért plakátunk megosztói játszottak a fesztivált megelőzően.

A szerencsés nyertesek névsora a következő:

🍒 Vajdics Valéria...
🍒 Árvainé Ica
🍒 Tóth Csanád
🍒 Györgye Malvina
🍒 Palásti Szabina
🍒 Fazekas Csaba
🍒 Kun Éva Mária
🍒 Lenzsér Vivien

A nyerteseknek gratulálunk! Aki a fesztiválon nem tudta átvenni nyereményét, azt június 23-ig megteheti azt a Fresh Fruit TÉSZ-nél Kecelen a Császártöltési út 75. alatt.

See More

Még élénken élnek ugyan a hétvége meggyes-csettegős pillanatai bennünk, de azért jó máris képeken keresztül is emlékezni rájuk... Nézzétek csak!

Kecel — Csak úgy csattogtak a csettegők a 8. Keceli Meggy­fesztiválon megrendezett gyorsasági és ügyességi versenyen a hétvégén.
blikk.hu
Keceli Meggyfesztivál is feeling glad.

Ilyenkor olyan jó szervezőnek lenni... Köszönjük, hogy nyolcadszor is velünk tartottatok!

Image may contain: text

SZOMBATI JÓ ARCOK Bearanyozták az estét a Mon Cherries-s csajok, az őket követő Willie and the Spacedog, és a minden elvárást felülmúló Aurevoir, akik a koncert előtt néhány órával értek haza Shanghajból. Nagy Adri tette fel a koronát az idei meggyfesztre. Nézegessetek képeket róla... Köszönjük, hogy idén is velünk tartottatok! 🍒

KÖPTÜNK AZ IDŐJÁRÁSRA Mivel tavaly elég szépen kimaxoltuk az esőt, idén a parkszélétől a meggysör habjáig érő esőfelhő sem tántorított el bennünket a programoktól. Akkorákat köptek a meggymagköpők, hogy a virgonc esőcseppek is megfutamodtak, de a csettegősökre sem volt panasz. Sőt! Vályi kolléga sziporkázó versenyvezetése új szinteket nyitott a csettegésben is. Tovább is van! Mondjuk még? Inkább mutatjuk! Gyertek ti is!

We spit on the weather because last year we made the rain pretty nice, and this year, from the edge of the park to the cherry beer foam, we didn't stop from the programs. They spit on the red-Cherry spit that the valiant raindrops were running, but there were no complaints at all. In fact! A scintillating race of I has opened up new levels of chat. There you go. More? We'll show you. Come on!
Translated

VIDEÓ Ha nem edzetek rendesen, Lackó viszi az első, a második és a harmadik helyezettnek járó díjat is a meggymagköpésen! Ő tutira itt lesz holnap is a Meggyfesztiválon! A videót most kaptuk Tőlük! Ezúton is köszönjük! Ti pedig nézzétek és lessétek a trükköket!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
455 Views