Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Photos
Videos
Promosi tahun 2017!💙💜💙❤️💛💚💛❤️ Dengan menyewa 5 unit khemah arabian 20x20 (termasuk skylope warna tema & kipas) dan keatas. PERCUMA😍😍😍 * MEJA MAKAN BERADAB / 2 SET MEJA VVIP ( boleh pilih ) * Round table dan alas * kerusi SERENDAH RM1250 ( bagi kawasan kota setar) Dengan menyewa 5 unit khemah Halfmoon 20x40 (termasuk skylope warna tema & kipas) dan keatas. PERCUMA😱😱😱 * MEJA MAKAN BERADAB * 4 SET VVIP TABLE * Round table dan alas * kerusi HARGA SERENDAH RM2500 ( bagi kawasan kota setar) SILA HUBUNGI KAMI SECEPAT MUNGKIN UTK BOOKING! Call msg wassap 0194064664 ☎️☎️☎️ Call msg wassap 0194064664 ☎️☎️☎️ Call msg wassap 0194064664 ☎️☎️☎️ Www.wasap.my/60194064664 <--- click sini untuk terus wasp saya Ingat kanopi ingat www.khemah.top #arabian #banquet #viptable #vviptable #halfmoon #aircooler #khemahaircond #pyramid #khemahkahwin #kifautara #kifarautara #stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan #karpethamparan #tent #arabic #sofa #alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi
7
11
Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨 Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada.. Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda.. Antaranya.. Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱 Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti menyesal..💔💔💔 bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh.. Click je link ni utk terus wassap kepada saya Www.wasap.my/60194064664 Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Ingat kanopi ingat www.khemah.top #arabian #banquet #viptable #vviptable #halfmoon #aircooler #khemahaircond #pyramid #khemahkahwin #kifautara #kifarautara #stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan #karpethamparan #tent #arabic #sofa #alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi
6
Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨 Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada.. Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda.. Antaranya.. Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱 Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti menyesal..💔💔💔 bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh.. Click je link ni utk terus wassap kepada saya Www.wasap.my/60194064664 Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️ Ingat kanopi ingat www.khemah.top #arabian #banquet #viptable #vviptable #halfmoon #aircooler #khemahaircond #pyramid #khemahkahwin #kifautara #kifarautara #stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan #karpethamparan #tent #arabic #sofa #alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi
1
Posts

Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

...

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi

See More
Image may contain: one or more people and indoor

Promosi Majlis Berbuka Puasa Di Bulan Ramadan 2018.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Khemah halfmoon termasuk scallope & underlayer serta kerusi meja rm480 sahaja!!!!

Mana nak dapat harga yang murah macam ni??

...

Wassap terus wasap.my/60194064664 ☎️☎️☎️

Wassap terus wasap.my/60194064664 ☎️☎️☎️

Wassap terus wasap.my/60194064664 ☎️☎️☎️

*untuk tempahan 2 unit ke atas sahaja
*percuma caj transport sekitar kawasan kota setar

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
5.7K Views
Posts

Promosi Majlis Berbuka Puasa Di Bulan Ramadan 2018.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Khemah halfmoon termasuk scallope & underlayer serta kerusi meja rm480 sahaja!!!!

Mana nak dapat harga yang murah macam ni??

...

Wassap terus wasap.my/60194064664 ☎️☎️☎️

Wassap terus wasap.my/60194064664 ☎️☎️☎️

Wassap terus wasap.my/60194064664 ☎️☎️☎️

*untuk tempahan 2 unit ke atas sahaja
*percuma caj transport sekitar kawasan kota setar

See More

Persiapan Bazar Syawal 2018 di Billion Baling kedah.
Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

...

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi @ Pekan Baling

See More

Persiapan Bazar Syawal 2018 di Pekan Rabu , Pulau langkawi

Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

...

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi @ Kuah Town seafood - pekan rabu Langkawi

See More

Selamat menyambut Bulan Radaman Al Mubarak dari kami www.khemah.top

Ni kami share Jadual waktu berbuka dan imsak untuk kawasan negeri kedah darul aman.

Mohon share dan tag kwan kawan yg nak .

...

Terima kasih ☺️☺️☺️

See More
Image may contain: text

Persiapan majlis di tepi pantai yan. Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

...

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
393 Views

Cari kayu api... @ Stadium Tuanku Syed Putra, Kangar

Majlis perasmian kompleks pekan rabu yang baru.. Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

...

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi @ Pekan Rabu Alor Setar Kedah

See More

Persiapan majlis perasmian kompleks pekan rabu

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
174 Views

Masih lagi sedang menyiapkan Majlis Perasmin Pekan Rabu yang baru. Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

...

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi @ Pekan Rabu

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: indoor
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Persiapan Majlis perkahwinan di Taman Kenari biru , pknk , alor setar kedah.

Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

...

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi @ Taman PKNK, Alor Setar

See More
Image may contain: sky and outdoor
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Marquee Tent .
Persiapan Majlis Perasmian Pekan Rabu Baru.


Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

...

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi @ Pekan Rabu

See More

Pemasangan khemah SPR seluruh parlimen Merbok dan Bukit Selambau

Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

...

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi @ Sungai Patani, Kedah, Malaysia

See More
Image may contain: 1 person, standing and outdoor
Image may contain: 1 person, standing and outdoor
Image may contain: 1 person, outdoor

Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

...

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi @ Sik, Kedah, Malaysia

See More
Image may contain: one or more people, sky, outdoor and nature
Image may contain: sky, cloud, outdoor and nature

Runsing khemah untuk majlis anda tidak tempah lagi??? Nak majlis anda cantik dan meriah dengan harga promosi???..😨😨😨

Serahkan kepada yang pakar , kami berpengalaman lebih 15 tahun dalam bidang ini.. Cepat hubungi kami.. Mcm mcm pakej yang menarik dok ada..

Kami cuba bagi harga sehabis murah untuk anda..

...

Antaranya..

Syiling underlayer rm100 jer.. Mana nak dapat harga ni kat tempat lain.. Hanya harga promosi dari kami..😱😱😱

Cepat la book.. Kalau dah penuh jangan nanti
menyesal..💔💔💔

bukan senang nak booking khemah skrg ni.. Asyik penuh jeee...call sana penuh sini penuh..

Click je link ni utk terus wassap kepada saya

Www.wasap.my/60194064664

Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️
Call msg whatapps 0194064664 ☎️☎️☎️

Ingat kanopi ingat www.khemah.top

#arabian #banquet #viptable #vviptable
#halfmoon #aircooler #khemahaircond
#pyramid
#khemahkahwin
#kifautara #kifarautara
#stage #platform #majlisrasmi #majliskerajaan
#karpethamparan
#tent #arabic #sofa
#alorsetar #kedah #penang #perlis #langkawi @ Market Changlun

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.