Reviews
4.6
9 Reviews
Tell people what you think
Photos
Videos
IB-linja ikke lagt ned likevel! Dette ble vedtatt i budsjettet av et enstemmig fylkesting i dag: Videreføring av IB-tilbudet på Kirkenes videregående skole Tilbudet er søkbart for skoleåret 2018-2019, og det betyr at vi tar inn nye elever på VG2 til høsten!
24
5
Posts
Image may contain: one or more people
Bil og motorbransjen i Øst- Finnmark

Da er Finnmarksmesterskapet 2018 over for denne gang. Vinner i konkurransen for Vg.2 Bilskade/lakk og karosseri ble Natalie Jørgensen Olsen, som er elev ved Kir...kenes videregående skole. Andre og tredje plass gikk til henholdsvis Andrea Hågensen Hjelm og Dag-Even Lindseth som også er elever ved linjen her på Kirkenes. Bilskade/lakk-linjen er den eneste i fylket, derfor er alle deltakerne herfra. Vi er veldig stolte over våre elever, og hvor godt de presterer. Natalie skal representere Kirkenes videregående skole i SkoleNM 2018. Når det gjelder ArctikSkills er det fortsatt noen faktorer som er litt usikker for om vi drar dtil med Bilskade/lakk-elever. Time will show.....

See More
IB-linja på Kirkens videregående skole har invitert til seg elever fra Rovaniemi, Murmansk og Senja for å snakke om menneskerettigheter. Og bli bedre kjent.
barents.no
Posts