Posts

På baggrund af de meget omtalte problemer med opsætning af YouSee mail på HAFNET og LAFNET, tilbyder Kjærgaard IT nu opsætning af din mail, til en meget fordelagtig pris på kun 125,- pr påbegyndt kvarter. Vi hjælper med opsætning på alle dine enheder, computer, mobil etc.

Kjærgaard IT er klar ved telefonen eller på Helge Nielsens Alle 10, hvis du har brug for hjælp.

No automatic alt text available.
Photos
Posts
Kjærgaard-IT updated their cover photo.
March 15
No automatic alt text available.
Kjærgaard-IT updated their profile picture.
March 15

Kjærgaard IT - Vi er her også efter Kjærgaard Nettet.

No automatic alt text available.

Periodisk afbrydelse af signal 2. februar 2018

Dansk kabeltv har netop meldt ud, at signalet i området omkring Horsensvej i Hedensted, vil være væk i tidsrummet kl. 10-12.

Tak for 2017.

Kjærgaard-Nettet vil gerne benytte lejligheden til at ønske vores kunder en Glædelig Jul samt et Godt og Lykkebringende Nytår.

Mange tak for de mange pæne ord i forbindelse med vores forrige indlæg på denne side.

...

På vegne af YouSee, er det fortsat Kjærgaard-Nettet som i januar/februar leverer internet forbindelsen og dermed også support til antenneforeningerne.

Så hvis du har behov for support, er det fortsat på telefon 70 206 706 du skal ringe, eller skriv til os på support@kjaergaard-nettet.dk

God Nytår!

See More
Image may contain: text

Kjærgaard-Nettet overdrages til YouSee

Hedensted, Løsning og Stouby Antenneforeninger har opsagt samarbejdet med Kjærgaard-Nettet efter 15 gode år, og indgået en ny aftale med YouSee fra 15. december 2017. Det vil sige, at Kjærgaard-Nettets kunder i fremtiden vil blive forsynet med bredbånd fra YouSee.

Kjærgaard-Nettet vil dog i den næste måned forsat stå for drift og support.

...

Vi har ønsket at sikre vores kunder den bedst mulige overgang, hvorfor Kjærgaard-Nettet har lavet et tæt samarbejde med YouSee. Alle kunder vil automatisk fortsætte deres nuværende abonnement på bredbånd hos YouSee. Nærmere information vil blive sendt ud i brev fra YouSee.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet med vores kunder og bestyrelserne i Hedensted, Løsning og Stouby Antenneforeninger.

https://hsfo.dk/…/Kjaergaard-Nettet-traekker…/artikel/144949

See More

Status på fiberskade

ca. kl. 21:30 er der begyndt at komme data igennem fiberkablet.
Vi mangler dog fortsat at lave de sidste 12 fibre, men de vigtigste er klar. Vi håber at der ikke sker uheld under det resterende arbejde, som fortsat vil vare 1-2 timer inden vores brave kollegaer og samarbejdspartnere kan holde fyraften.
Tak for Jeres store indsats!

...

Vi skal igen beklage den lange afbrydelse, som desværre har generet så mange.

See More

Statusopdatering vedr. manglende internet.
Som tidligere meddelt, blev der ca. 11:30 konstateret en afbrydelse af internetopkobling. Fejlsøgning blev igangsat omgående, men først ca. kl. 14:00 kunne vi konstarere at fejlen skyldes en skade påført vores fiberforbingelse mellem Hedensted og Løsning, som går via Remmerslundvej.

Årsagen til skaden skyldes en kommunal opgave med afgravning/oprydning af rabat ud for genbrugspladsen. Dette medførte, at der uheldigvis blev skrabet fo...r dybt, hvorved en fiberbrønd blev revet i stykker og fiberne beskadiget. Desværre blevet dette ikke meddelt os, men blot lagt tilbage, og var derfor ikke umiddelbart tydlig at finde.

For at udbedre en sådan fejl, er det desværre nødvendigt at få gravet 2 nye brønde i jorden - med ca. 30 meters afstand, hvorefter der skal etableres ny fiber i mellem brøndene. Disse skal afslutningsvis splises sammen med den oprindelige fiber før der igen vil være signal.

Med hjælp fra Ejvind Laursen A/S, GM Plast A/S, Dansk Kabel TV og en hurtig leverance fra Solar i Vejen, er vi allerede godt igang. Men desværre tager det tid at udbedre en så stor skade, hvorfor der godt kan gå til ca. kl. 22:00 før der igen er internet (og TV i Øster Snede).

Vi fra Kjærgaard er utroligt kede af en sådan hændelse, og er helt klar over hvor mange der bliver berørt og kraftigt generet når noget sådan sker. Vi er dog helt uden skyld og har ikke mulighed for at løse et sådan problem hurtigere et det sker p.t.

See More
Kjærgaard-IT updated their status.
May 30, 2017

Der er konstateret nedbrud på internetforbindelse, hvorfor det p.t. ikke er muligt at tilgå internettet.
Fejlsøgning er påbegyndt.

14:30 Update: Der er konstateret en stor kabelskade på vores hovedfiber forbindelse. Fejlretning er påbegyndt, men det er forventelig at der kan gå 5- 6 timer endnu, før der er forbindelse til internettet igen, grundet gravearbejde og splisearbejde.

Aktuel driftstatus for Hedensted Antenneforening, der berør sende udstyr i antennehuset, Idet vi benytter de samme kabler til internet, er dette desværre også ramt.

Tekniker fra Dansk Kabel Tv er sagen.

http://www.hedensted-antenneforening.dk/tekniske-problemer/

Tekniske problemer af Webmaster | 25 maj, 2017 | Kl. 17:15 Vi har tekniske problemer i Hedensted området, der berører både TV signalet. Tekniker er rekvireret og der arbejdes på sagen. Vi kan desvære IKKE give en tidshorisont på hvornår vi har TV signal igen. Vi beklager de gener dette giver vores m...
hedensted-antenneforening.dk
Kjærgaard-IT updated their status.

Vi har desværre konstateret et nedbrud i Hedensted omkring Hovdiget og de omkringliggende veje... fejlretning er påbegyndt og det forventes oppe igen kl 22.00
--
UPDATE: 21.45: Nettet er igen oppe at køre. Beklager de gener dette har medført.
Med venlig hilsen Casper.

Kjærgaard-IT added a new photo.
Image may contain: fireworks, night and text

Der er desværre nedbrud i området omkring Skovbrynet, Hovdiget, Olinesmindevej. Fejlretning er påbegyndt.

4-11-2016 ca. 08:20 - 10:30 kan der forekomme mindre afbrydelser p.g.a akut fejlsøgning på fiberfejl. Vi beklager eventuelle gener i den forbindelse.

Driftmeddelelse:
Der er desværre fejl på noget sendeudstyr i antennehuset. Området der er ramt er: Hovdiget, Olinemindesvej, Skovbrynet, Skovparken.

Fejlretning er påbegyndt.