Photos
Reviews
4.7
215 Reviews
Tell people what you think
Jennifer Kijff
· August 9, 2017
Really great food. All the vegtables tasted really fresh and this will be my GF home base for the time I'm here in Hungary. Great music too! Surprised me that US music would be playing. Also, consider...ing it's a small shop I got my meal very fast. Desert had wonderful flavors too! See More
Peter Balogh
· November 20, 2014
Staff is ready to help. Food is nice. They could have bio meals and sandwiches too at a higher price.
Maria Ilaria Incitti
· August 24, 2017
Ho adorato questo ristorante, è davvero unico nel suo genere e il cibo è ottimo e preparato con cura. Lo staff è adorabile ed i prezzi contenuti. Per i celiaci in viaggio a Budapest è davvero un punto... di riferimento. See More
Katalin Dimény
· September 24, 2017
Minden szempontból egészen elképesztő! � Jó, hogy szombat este tudtam enni a belvárosban, és pláne, hogy hamburgert és sört is ihattam hozzá! Köszönöm szépen!
Strobel Ilona
· September 7, 2016
A köles garantáltan glutén mentes Reform Étterem 3. születésnapja alkalmából rendkívül ötletes promóciója által a tegnapi születésnapomon óriási ajándékkal kedveskedett mely által vendégül látott egy ...általam szabadon választott fantasztikus ebédre :) Isteni finom baconbe tekert szűzérméket fogyaszthattam el uborkás lilahagymás paradicsomos és zöldséges köles salátával majd egy mennyei szintén glutén mentes dupla csokis meggyes brownie deszerttel. Mivel általában a szülinapunkon nem szoktunk egyedül ebédelni a Fiam hívtam magammal aki szintén nagyon finom roston sült csirkemellet fogyasztott.Fantasztikusan finom volt az étel, a tulajdonos nagyon kedves és a csapat rendkívül aranyos és segítőkész volt. Le a kalappal előttük. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz. Nagyon nagyon jól éreztem magam. Hálásan köszönöm ezt a csodás ajándékot. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy látogasson el erre a fantasztikus helyre :) See More
Szabina Sebastian
· September 8, 2017
Az ételek nem rosszak, kissé túl van árazva. Ez még nem volna gond, viszont a szolgáltatásokról való tájékoztatás nulla, problémamegoldás nulla, reklamációkezelés minusz 5. Én rettentően csalódott vag...yok a hozzáállás miatt. See More
Szabina Söjtöri
· October 24, 2016
Annyira finom volt a paradicsom leves,h talan egy percem be se kerult eltuntetnem.Folytataskent baconbe tekert szuzpecsenyet ettem,de vegig azon jart az agyam,h ne fogyjon el annyira finom volt �
Judit Javorfi
· February 21, 2017
Finom ételek, garantàltan minőségi alapanyagokból. A leveseket különösen szeretem:)
Papp Éci
· May 18, 2016
me beszaladtam ebédelni, fizetéskor vettem észre, hogy ezt pénz nélkül gondoltam megcselekedni - a 2 hölgy a pult mögött viszont egy emberként ragaszkodott hozzá, h ebédeljek meg, majd behozom valamik...or a pénzt. nem tudom, mennyire kifizetődő ez a hozzállás, de bízom benne, hogy igen.
nagyon sok vendéget a Kölesnek - megérdemli.
See More
Balázs Acsády
· November 20, 2015
Nem vagyok érzékeny de nagyon bejön az ízvilág, a legeslegjobb étterem számomra ahol valaha jártam
Agi Szabo
· July 29, 2014
Ma ettem itt először, de nem utoljára, a zöldborsófőzelék isteni, a választék, bármikor járok arra, nagyon passzol ahhoz, amiket mindennap eszünk, ennénk! Köszönjük, hogy vagytok! :)
Liktor Tibor
· August 22, 2013
Odafigyelés mind az alapanyagokra, mind az elkészítésre, és... a vendégre is :) Ezek önmagukban is ritkaságok, nemhogy egyben!
Marcsa Tímea
· March 22, 2017
Köszönöm, hogy alkotásaim kint lehet a falaitokon :D Hozzá segítve, hogy minél többen láthassák, megismerjék stílusomat.
Dombi Kata
· April 9, 2016
Finom ízek, kedves vendéglátás! ☺ Köszönjük!
Zsófia Erdődi
· August 22, 2016
Megkönnyítitek az ételérzékeny, valamint az egészségtudatos emberek életét! Mindig kedves kiszolgálás, finomabbnál finomabb ételek!! Köszönjük :)
Judit Piroska Jávor
· October 11, 2013
Bátran menjetek el legalább 1x,( izletes-finom ételek,kedves kiszolgálás vár benneteket),biztos nem bánjátok meg,max azt esetleg,hogy nem tudtok naponta itt ebédelni :-))
Dietetikus Vizsgálat
· February 5, 2015
Annyira meglepő volt, hogy nem okozott gondot egy vegetáriánus és egy laktózmentes étel rendelése. Sőt a köret gluten mentes volt akárcsak a sütemény. Jó minőségű és finom volt....biztos eszek még nálatok :)
Penelope Semkou
· June 1, 2016
Hangulatos az étterem, nagyon finom az étel, bár annyira nem volt nagy választék (de ez lehet csak estefelé van így). Van gm sörük :)
Zsuzsanna Tóth
· May 9, 2014
Igen, igen! Amióta kipróbáltam csak náluk ebédelek, ha bent vagyok Pesten. Isteni finom és ha már ott jártok semmiképpen se hagyjátok ki a tökmagolajas almás uborka salátát.
Videos
A Szimpla piacon főzünk
38
1
Posts
KÖLES A Reform Konyha is with Annamari Balásy-Vida and Krisztina Juhász.

Vége? Vagy folytatjuk? Még nem tudjuk mit hoz a jövő.
Hálatelt szívvel gondolunk erre a 4 és fél évre.
Erre az utolsó 3 napra pedig főképp.
Nagyon köszönjük a határtalan szeretetet és kedvességet, amit kaptunk Tőletek
Anna és Krisztina 💛💚💛💚💛💚💛💚❤️

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoor