Photos
Videos
Dat Gertjan Aalpoel mooi kan fotograferen, wist u al. Dat hij een verhaal kan vertellen zonder letters, ziet u nu: ^LvdW
6
3
HSP Kroeven
28
19
Ontmoetingsdag in De Wieken!! Komt u ook? Tot 17.00 zijn er allerlei activiteiten en er is volop gezelligheid
7
1
Posts

Heeft u hart voor Kroeven? Bent u professioneel of persoonlijk betrokken bij het wel en wee van onze mooie wijk? Dan nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan dé Kroevenbijeenkomst.
Graag aanmelden via kroevenvoorelkaar@gmail.com

Zijn er zaken in de Kroeven die u wilt veranderen of heeft u ideeën voor uw buurt? Kom langs om uw ideeën te bespreken of een oplossing te zoeken voor uw melding. Elkaar weten te vinden en samenwerken werkt inspirerend en versterkend.

...

We gaan aan de slag met de thema's:
• Jeugd
• Veiligheid
• Vrijwilligerswerk & ontmoeting
• Groen & grijs
• Zorg & Welzijn

See More
APR19
Thu 7:00 PM UTC+02Wijkbedrijf De WiekenRoosendaal, Netherlands
6 people interested

Lijkt het je leuk om met een groepje te quilten in de Wieken?
Meld je dan aan via kroevenvoorelkaar@gmail.com of bel met Branca Versteeg 06-39064615. De bedoeling is om eigen materiaal mee te nemen en om vooral gezellig met elkaar te quilten, het is geen cursus.

No automatic alt text available.
Posts

Wij vragen jullie om dit bericht massaal te delen!
En wij zijn je heel erg dankbaar als je een donatie zou willen doen!

Wij vragen jullie om dit bericht massaal te delen!
En wij zijn je heel erg dankbaar als je een donatie zou willen doen!

Help ons de verbinding tussen mens en dier nog mooier te maken!
doneeractie.nl
Kroeven shared their event.

Aanstaande maandag kunt u terecht met allerlei vragen en ideeën tijdens het buurtuur om 09.30 uur. Verschillende organisaties zijn aanwezig zoals CJG, Wijkagent, Gemeente WijZijn Traverse, mantelzorgsteunpunt, Sportservice, Allee Wonen, Boost, Wegwijs etc.

MAR19
Mon 9:30 AM UTC+01
2 people went
MAR27
Tue 12:00 PM UTC+02ZorgelooshuysRoosendaal, Netherlands
1 person going
Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and indoor
De Kroevendonk Roosendaal

Gisteren brachten opnieuw een paar bewoners van Moerweide een bezoek aan de peutergroep. Gezellig!

Wijkbedrijf De Wieken

BELANGRIJKE MEDEDELING VAN HET BESTUUR.
Beste bewoners/huurders.
Het bestuur wilt u op de hoogte brengen van de aanstaande werkzaamheden in De Wieken. Zoals u w...eet gaan alle vloeren in het wijkhuis vervangen worden. En helaas kunnen we het niet realiseren zonder dat er overlast zal ontstaan. Wij hebben er als bestuur lang over nagedacht hoe het een en ander op te lossen zonder dat u als huurder/gebruiker van de ruimtes binnen De Wieken hier last van zou hebben. Door de aard van de werkzaamheden en de daaraan verbonden extra ongemakken ( geluidshinder, koude door openstaande ramen en deuren vanwege het stof en de fijnstof vanwege het slijpen) kunnen wij niet meer instaan voor de normale gang van zaken. Dit alles heeft ons doen besluiten om vanaf:

WOENSDAG 28 MAART 2018 na 17.00 uur tot MAANDAG 9 APRIL 2018 tot 8.00 UUR het buurthuis te sluiten.

Hierdoor zullen de activiteiten die binnen deze periode vallen, helaas, moeten worden stilgelegd. Indien we dit gefaseerd zouden doen zouden de werkzaamheden minimaal 15 dagen, met veel overlast, gaan duren. Nu is de "pijn" slechts 7 dagen. Wij hebben een zeer strakke afweging gemaakt tussen duur en mate van overlast, mogelijkheden tot verplaatsing, bezetting en aard van de activiteiten en gezondheidsaspecten. Wij hopen op uw begrip voor deze beslissing en dat u , als alles klaar is, tevreden terug kunt kijken op de herstelperiode en net als wij kunt genieten van een mooie nieuwe vloer in ons wijkhuis. Communicatie en/of overleg over bovenstaande vindt uitsluitend plaats via het bestuur. U kunt het bestuur bereiken via het mailadres : bestuur@dewiekenroosendaal.nl .
Met vriendelijke groeten.
Bestuur De Wieken
Cor Koevoets, Petra Jurgens en Kees Willemen.

See More

Vrijwilliger gezocht NLdoet

Vrijdag 9 Maart doet Stichting MultiCreatief ook mee aan NLdoet. Hiervoor zoeken wij nog enkele vrijwilligers die ons willen helpen om onze tuin te verfraaien. Alle materialen zijn aanwezig en zijn gesponsord door het Oranjefonds. Wij starten van 10:00 uur tot 16:00 uur. Een paar uurtjes is natuurlijk ook mogelijk.

Onze cliënten zorgen deze dag voor iets lekkers bij de koffie. Als u zich wilt aanmelden stuur dan even een e-mail naar: info@multicreatief.nl

No automatic alt text available.

Hij is er weer. De nieuwe folder van de Wieken met hierop een deel van de activiteiten die zoal plaatsvinden. Voor een volledig overzicht kunt u ook even de website van de Wieken raadplegen

No automatic alt text available.

De bijeenkomst 'Roosendalers digitaal aan de slag' werd gisteren goed bezocht in de wieken. Bewoners konden terecht bij verschillende initiatieven met digitale vragen of vragen over taal en lezen. Denk aan: soac, anbo, bibliotheek, digituin, voorleesexpress, taalpunten en het digipunt. Heeft u de bijeenkomst gemist, maar heeft u wel een vraag, neem dan contact op met kroevenvoorelkaar@gmail.com

Image may contain: 1 person, indoor
No automatic alt text available.

Even ter herinnering. A.s dinsdag bent u allen van harte welkom

Image may contain: text
KPO Basisschool De Watermolen added 9 new photos.

De leerlingen uit groep 7-8 gingen vandaag op bezoek bij enkele bewoners van De Wildenborch om met hen in gesprek te gaan. Wat een interessante en waardevolle gesprekken waren dat tussen de verschillende generaties.

De kroevenkrant is vanaf nu digitaal: www.kroevenkrant.nl
Voordeel is dat er doorlopend nieuws en activiteiten kunnen worden aangeleverd op info@kroevenkrant.nl
De papieren versie verschijnt weer wanneer er een vrijwilliger is die dit wil vormgeven. Voor nu zeg het voort en laat zien wat voor moois er in Kroeven wordt georganiseerd.

No automatic alt text available.

Vanmiddag bij de koffie-inloop een presentatie over voeding en suiker, komt u ook?

No automatic alt text available.

Vrijwilligers in Gemeente Roosendaal: save the date. Voor het vrijwilligersfeest op zondag 22 april, georganiseerd door Roosendaalvoorelkaar in De Kring Roosendaal

De vooraankondiging van het vrijwilligersfeest 2018 in de gemeente Roosendaal
roosendaalvoorelkaar.nl