Photos
Reviews
5.0
7 Reviews
Tell people what you think
Kreshnik Plepi
· March 28, 2017
The best Company of the Future! Love LR Health and Beaty Germany!
Posts

———————— LR Seminars 02/2015 ————————

Për të gjithë ata që dëshirojnë të zhvillojnë një biznes duke mos bërë asnjë investim kapital me risk 0, duke përdorur një kompani e cila ka një emër shumë të mirë në treg dhe të tregëtojë produkte të jashtëzakonshme, le të më kontaktojë në:

************** 0694339630**********************

...

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,
- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com
Unë jam Klaudio, Bashkpunëtor te LR Health & Beauty - Albania

Bashkangjitur do të gjeni listën e të gjithë seminareve që do të mbahen në qytete të ndryshme të Shqipërisë përgjatë muajit Shkurt 2015.

See More
Image may contain: 1 person, smiling

►►►►►►► Ofertë momentale◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄

Ulje -25% për fundjavën për produktet në foto! 23, 24, 25 Janar, këto produkte do të jenë me një çmim -25% më lirë!

1. Freedom Plus Kapsula, 60 Kapsula...
Code: 80190

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Health…/index.html…

Çmimi real i produktit: 33,9 Euro,
ÇMIMI NË OFERTË: 25,42 Euro!

2. Aloe Vera Xhel Freedom, 1000 ml,
Code: 80850

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Health…/index.html…

Çmimi real i produktit: 40,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 30,67 Euro!

3. Mind Master Brain & Body Performance Drink, Formula Green
500 ml

Code: 80900

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Health…/index.html…

Çmimi real i produktit: 15,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 11,92 Euro!

4. Mind Master Brain & Body Performance Drink, Formula Red
500 ml

Code: 80950

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Health…/index.html…

Çmimi real i produktit: 15,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 11,92 Euro!

5. Super Omega 3 Aktiv, 60 Kapsula

Code: 80338

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Health…/index.html…

Çmimi real i produktit: 41,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 31,42 Euro!

6. Eau de Glamour (Eau de Parfume, 50 ml)

Code: 3567

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Beauty…/index.html…

Çmimi real i produktit: 26,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 20,17 Euro!

7. Eau de Beaute (Eau de Parfume, 50 ml)

Code: 3566

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Beauty…/index.html…

Çmimi real i produktit: 26,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 20,17 Euro!

8. Eau de Style (Eau de Parfume, 50 ml)

Code: 3565

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Beauty…/index.html…

Çmimi real i produktit: 26,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 20,17 Euro!

9. Beuaty Queen, (Eau de Parfume, 50 ml)

Code: 3322

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Beauty…/index.html…

Çmimi real i produktit: 26,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 20,17 Euro!

10. Aloe Vera Emergency Spray

Code: 20000

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Health…/index.html…

Çmimi real i produktit: 23,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 17,92 Euro!

11. L-Recapin Shampoo, 200 ml

Code: 27000

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Beauty…/index.html…

Çmimi real i produktit: 21,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 16,42 Euro!

12. 11. L-Recapin Tonic, 200 ml

Code: 27001

http://www.emagcloud.com/…/Alabania_Coll_Beauty…/index.html…

Çmimi real i produktit: 42,90 Euro
ÇMIMI NË OFERTË: 32,17 Euro!

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin një nga produktet më siper by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Posts

▬▬▬▬▬▬ ALOE VERA LOCION PËR FYTYRËN ▬▬▬▬▬

http://www.emagcloud.com/lr/Albania_LRW_01_15/index.html…

Vetëm në Janar kurseni 20% duke blerë këtë produkt!

...

Gjatë pastrimit të lëkurës suar, shmangni produkte që kanë alkohol në bazën e tyre! Tregojuni në butë me lëkurën tuaj! Shamitë e bura me ekstrakte të Aloe veras dhe Jasemin janë elementi ideal për pastrimin e fytyrës tuaj dhe e ndimojnë atë që të mos hubasë hidratimin, i cili është kaq i nevojshëm gjatë dimrit!

ALOE VERA SET PËR FYTYRËN

Seti përfshinë:

1. Aloe Vera Set për Fytyrën, 200 ml,
Code: 20011, çmimi: 13,9 €
2. Aloe Vera Shami të Lagura për pastrim, 20 copë,
Code: 20012, çmimi: 5,5 €

Çmimi real i setit: 19,4 €

ÇMIMI SPECIAL VETËM PËR JANARIN: 15,5 €

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin parkufim e setin e fytyrës by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
No automatic alt text available.

▬▬▬▬▬▬ ALOE VERA DRINKING GEL MJALT ▬▬▬▬▬▬

http://www.emagcloud.com/lr/Albania_LRW_01_15/index.html…

Vetëm në Janar kurseni 32,90 Euro duke blerë setin!

...

Kjo është tradita mijëvjeçare e Aztekëve, e pasuar nga mungu Brazilian Romano Zago, i cili shfrytëzoi këtë recetë tradicionale dhe origjinale të përfitimeve unike nga kombinimi i Aloe Veras me lulet e çmuara të mjaltit. LR e ka përmirësuar këtë recetë me njëhuritë e reja shkencore dhe e ka sjullur në Europë.

ALOE VERA DRINKING GEL MJALT

Code: 80732
2 cope + 1 Dhuratë = 3 copë

Çmimi total i produkteve: 98,7 €

CMIMI SPECIAL I SETIT VETEM: 65,8 €

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin Aloe Vera Drinking Gel by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
Image may contain: 1 person

▬▬▬▬▬▬▬▬ SUPER OMEGA 3 AKTIV ▬▬▬▬▬▬▬▬

http://www.emagcloud.com/lr/Albania_LRW_01_15/index.html…

Mbroni zemrën tuaj me Super Omega 3 Aktiv!

...

Omega-3, acide yndyrore të tilla si EPA dhe DHA janë të njohura për efektin e tyre mbrojtës në shëndetin e zëmrës, por edhe në ndikimin pozitiv në nivelin e lipideve dhe mbështetjen në nivelin e gjakut. Përveç këtyre, acidet yndyrore OMEGA 3 mund të ndihmojnë edhe në humorin e njeriut dhe në kujtesë.

Këshillë: OMEGA 3 nuk është ilaç, por suplement ushqimor dhe rekomandohet edhe pa recetë nga mjeku.

Doza e rekomanduar ditore: 3 x 1 kapsulë

SUPER OMEGA 3 AKTIV

60 kapsula / 100,8 g
Code: 80338

Çmimi: 41,9 €

+ Dhuratë një minifarmaci

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin Super Omega 3 Aktiv by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
Image may contain: text

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ REISHI PLUS ▬▬▬▬▬▬▬▬

http://www.emagcloud.com/lr/Albania_LRW_01_15/index.html…

"REISHI", Kërpudha e jetëgjatësisë, siç njihet prej vitesh në Azi, është pjesë përbërëse e kulturës së lindjes së largët. Veçoritë e këtij produkti nuk janë të njohura vetëm në Azi por tashmë në të gjithë botën!

...

FUQIA E JETËS NGA LINDJA E LARGËT!

REISHI përmbanë: Vitaminë C, Ekstrakt Reishi, Pluhur Reishi

REISHI PLUS
Code: 80331

Çmimi: 41,9 €

+ Dhuratë një minifarmaci të vogël

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin Reishi Plus by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
Image may contain: text

▬▬▬▬▬▬ ALOE VERA SET PËR LËKURËN ▬▬▬▬▬

http://www.emagcloud.com/lr/Albania_LRW_01_15/index.html…

Vetëm për Janarin kurseni 9,9 Euro!! duke blerë setin!

...

Për të përmushur kërkesat e lëkurës suaj në dimër!

ALOE VERA SET PËR LËKURËN
code: 20231
përfshinë:

1. ALOE VERA DERMAINTENSE, 50 ml
code: 20006, çmimi: 32,5 €

Kushtojini vëmendje lëkurës suaj të ndjeshme me produktin Aloe vera Dermaintense, krem inovativ, i cili qetëson, mbron dhe ndihmon në rigjenerimin e lëkurës suaj.

2. ALOE VERA LOCION NGROHËS, 100 ml
code: 20003, çmimi: 15,9 €

Për zonat më të dëmtuara të lëkurës për shkak të motit dimëror, ju vjen në ndihmë Aloe Vera Locion ngrohës. Ai ka një efekt të ngjashëm me aspirinën dhe përveç efektit ngrohës do t'iu habisë me efektin ngrohës që do të ndjeni sapo ta aplikoni në lëkurë.

Këshillë: Aloe Vera Drinking Gel Sivera, Doza e rekomanduar ditore: 3 x 30 ml,

Çmimi real i setit: 48,4 €

ÇMIMI NË OFERTË PËR JANARIN I SETIT: 38,5 €

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin Setin për lëkurën Aloe Vera by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
Image may contain: 1 person

▬▬▬▬▬▬▬ ALOE VERA DRINKING GEL HITHER ▬▬▬▬▬

http://www.emagcloud.com/lr/Albania_LRW_01_15/index.html…

Vetëm për Janarin kurseni 30 Euro!! duke blerë të gjithë setin!

...

Aloe vera me ekstrankt hither e mbron shëndetin tuaj gjatë periudhës së dimrin!

Seti përfshinë: code: 80806

1. 5+1 Dhuratë Aloe Vera Drinking Del Sivera
2. Dhuratë Aloe Vera Krem i butë për trupin

Këshillë: Aloe Vera Drinking Gel Sivera, Doza e rekomanduar ditore: 3 x 30 ml,

Çmimi i setit:229,9 €

ÇMIMI NË OFERTË ËSHTË VETËM: 199,9 Euro

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin Aloe Vera Drinking Gel Sivera by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

▬▬▬▬▬▬▬▬ SET DELUXE Sensual Look ▬▬▬▬▬▬

http://www.emagcloud.com/lr/AL_sw_LRW112014/index.html#/22/

Kurseni 5,90 Euro duke blerë të gjithë setin!

...

Sy plotë mister smokey eyes, tashmë përjetojnë një dimension tjetër! ngjyrat monderne shkaktojnë efekte dramatike! Pamje joshëse dhe buzë plotë shkëlqim!

Seti përfshinë:

1. Fantastic Mascara,
2. Artistic Quattro hije sysh,
3. Brilliant lipgloss sensual rose-wood

Çmimi i setit: 45,9 €

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin Set Deluxe Sensual Look by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
No automatic alt text available.

► ORA DULUXE ENDLESS ELEGANCE për femrat!

▬▬▬▬▬▬▬▬ DELUXE ELEGANCE DELUXE ▬▬▬▬▬▬

http://www.emagcloud.com/lr/AL_sw_LRW112014/index.html#/50/

...

Ora e re Deluxe për femra nga LR!

Koha për shkëlqim!

Endless elegance në formën e saj më të bukur: guri i çmueshëm plotë shkëlqim, detajet rozë e artë, si dhe kristalet në pjesën përreth, e kthejnë këtë orë në një must-have!

- Fisnike.
- Orë elegante për femra.
- Detaje të lyera me flori.
- Xham kristali plot shkëlqim.
- Byzylyku me masë të ndryshueshme.

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin parkufim e "Karolina Kurkova" by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
Image may contain: text

► E RE! Ora CHRONOGRAPH për meshkuj!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬ CHRONOGRAPH ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

http://www.emagcloud.com/lr/AL_sw_LRW112014/index.html#/44/

...

- Sportive, elegante, avangarde!

Tregon orën, datën dhe ka kronometër të integruar. Mr kuarcin llukson Chronograph në dorë, koha do të jetë gjithmonë në anën tuaj!

- Sportive dhe me fushë kuarci të zi.
- Fisnike.
- Rrip i zi lëkure.
- I pa depërtueshëm nga uji deri në 5 atm.

Kodi produktit: 69011

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin parkufim e "Karolina Kurkova" by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
No automatic alt text available.

- PARFUMI I RI NGA KAROLINA KURKOVA

————————— KAROLINA ————————

http://www.emagcloud.com/lr/AL_sw_LRW112014/index.html#/6/

...

- Parmufi i ri nga Karolina Kurkova!
Freski, piperi pikant dhe një kombinim i trëndafilit, vaniljes dhe kashmirit të butë!

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin parkufim e "Karolina Kurkova" by LR, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
No automatic alt text available.

**** AFFAIR LUXE by LR ****

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin setin "Afair Luxe" by LR, ose për njërën nga parfumet për meshkuj ose për femra, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

...

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
No automatic alt text available.

—————————— LR World DHJETOR 2014 ————————

LR WORLD KRISHTLIDINDJE 2014

Shfletoni revistën e ofertave të LR Health & Beauty dhe gjeni produktet tuaj të preferuara me ulje deri në 33%!!

...

http://www.emagcloud.com/lr/AL_sw_LRW112014/index.html#/1/

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin ndonjë nga produktet e revistës të muajit Maj të LR Health & Beauty, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
Image may contain: one or more people and text

—————————— LR World MAJ —————————

LR WORLD MAJ me një risi botërore!

Shfletosni revistën e ofertave të LR Health & Beauty dhe gjeni produktet tuaj të preferuara me ulje deri në 33%!!

...


http://www.lrworld.al/documents/ebook.php…


Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin ndonjë nga produktet e revistës të muajit Maj të LR Health & Beauty, mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
Image may contain: text

—————————— LR World MARS - Prill —————————

Mirëpresim Pranverën me një LR World që do të zgjojë ndjenjat...

http://www.lrworld.com.gr/documents/ebook.php…

...

Unë jam Klaudio, Bashkpunëtori me kodin: 409437

Nqs edhe JU dëshironi të bëni tuajin një nga këto produkte të "LR World ", mund të bëni porositë tuaja nëpërmjet meje dhe të më kontaktoni në:

************** 0694339630**********************

- të më shkruani një mesazh në këtë faqe në facebook,

- ose në e-mailin: klaudio_1988@live.com

See More
No automatic alt text available.