Photos
Reviews
4.3
275 Reviews
Tell people what you think
Martin Jovchevski
· October 8, 2017
The place is amazing for playing. The owner is very rangry and he's trying to trick you when it comes to paying. Be cautious.
Biljana Zivkovska
· March 25, 2017
Super mesto za super rodenden. Najtoplo preporacuvam! :)
Videos
Кратко видео од проширената ласертаг арена. Арената сега нуди многу подинамична игра на две нивоа (приземје и прв кат). Отворен е и дополнителен влез и направена е рампа за пристап кон зградата од задната тераса. Следуваат и фотографии
89
6
Posts

Им посакуваме добредојде на EXIT60 Escape Rooms во нашиот град. Имаат одлична игра наменета за сите кои сакаат да решаваат загатки. Совршена активност за групи од 2-5 лица како и за тим билдинг. Повеќе информации на линкот и на нивната веб страна exit60.mk

We welcome the exit60 escape rooms in our city. They have a great game meant for everyone who wants to solve riddles. The perfect activity for groups of 2-5 persons as well as for team building. More information on the link and on their website exit60. MK
Translated
EXIT 60 Escape Rooms in Skopje's photo.
EXIT 60 Escape Rooms in Skopje
1,024 Likes
2 talking about this

Почитувани,
Ласертаг арената во градски парк почнува со работа на 10.03.2018 (сабота).
Новата сезона ќе ја почнеме со две новини за роденденските прослави:
Роденденски термин 2 часа чини 4.500 денари со вклучено ДДВ и бројот на деца е неограничен, и се игра во исто време со 18 пушки (9 на 9 = 18 играчи).
Роденденски термин 3 часа чини 7.000 денари со вклучено ДДВ и бројот на деца е неограничен, и се игра во исто време со 18 пушки (9 на 9 = 18 играчи)....
Цените за изнајмување на термини од 90 и 120 минути остануваат исти:
90 минути Real Time = 250 денари од играч (пр. од 18:00 до 19:30)
120 минути Real Time = 300 денари од играч (пр. од 18:00 до 20:00)
Напомена: Максимален број на играчи во исто време е 20.

За подетални информации на следниов линк:
http://lasertag.mk/?page_id=47

Закажување термини на 070350504.

Се гледаме на ласертаг

See More
Respected, Lasertag Arena in city park starts working on 10.03.2018 (Saturday). The new season we start with two news about the birthday celebrations: Birthday term 2 hours costs $ 4.500 with inclusive vat and the number of children is unlimited, and it is played at the same time with 18 guns (9 TO 9 = 18 players). Birthday term 3 hours costs $ 7.000 with inclusive vat and the number of children is unlimited, and it is played at the same time with 18 guns (9 TO 9 = 18 players). Prices for rental of terms of 90 and 120 minutes remain the same: 90 minutes real time = $ 250 from a player (PR. From 18:00 to 19:30) 120 minutes real time = $ 300 from a player (PR. From 18:00 to 20:00) Note: maximum number of players at the same time is 20. For more detailed information on the following link: http://lasertag.mk/?page_id=47 Scheduling terms of 070350504. See you on lasertag :)
Translated
Новите цени за изнајмување на опрема за играње ласертаг за едно лице се:
lasertag.mk