Photos
Posts

Faux Aerochrome - Aerochromish

Image may contain: cloud, sky, plant, flower, tree, outdoor and nature

Dit jaar ben ik gastexposant tijdens de jaarlijkse Kunstroute! Mijn locatie zal de foyer van het Munttheater zijn. De opening van de Kunstroute zal plaatsvinden in het huis van Jan Tullemans.

No automatic alt text available.
Jan Tullemans

Maandag 2 april vindt de atelierroute plaats van het kunstcentrum Weert. De opening van deze bijzondere kunstdag vindt plaats in het Huis van Jan op de Emmasing...el . Er zal die dag een expositie zijn in het voormalig woonhuis en atelier van Jan. Werk van alle deelnemende kunstenaars (inclusief enkele werken van Jan)zal te zien zijn.

See More
Videos
My First Timelapse
25
2
Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Posts

Tot medio 2018 zijn een aantal afdrukken van mijn foto's te bekijken in de foyer van het Munttheater in Weert. Theaterbezoekers komen mijn foto's vanzelf tegen. Belangstellenden die niet direct een voorstelling in het verschiet hebben of liever gaan kijken op een rustiger moment zijn welkom in het Munttheater van woensdag tm. vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Het spreekt voor zich dat het de voorkeur heeft om uw bezoek tijdens kantooruren vooraf telefonisch aan te kondigen, zo...dat men U naar binnen kan begeleiden (Tel.nr. Munttheater: 0495 513 575).

Hartelijk dank aan de vrijwillige hulp zonder wie ik dit nooit voor elkaar had gekregen en aan het Munttheater voor de gelegenheid en de medewerking.

Until mid 2018 a selection of my photographs is on display in the lobby of the theatre in Weert (Het Munttheater). When you attend a show you will see my work in the lobby. Those interested in seeing my photographs on a more quiet moment are welcome to visit the theatre from monday to friday from 10:00 to 17:00. Please call the theatre beforehand so they can arrange for you to be shown around the building. (Tel.nr. Munttheater: 0495 513 575)

Many thanks to the volunteers without whom this would not have been possibe and to Het Munttheater for the opportunity and their assistance.

See More
Image may contain: one or more people

Vanaf eind januari 2018 hangen ongeveer 20 fotoafdrukken van mijn hand in de foyer van het Munttheater. Het merendeel is landschappen, maar er zijn ook een paar portretjes bij. De afdrukken zijn uitgevoerd in diverse technieken en materialen, wat een goed overzicht geeft van de mogelijkheden. Dit is een klein voorbeeldje van een analoog portret wat al klaar is, afgedrukt op dibond in een houten lijst. Meer informatie volgt binnenkort!

From the end of january 2018 about 20 pho...toprints will be on display in the theatre (Munttheater) in Weert. The exhibition consists mostly of landscapes but also a few portraits will be shown. I made a selection of various techniques and materials to show the various possibilities in photoprints. This is an example of an analogue portrait, printed on dibond, in a wooden frame. More details will follow shortly!

Hilde Adams dankjewel voor de gelegenheid/thanks for the opportunity!

See More
Image may contain: 1 person