Photos
Videos
E-Indo test ketjap Sedeng van Tjemaralaan 14.
56
15
Patrick vroeg of het mij leuk leek te filmen in de keuken. Recepten delen, korte verhaaltjes vertellen. Ik ben er nog over aan het nadenken maar deel alvast deze test video met het verhaal over mijn vader en zijn kroepoek! 😂
23
e-Indo & Sayah. e-Indo & ik. Gister ontving ik post van Sayah Drinks. Ontzettend leuk want ik wist dat het de nieuwe fles van Sayah Spekkoeklikeur zou zijn. Saya betekent ik. Ik moest denken aan het eerste zinnetje Bahasa Indonesia dat ik leerde van mijn oom, Adrie Helling. Ik was 8 en riep een verjaardag lang, Saya mau minum air. Ik wil water drinken. In dit filmpje geen water maar het bekijken van de fles en het proeven van de likeur. Onze pagina gaat vaak over allergieën en gezondheid. Te veel water, niet goed, te veel Sayah, evenmin. Balans. Kèn wèl ;-)
33
2
Posts
E-Indo added a new photo to the album: P & M.

Welkom bij E-Indo: healthy lifestyle with an Indo twist. Een coproductie van Melissa Trouerbach en Patrick Wouters.

Onze posts gaan bijna altijd vergezeld van een foto of afbeelding.
Je vindt ze bij elkaar in verschillende albums op de overzichtspagina (onze recepten, blogs etc.). Handig als je nog eens wat wilt nalezen of opzoeken.
Tjeklik: https://www.facebook.com/LifestyleIndo/photos_stream… (Foto's - Albums).

...

Bedankt dat je ons volgt en 'liked'. Jullie aanmoediging en support waarderen wij zeer.

Meer informatie?
Zie: https://www.facebook.com/LifestyleIndo/info?tab=page_info#

See More
Image may contain: 2 people, beard and closeup

E-Indo op locatie.
De meiden van Thisgirlcancook hebben niets teveel gezegd. The Pom Bar is een grote aanrader. Wat een sfeer en wat een lekker eten. De pom was tongstrelend lekker.
Dank je wel Grace Bernardus; je schreef aanstekelijk op Instagram en Facebook over jouw ervaring en we zijn meteen naar Amsterdam afgereisd.

Patrick

Hoe smaken de pom bitterballen en al het andere lekkers dat je bij The Pom Bar Amsterdam kan eten? Je leest het in This Girl Has Eaten At.
thisgirlcancook.nl
Posts