Photos
Videos
Hva er en Livendori!?
9
3
Posts

Kuleste dama 😀

Coolest lady 😀
Translated
Happy Thursday! Today we are using the creative Flow journal to make a commonplace book. Checkout Erin’s channel: https://www.youtube.com/channel/UCDVNmRKap2...
youtube.com

Lovte dere kreativ oppdatering... dette har tatt litt av tiden i desember 😀 Kokke-nissen som Arild fikk til Jul var ikke tilstede da bildene ble tatt

Image may contain: one or more people
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people
Image may contain: one or more people
Posts

Jeg er rett og slett overveldet over hvor mange av dere som godtok invitasjonen til å like den hobbykreative siden min 😍💖😘 Tuuuusen takk! Lover å legge ut mere av det som foregår kreativt, enn akkurat nå... nå er det for det meste julegaver... eller julemat 😂 Dagens produksjon... pottislæfser!!

I am simply overwhelmed with how many of you accepted the invitation to like the hobbykreative page my 😍💖😘 one thousand thanks! Promise to put out more of what's going on creative, than right now... now it's mostly Christmas presents... or julemat 😂 today's production... Pottislæfser!!
Translated
Image may contain: food

Ny sofa, gammelt bord og nye gelliprint-bordskånere

Image may contain: people sitting, living room, table and indoor

Doing an international card swap, I found these georgious gals! Im letting them illustrate this :

The sin we commit against each other as women is lack of support.

-Terry Tempest Williams

Image may contain: drawing

Redesign og gjenbruk! Min kjære tante Erna lot meg arve mange fine tekstiler da hun flyttet i juni. Vi manglet et par gardiner på hytta, selv om de som hang her var helt ok. Et par av de jeg fikk kunne jeg nesten henge rett opp sammen med de andre!

Den samme tanta har bidratt sterkt til fornyelse av hyttas puter! 3 av disse kommer fra 1! skjørt 😁

Redesign and reuse! My dear aunt erna let me inherit a lot of nice fabrics when she moved in June. We were missing a couple of curtains at the cabin, even though those who hung here were fine. A couple of the ones I got I could almost hang right up with the others! The same aunt has contributed strongly to renewal of hyttas pillows! 3 of these coming from 1! Skirt 󾌳
Translated
Image may contain: indoor
Image may contain: indoor
Image may contain: indoor
livSglede added 5 new photos to the album: Tøydukker.

For en stund siden ble jeg med på en swap på en av de amerikanske gruppene jeg er med i. Jeg har aldri laget dukker før, så det regnet jeg med at jeg kunne klare! Jeg gikk i gang, og de to første ble Pompel og Pilt. Det er to gutte-dukker som bor hos nevøene mine Den neste hadde jeg ikke nytt stoff til, så en av min søsters tøybleier fikk nytt liv som rødhåret dukke, og fikk navnet Kristin. Vel... den kan jeg vel ikke sende til Amerika!? Den 4 dukken klarte jeg aldri å slu...tte å jobbe med.... tre skjørt og forkle og kjole... lange lilla fletter og navnet? Violet, selvfølgelig. Hun er den eneste som er til salgs,så langt. Armer og ben til den neste dukken ble liggende lenge og bebreide meg over at de ikke ble til noe.... og plutselig var ideen der om å lage en "hode-foting"... Den fikk bukse på, restene av Violets kjole, og lilla "trollhår". Sola kom rekende den også... og fikk flammehår De to siste kommer til å flytte over atlanteren. Men de passer perfekt til nåleputer... kanskje det blir flere likevel?

Sola og Hode-fotingen er noen skikkelige rampetroll som bare vil stå på hodet i dette innlegget, ikke får jeg slettet dem heller, men de ligger riktig vei i albumet "Tøydukker"

See More
Image may contain: outdoor
Image may contain: one or more people
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
livSglede updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Svoger har kjøpt ny bolig 😊

Brother-in-law bought new housing 󾌵
Translated
No automatic alt text available.

Dagens kundejobb 😄 Som det kanskje synes er den til en en annen MK-konsulent 💕

“Art unites! #artjournaling #selfcut #stencil #stamp #stampcarving #friends all over the world 💜”
www.instagram.com
“To sign xmas cards is to hard for our young #bengalcat Clammy 😄 Made a stencil from a real size foot print a while ago, but today it became a stamp. She…”
www.instagram.com
“My first delivery! Forgot to check if we have gift bags, so I made one 😊 #giftbag #marykay #proud”
www.instagram.com
“Long, beautiful, happy day, with little time to #carvedecember. Love #stampcarving #lettering #journaling”
www.instagram.com