Photos
Videos
Seniorencafé
30
Posts
Living Lochem updated their cover photo.
Image may contain: one or more people, sky and outdoor

Trek die schaatsen maar weer uit, het warme(re) weer komt er weer aan! ☀️ Het zomerfeest is ook dit jaar weer op de laatste zaterdag van de zomervakantie. Nog even heerlijk in de zon genieten van fijne muziek, lekker eten en heerlijk drinken! Wij kunnen niet wachten en borrelen alweer van de ideeën! Het wordt weer prachtig op 25 augustus! 😎

Met wie kom jij naar het Zomerfeest 2018?

AUG25
Sat 4:00 PM UTC+02Kleine Markt, Lochem
104 people interested
Posts
Living Lochem added a new photo — feeling festive.
Image may contain: one or more people, sky and outdoor

We hebben de zon besteld! 🌝🎼🌴🥂

Image may contain: text

Na regen komt.. ZONNESCHIJN! En hoe geniet je daar nu meer van dan met een speciaalbier van onze speciaalbierbar! Vanaf 16u tot diep in de avond is hij open op de Kleine Markt met oa La Chouffe, Grimbergen Dubbel en Brugse Zot op de tap!

PS. Meer een wijnliefhebber? Dan hebben we naast de huiswijnen ook een aparte wijnbar voor de fijnproever!

Image may contain: indoor

De voorbereidingen voor morgen zijn in volle gang, het is nu al gezellig! Tot morgen 🍻🍷🎤

Image may contain: night, table and outdoor

Durf jij hem aan? Onze stormbaan? Voor de kids hebben we morgenmiddag een héle gave stormbaan klaarstaan! Uitgeklauterd? Laat je schminken (tussen 15-17u) of vermaak je met één van de spellen die opgesteld staan zoals Hoefijzer gooien, Jenga XL, Labyrinth en Gatenkaas!

#LivingLochem #Zomerfeest #19augustus #Kids

Image may contain: sky and outdoor
LOCHEM – Zaterdag (19 augustus) is het zo ver. Dan beleeft Lochem de eerste editie van het Zomerfeest dat wordt gehouden op de Kleine Markt. De voornaamste ingrediënten zijn: foodtrucks, een speciaalbieren-bar en muziek. Het begint allemaal om 16.00 uur. Bourgondisch Een bourgondische zomerfeest noe...
lochemsnieuws.nl

🍔ZOMERFEEST 19 AUGUSTUS😎

Een bourgondische avond heb je nooit op een lege maag! Naast de bestaande horeca op de Kleine Markt om lekker te dineren, vullen wij de lekkere hap op straat aan met een handvol foodtrucks. Kip, Moluks, Verse burgers, pizzapunten tot zelfs Halal. Kom dat dus proeven!
En je dorst? Die les je bij de bar, de speciaalbier bar of de wijnbar! Tot zaterdag a.s.!!

... See More

🎺 THE PIANOHOUSE 🎹
Deze groep gelouterde, professionele muzikanten maken er een hete zomeravond van! Op een intieme podiumsetting zijn zij dicht bij het publiek. Het dak gaat eraf met de typisch gezellige interactieve pianoshow! Het publiek gooit de verzoekjes op de piano en mag zelf ook meezingen 😉

Een strakke show voor, maar vooral ook samen met het publiek met maar een doel: met z’n allen een supergaaf feest bouwen zaterdag 19 augustus op de Kleine Markt in Lochem!

... See More
The PianoHouse live registratie Weert 31-12-2015 Voor info www.thepianohouse.nl
youtube.com

😁 ZOMERFEEST IN AANTOCHT! 😎

19 augustus komt Living Lochem terug met de eerste editie van een gratis toegankelijk bourgondisch zomerfeest! Samen de geneugten van de zomer beleven! Heerlijke geuren doen je watertanden. Pizza uit een Jeep, de BurgerMeesters, een Molukse foodbar, Kippenpreuverie of Wheels on Fire in een brandweerauto zorgen voor een sfeervolle openluchtkeuken. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de bar, de speciaalbier bar of de wijnbar! De smaakpapillen word...en de avond lang volop getrakteerd!

Waar je ook zit of staat, het intieme centrale podium met zomerse muziek is altijd in de buurt. We starten af met de Lochemse band New Vintage en knallen lekker door met The PianoHouse relaxt zomer gevoel. Wij hebben er zin in!

#Zomerfeest #Lochem #KleineMarkt

See More
Image may contain: text
Living Lochem added 3 new photosfeeling excited.
July 2, 2017

Zaterdag 19 augustus het Living Lochem Zomerfeest al in de agenda staan? Snel doen! De eerste band die we bekend maken is namelijk New Vintage! Een veelzijdige coverband die zich vooral richt op muziek uit de jaren '50/'60, maar ook hits van voor en na die tijd een passend plekje in de setlist weet te geven. En met bandleden uit Lochem en omgeving wil je dit natuurlijk niet missen!

#Lochem #Zomerfeest #zomer #Augustus

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person, smiling, on stage and indoor

We beginnen op de (voor)avond van 19 augustus met ons Zomerfeest! (Living) Lochem viert dan de zomer! Met het ‘Zomerfeest’ creëren we het gezelligste en grootste terras van de omgeving, op de Kleine Markt. Een tombola van lekker eten van stands en food trucks, wijnen en speciaal bieren.

Genieten van de zomer, dat doe je samen! En waar je ook zit of staat, je bent áltijd recht voor het podium met zomerse muziek. Vrolijke zomerbands en de DJ geeft je een relaxt zomer gevoel. Tickets? Die heb je niet nodig, de toegang is gratis! Wij hebben er nu al zin!

AUG19
Sat 4:00 PM UTC+02Lochem MarktLochem, Netherlands
210 people interested

19 augustus komt Living Lochem terug, maar net even anders dan jullie van ons gewend zijn.

Wat hebben wij vol enthousiasme met onze club mooie activiteiten georganiseerd! Een stadsbreed evenement opgezet, waar iedereen zich welkom kon voelen. Dat is goed gelukt! Groter en meer dan wij vooraf hadden kunnen en durven voorzien. Onze belangrijke drijfveren zijn allemaal succesvol aan bod gekomen. Laagdrempelig, verrassend, meer aandacht voor ouderen, meer ontdekken van Lochem, me...er mooie samenwerkingen, leegstaande panden vullen. Vooral dankzij veel enthousiaste Lochemers, die inhaakten op onze ideeën zijn er reeds drie verrassende edities tot stand gekomen.

Van uniek seniorencafé tot één groot Living Lochem kinderdagverblijf, georganiseerd door samenwerkende kinderdagverblijven in Lochem, diverse horeca bedrijven, die gezamenlijk één restaurant voeren, veilingen voor een lokaal goed doel, winkels die als Living Lochem pop-up winkel zijn begonnen, kunst, sportverenigingen met ludieke demonstraties en natuurlijk muziek. Het komt allemaal samen in de enthousiaste brei die Living Lochem is.

Het evenement Living Lochem groeit en groeit, daar waar onze organisatie ondanks vrijwilligers en zeer loyale sponsoren eigenlijk klein blijft. Goed te overzien met korte lijnen. Maar om die enorme veelzijdigheid aan activiteiten tot in de puntjes te organiseren, een hele grote kluif. En daarbij is het steeds moeilijker te blijven verrassen! Laten we vooropstellen dat wij als organisatie onverminderd enthousiast zijn, maar wel zoekend zijn naar een concept waar wij één of meerdere wat kleinere evenementen onder de hoede van Living Lochem kunnen gaan voeren. Zo kunnen we onze beschikbare tijd beter verdelen.

We beginnen op de (voor)avond van 19 augustus met ons Zomerfeest! (Living) Lochem viert dan de zomer! Met het ‘Zomerfeest’ creëren we het gezelligste en grootste terras van de omgeving, op de Kleine Markt. Een tombola van lekker eten van stands en food trucks, wijnen en speciaal bieren. Genieten van de zomer, dat doe je samen! En waar je ook zit of staat, je bent áltijd recht voor het podium met zomerse muziek. Vrolijke zomerbands en de DJ geeft je een relaxt zomer gevoel. Tickets? Die heb je niet nodig, de toegang is gratis! Wij hebben er nu al zin!

We houden jullie op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen

See More
Image may contain: text
Living Lochem updated their cover photo.
May 17, 2017
No automatic alt text available.

Vorige maand hebben wij zeer genoten van Living Lochem. Bekijk hier de sfeerimpressie. En beleef het erg geslaagde weekend nog eens! https://www.youtube.com/watch?v=X4cH8wBY_jA

Met dank aan Lochem by Drone voor de prachtige drone footage!

De zon is besteld en ons enthousiasme dreigt een virus te worden. In het weekend van 11 en 12 juni heten wij dan ook een ieder van harte welkom in de binnens...
youtube.com