Photos
Reviews
4.8
53 Reviews
Tell people what you think
Katja Juntunen
· January 27, 2018
Menkää katsomaan Katoava maa. Ensi-illan jälkeen voin kertoa, että loistava tarina, joka voisi olla meistä kenestä tahansa. Uskomattoman vakuuttavat, vahvat roolisuoritukset ihan jokaiselta. Ohjaus, j...oka piti otteessaan loppusekunneille asti. Äläkä unohda ottaa nenaliinoja mukaan. � Tätä tarvitaan! See More
Sari Kuusela
· February 2, 2018
Katoava maa on syvästi tunteisiin käyvä näytelmä muistisairaasta Helenasta ja hänen miehestään Aarnesta. Eletty elämä kipeimpine muistoineen puskee esille ja tulee siten kuitenkin käsitellyksi. Suuris...takin vaikeuksista huolimatta pariskunta on yhdessä. Kuolemaa ei pelätä. Mahtavat roolisuoritukset näyttelijöiltä. Kiitos! See More
Sara Sainio
· December 9, 2017
Sanoinkuvaamattoman ihana kokemus oli Edith Piafista kertova näytelmä eilen 8.12.! Hienosti oli toteutettu myös sairastuneiden näyttelijöiden paikkaus ♥ Paranemisia kaikille! Ja tuhannet kiitokset kos...kettavimmasta koskaan näkemästäni näytelmästä. See More
Jarno Brännfors
· December 2, 2017
Kiitos koko työryhmälle upeasta ja koskettavasta esityksestä. Tämä on todellinen helmi. Esityksen jälkeen en pystynyt sanoin ilmaisemaan, kuinka liikuttunut olin tästä kokonaisuudesta.
Teuvo Tarvainen
· January 28, 2018
Todella vahvat roolisuoritukset näyttelijöiltä, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.
Ritva Tarvainen
· January 28, 2018
Katoava maa. Mahtava esitys. Nenäliinoja tarvitsi. Upea eläytyminen kaikilta näyttelijöitä. Suuret kiitokset Marja Koskelle. Näyttämön kulissit upeat myös valaistus. Suosittelen, käykää katsomassa.
Timo Holma
· January 27, 2018
Upeasti ohjattu teos, jossa roolit ovat täynnä tunnetta ja elämän makuista rosoisuutta. Tarina on koskettava ja herkästi kerrottua. Ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa.
Taina Oranen
· July 15, 2017
Todella ihania, herkkiä, hyviä näytelmiä on tullut teillä katsottua...kertaakaan en ole pettynyt...
Leena Leppäniemi
· May 5, 2017
Ihan täydellinen elämys 😀 Jännittävä tarina, koskettava sanoma, keventävä huumori, upeasti toteutettu lavastus ja puvustus, tanssit, laulut ja roolisuoritukset ammattilaistasoa. 62v ja 12 v viihtyivät... yhtä hyvin. 💓Kiitos! See More
Petra Örnberg
· December 3, 2015
Olen hädin tuskin toipunut illan Kolmesta muskettisoturista! Jäin näytöksen jälkeen sanattomana istumaan paikoilleni, niin valtavan vaikutuksen ilta minuun teki!

Harvoin, jos koskaan näytelmä ja näyt...telijät saavat minut itkemään, tänään se kuitenkin tapahtui. Duetto laulut saivat kylmät väreet kulkemaan koko kehoni läpi, ihoni meni kananlihalle!

Eturivistä pääsi aistimaan kaiken liki käsin koskien! Huikeat puvut, lavasteet, valot, musiikin, laulun sekä ennen kaikkea näyttelijät ja heidän upeat suorituksensa!

Mahtava ilta, kiitos teille kaikille jotka olette sen meille katsojille mahdollistaneet!

Suosittelen todellakin!
See More
Milla Koskenselkä
· February 11, 2017
Käykää ihmeessä katsomassa Avoin liitto! Suosittelen. Nim. Ensimmäinen kerta teatterissa ja sekin kahviossa �
Inka Ojala
· April 22, 2016
Lohjan Teatteri oli taas onnistunut loihtimaan ihanaa sadun taikaa Kaunottareen ja Hirviöön. Näyttelijäsuoritukset olivat erittäin hyviä sekä lavastus jälleen kerran loistava, että voikin näin pieness...ä teatterissa olla tallaiset lavasteet. Kyllä me lohjalaiset saadaan olla iloisia teatteristamme! See More
Mikko Oksanen
· November 2, 2014
Lohjan teatteri tarjosi vaikuttavimman teatterikokemuksen, mitä olen koskaan kokenut. Humisevan harjun Tarina tempaisi mukaansa heti alusta ja piti otteessaan loppuun saakka. Darya suoriutui vaikeassa... roolissa todella hyvin ja Teemun laulut saivat kyyneliin. Muutenkin koko porukalla tunteenpalo tekemiseen näkyi ja itseään säästelemätön ote oli vaikuttavaa. Laulut tuntuivat välillä irrallisilta tarinassa, mutta ansaitsivat ehdottomasti paikkansa. Etenkin Olet sieluni mun- kappale kuulosti todella hyvältä, sitoi näytelmän yhteen ja näytti päähenkilöiden herkemmän puolen.
Täydet viisi tähteä. Kiitos!
#teatteri #lohja #lohjanteatteri
See More
Elina Piispanen
· March 27, 2014
Oli mielenkiintoista eilen käydä katsomassa kulisseja ja lavasteita. :) Lohjan teatterilla on hyvät puitteet ja käsistään taitavia työntekijöitä. :)
Elina Laine
· January 27, 2016
Ammattilaislaatua harrastajien intensiteetillä varustettuna!
Anu Maria Mård
· April 8, 2014
Todella upeita esityksiä olemme nähneet ja ihanaa, kun tyttärenikin saa nähdä teatterin taikaa :) Varmasti käymme myös jatkossakin nauttimassa mahtavasta tunnelmasta ♥
Harri Jeskanen
· December 13, 2014
Humiseva harju oli loistava. Parasta mitä olen nähnyt pitkin pitkiin aikoihin. Kiitos Lohjan teatterilaiset!
Hanne Kannisto
· March 16, 2014
Kaksi näytelmää nähneenä olen vakuuttunut! Kummastakin nautin suunnattomasti. Molemmissa puvustus, lavastus, valaistus, koreografiat ja ennenkaikkea roolisuoritukset oli loistavia. Yhden tähden jätän ...vielä seuraaviin esityksiin ;) See More
Merja Koski
· July 29, 2014
Kaikki olleet hyviä esityksiä , mutta kuitenkin Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen on kyllä Paras! Lohja saa olla ylpeä Sarista jatka samaan malliin. Kiitos Sari ja kaikki näyttelijät ym henkilöt jotka... teette Lohjan teatterista sen mitä se on. ❤️ See More
Martin Larsson
· February 11, 2017
Avoin liitto!
Posts

Tänään kävimme Inkeri-sihteerin kanssa pyörähtämässä hienossa Jääkarusellitapahtumassa. Kiitos kaikille järjestäjille! Huomenna festarit jatkuvat ja ehkäpä nähdäänkin siellä samoissa merkeissä! Tänään esiintyi Lohjan oma poika Elias Kaskinen ja huomenna siellä on Walteri Torikka. Teatterissa nähdään Katoava maa klo 16.00 ja taidamme olla aika myytyjä huomenna. Lohja on kerrassaan mainio kulttuuri kaupunki!

Image may contain: 1 person, smiling, sunglasses, selfie, closeup and outdoor
Image may contain: 1 person
Image may contain: 1 person, on stage, night and concert
Image may contain: one or more people and night

-Marja Kosken roolisuoritus pysäytti hengityksen, pulssin ja veret. Brawo! Ei ihan heti tule mieleen yhtä vahvaa. Nöyrät kiitokset koko työryhmän rauhalle ja intensiteetille. Jyrkin lavastukset 🎯. Sepon kanssa itkin yhteiset kyyneleet. 🎭 aito -Karoliina Siira

Posts

Vielä on muutama Katoava maa - esitys jäljellä, tämän iltaiseen klo 19.00 esitykseen hyviä paikkoja jäljellä, huomenna lähes loppuunmyyty,Nämä hauskat veikot harjoittelevat parhaillaan Ozia! Tänään voi tulla moikkailemaan Inksua ja Saria päiväsaikaan Jääkarusellifestivaaleilla. Kivoja, uusia flyereita Ozista jaossa!

Image may contain: 1 person, smiling

Viimeisiä viedään. Nopeat ehtivät mukaan! Katoava maa viimeiset näytökset pe 23.2. klo 19, la 24.2. klo 16 (vain muutama paikka), to 1.3. klo 19 (vain muutama paikka) ja pe 2.3. klo 19.

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Tärkeää asiaa kulttuurielämän tukemisesta!

Image may contain: 1 person, text
Kuopion kaupunginteatteri

Lauantain Savon Sanomien Ajassa-osiossa oli meidän Pekan erinomainen kirjoitus kulttuurin tukemisesta. Jos et vielä lukenut sitä, niin tässä se on.

On Saturday's savo message time section, it was our excellent writing culture for pekka. If you haven't read it yet, here it is.
Translated

-KULTTUURIN "JANO" SAMMUTETTU. MAHTAVAT ROOLISUORITUKSET- Mervi Hämäläinen

-Hieno näyttely ja teatteriesitys!- Marjut Komulainen

Sukellus satumaailmaan tapahtui jo tänään, kun otimme ensimmäiset mainoskuvat ohjelmistoon tulevasta huippu hauskasta Ihmemaa Ozista! kertakaikkiaan mahtavasta puvustuksesta vastaa Annukka Matilainen apunaan Jasmin Junno ja Peltimiehen hauskan sotisopan on luonut Jyrki Kakko. Vielä pieni muistutus Oz-lippujen ostajille. Aika paljon on jo nyt mennyt lippuja, vaikka ensi-iltaan on vielä aikaa eli kannattaa ajoissa varata, jso haluaa johonkin tiettyyn päivään:)

Tänään upean aurinkoisen ulkoiluilman jälkeen voi tulla katsomaan Lohjan Teatterin Katoava maa näytelmän. Se alkaa klo 19, kesto n. 2 tuntia väliajan kanssa. Lippuja on vielä reilusti jäljellä. Lippukassa ja kahvio avataan klo 18. Kun tulette ajoissa voitte rauhassa tutustua kahviossa myös Seija Sainion taideäyttelyyn Haaveilija.

-Olihan huikea Katoava maa! Koskettava tarina, joka piti otteessaan alusta loppuun. Uskomattoman upeat tulkinnat ja roolisuoritukset jokaiselta, lavasteet ja valot viimeisen päälle. Saatiin molemmat pyyhkiä silmäkulmia lopussa. Olet jälleen kerran tehnyt aivan upeaa työtä!- Annina Tuominen

Tule viettämään mielenkiintoinen ilta hyvän teatterin parissa. Tänä iltana klo 19.00 Katoava maa Lohjan Teatterissa! Hyviä paikkoja vielä jäljellä illan esitykseen.

Image may contain: one or more people, people sitting and night
Image may contain: 2 people, people smiling
Image may contain: 3 people, people smiling, people standing
Image may contain: 2 people, people standing and shoes

-Marja Kosken roolisuoritus on aivan uskomattoman todellinen, hieno suoritus! - Carola Jaakkola👍

Saimme äsken mukavaa katsojapalautetta eilisestä Katoava maa- näytelmästä: "Kävin katsomassa saman esityksen Tampereella ja voin sanoa, että yhtä hyvä oli, vaikka monta ratkaisua oli tehtykin ihan eri tavalla, mikä oli katsojakokemuksena myös mielenkiintoista. Erityisen kiitoksen roolisuorituksestaan sai täällä Marja Koski." Toinen palaute: Käymme ympäri Suomea teattereissa, mutta Lohjalla tehdään niin hyvää teatteria, että ei tarvitse muualle mennä."

Illan Katoava maa- esitys keräsi taas paljon kiitoksia ja kehuja! Arki-illan mukava yllätys oli runsaslukuinen yleisömäärä 160:)

Oikein mukavaa Ystävänpäivää Lohjan Teatterin ystäville!

Image may contain: 1 person, sitting