Reviews
4.3
15 Reviews
Tell people what you think
Blend Emini
· September 7, 2017
Shum tlodht jeni !!!!!!!!!
Sin Cara
· July 2, 2017
1)Webi nuk punon fare
2)Sjeni aktiv fare ne FB
3)Game Series nuk hapet fare
Photos
Videos
Hahahaha
33
9
Dhe ende gjall :p :p
46
19
>.< >.< >.<
25
4
Posts

Ju ftoj te beheni pjese e forumit tone te ri!
Tani mund te beni pyetet tuaja aty ne baze te kategorive qe kemi krijuar dhe qe do shtojme, besoj do jete mjaft praktik si per ju dhe per ne pasi aty do kemi mundesi te jemi me shume online dhe gjithashtu mund te ndihmoni njeri tjetrin. Pyetjet krijohen duke klikuar "New Topic" ne kategorine perkatese per ata qe nuk jane te njohur me menyren si funksionon nje forum. Ju mirepresim !
forum.albanian.tech

No automatic alt text available.

Shiten 2 Xbox One Wireless Controller. Te interesuarit te komentojne. Çmimi 60mije lek te dy.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Posts

Shiten 2 Xbox One Wireless Controller. Te interesuarit te komentojne. Çmim i arsyeshem!

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Pavarsisht se Samsung dhe Apple jane 2 rivalet me te medhenjt ne tregun e smartphone ne te shkuaren Apple ka perdorur procesoret e bere nga Samsung dhe tani kane nenshkruar ne kontrate per ekranet OLED qe do te perdorin per smpartphonet e ardhshem Apple. Duke ditur qe Samsung eshte gjigandi i prodhimit te ekraneve me te mire ne treg.

No automatic alt text available.

Tasi i kafes së 1 programuesi 😉🤓

Image may contain: drink

Kjo biçikletë e nënshkruar nga Bugatti kushton 36 000€.

Pas prezantimit të Yahtit luksoz me vlerë 2.2 milion € në panairin e Gjenevës, Bugatti vendos të prezantojë një mjet tjetër transporti, një biçikletë. Por një biçikletë jo si të tjerat. Çmimi i kësaj biçikletë do të jetë 36 000€ dhe do të jenë vetëm 667 në të gjithë botën, kjo shpjegon edhe çmimin astronomik. Pesha 3 saj do të jetë 5kg dhe fabrikuar me fibra karboni.
Bugatti është në bashkëpunim me markën e njohur gjermane të biçikletave PG.

Image may contain: text

Motori i kërkimit në internet, Google ka thirrur anëtarët e stafit të tij në lëvizje, pas urdhërit ekzekutiv të firmosur nga presidenti Donald Trump, që kufizon hyrjen në Shtetet e Bashkuara për qytetarët nga 7 vende me shumicë myslimane.

No automatic alt text available.

Webi dhe forumi jane ne rregull, tashme te pakten 3 here me te shpejte! #powerofssd
albanian.tech
forum.albanian.tech

Kur bën kodin në momentin e pa duhur në GTA 😂

Image may contain: sky, tree, outdoor and nature

Njoftim!
Nuk do te mund te aksesoni webin dhe forumin per pak kohe (1-2 dite) pasi po transferohet ne nje host te ri SSD. Kur gjithcka te rregullohet do njoftoheni perseri. Faleminderit! 😊