Photos
Posts

Sok sok kép készült a dedikálás alatt, jó visszagondolni, hogy mennyien eljöttetek

Fantasztikus volt, köszönjük, hogy eljöttetek!

Image may contain: 2 people, people sitting and wedding
Image may contain: 3 people, people on stage and wedding
Image may contain: 11 people, crowd
Posts

Tegnap a dedikálás után még átbeszéltük a mai előadás részleteit. Lorna szeretettel várja olvasóit ma délután 3 órakor a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, ahol új könyvét, az Angyali érintést is megvásárolhatjátok.

Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting, table and indoor

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek Lorna új könyvének dedikálásra

Image may contain: 1 person, sitting and table
Image may contain: 6 people, people smiling, people sitting, shoes and indoor

Lorna már Magyarországon ad interjút, 17 órától pedig új könyvét dedikálja a Libri Allee könyvesboltban.

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting

Holnap szeretettel várunk minden érdeklődőt a Libri Alle Könyvesboltban 17.00 órától, ahol Lorna Byrne dedikálja új könyvét!
Az Angyali érintésben Lorna Byrne folytatja sok millió példányban elkelt nemzetközi sikerkönyve, az Angyalok nyelvén történetét. Beszámol a vidéki Írországban eltöltött éveiről, az angyaloktól kapott segítségről és útmutatásokról, amelyek megkönnyítették elviselni élete traumatikus eseményeit. Részletes leírást ad az angyalok külleméről, különféle típus...aikról, Istennel és társaikkal való viszonyukról, érintkezésükről az emberekkel, valamint életünkben és halálunk után betöltött szerepükről. Olyan részletekkel szolgál, amelyek sehol sem jelentek még meg nyomtatásban.
Lorna legutóbbi két kötete vezette a Sunday Times bestseller-listáját, az Angyali üdvözlet pedig az első számú MBS-sikerkönyvvé lépett elő megjelenése évében.

See More
SEP29
Fri 5:00 AM UTC+02Libri Allee Könyvesbolt
36 people interested

Jövő pénteken 17 órától Lorna a Libri Allee Könyvesboltban dedikálja új könyvét, az Angyali érintést.

SEP29
Fri 5:00 AM UTC+02Libri Allee Könyvesbolt
36 people interested

Szeptember 29-én Lorna a Libri Alle könyvesboltban dedikálja új könyvét 17 órától. Ha nem kaptál jegyet az előadásra itt találkozhatsz Lornával és ha könyvet szeretnél dedikáltatni, azt is itt teheted meg, az előadás után erre nem lesz lehetőség.

Image may contain: 2 people, people smiling, text

"Reggel, miután felébredtem és felkeltem az ágyból, azt rebesgették az angyalok, van egy kisgyermek, akit aznap látni fogok. Eszembe jutott, hogy Mihály arkangyal is közölte velem még korábban, hogy találkozni fogok egy másik fénygyermekkel is.Olyan gyermekről van szó, aki spirituális értelemben nagyon is fejlett....megpillantottam a kisfiút. Három gyönyörű angyal vette körül. A gyermek is gyönyörű volt, olyan két és fél évesnek néztem. Csupa életerő, az arcán széles mosoly.T...otyogva haladt, szemlátomást jól érezte magát, és élvezte az önállóságát. Valósággal ragyogott, sugárzóan szép volt. Még csak most tanult járni. A különleges gyermekek egyike volt, akik ritkán születnek erre a világra. Színtiszta szeretet áradt belőle.Tudtam, hogy ugyanolyan tisztán látja az angyalokat, mint én. Most is velük játszott, és beszélgetett....Hogyan is fogalmazzam meg érthetően? Ez a kisfiú különleges nevelést és ellátást igényelt, és ezt már ránézésre is tudni lehetett róla. Mintha rá lett volna írva a pufók arcocskájára. Törékeny kis teste torz volt, az arca aránytalan. Én azonban nem láttam mást benne, mint szépséget. Fénygyermek volt, akihez hasonlót én is csak évekkel azelőtt láttam utoljára. Különleges érzés számomra, hogy megtudtam: ez a kisgyermek éppen a mi országunkban született. Tudom, hogy a puszta jelenléte és látványa reményt jelent a világ számára. A fénygyermekek különlegesek: spirituális értelemben ugyanis egymilliószor fejlettebbek nálunk. Isten rendszerint nem ad nekik annyi időt, hogy felnőjenek. Hamarabb visszaviszi őket otthonukba, a mennyországba, mert mi, az emberiség még nem állunk készen arra, hogy elfogadjuk őket. Velük ellentétben ugyanis fejletlenek vagyunk ehhez a szó spirituális értelmében....A két hölgy közben a kisfiú közelébe ért. A gyermek ragyogó mosollyal nézett fel rájuk, ők azonban méla undorral vonogatták a vállukat. Megütötte a fülemet, hogy az egyikük halk megjegyzést tesz rá. Milyen rusnya egy gyerek! Én azonban nem láttam mást benne, mint szépséget. Szervusz, gyönyörű! – üdvözöltem őt újra.
Boldog mosollyal nézett fel rám. A szülei már ott voltak a nyomában, amikor megszólítottam, így hallották, mit mondtam neki. Láttam, milyen nagy örömöt jelentett számukra, hogy valaki „gyönyörű”-nek nevezi a kisfiukat."
Részlet Lorna Byrne Angyali érintés című könyvéből, amely már előrendelhető.

See More
Az Angyali érintésben Lorna Byrne folytatja sokmillió példányban elkelt nemzetközi sikerkönyve, az Angyalok nyelvén történetét. Beszámol a vidéki Írországban eltöltött éveiről, az angyaloktól kapott segítségről és útmutatásokról, amelyek megkönnyítették elviselni élete traumatikus eseményeit. Részle...
angyaloknyelven.hu

Lorna Byrne 2017. szeptember 30-i előadására már csak kevesebb mint 50 jegy kapható!
Ha szeretnéd meghallgatni és szeretnél vele személyesen találkozni Budapesten a Lurdy Konferancia- és Rendezvényközpontban, akkor még korlátozott ideig az alábbi oldalon tudsz jegyet vásárolni.

Lorny Byrne - Angyali érintés A nemzetközi bestseller - Angyalok nyelvén – szerzője, Lorna Byrne előadást tart
jegy.hu

Lorna Byrne írónővel szeptember 30-án, budapesti előadásán Peller Mariann népszerű műsorvezető és színész beszélget.
Jegyek még korlátozott számban kaphatók.
https://www.jegy.hu/progr…/lorna-byrne-angyali-erintes-81405

Image may contain: 1 person, smiling, closeup

Lorna Byrne szeptember 30-án ismét Magyarországra látogat. Ebből az alkalomból készített vele interjút Peller Mariann.
"A magyar emberek megérintették a szívemet. Láttam, hogy őszintén szeretnének többet tudni az őrangyalukról és a többi angyalról, valamint elhunyt szeretteikről, akik mind körülvettek bennünket. Az angyalok azt mondták nekem, hogy a magyarok nagyon kedvesek, és hogy mostanra igen erőssé is váltak, aminek örültem. Természetesen a nemzet angyala is jelen volt ezen a találkozón. Nagyon várom, hogy visszatérjek Magyarországra, és láthassam a szeretet fényét, amely mindenkiből sugárzik."

Interjú a hamarosan Magyarországra látogató spirituális írónővel, Lorna Byrne-nal.
life.hu

Az angyalok sokat fáradoznak azért, hogy jeleket hagyjanak nekünk. Nincs könnyű dolguk. Többnyire az ég madarainak tollait használják fel erre a célra, úgyhogy biztosan nekik is van valamilyen szerepük mindebben. (…)
Ha valaki madártollat kér bizonyságul, azt általában olyan helyen fogja megtalálni, ahol nem is számít rá. A folyóparton másutt sehol sem voltak tollak. Pat horgásztáskája mellett is mindig csak egy hevert. Az én szememben ez maga volt a csoda. Fogalmam sincs ról...a, hogyan csinálják az angyalok. Mi, emberek csak lassan jutunk el odáig, hogy felismerjük az általuk hagyott jeleket. Ez alól én sem vagyok kivétel. Egész egyszerűen elmegyünk az angyalok jelzései mellett.
Volt egy barátom, aki elárulta nekem, hogy nagyon szeretne madártollat kapni egy angyaltól. Azt állította, mióta csak az eszét tudja, rendszeresen kérte is ezt tőlük, de sohasem teljesítették a kívánságát. A közelében tartózkodó angyaloktól még aznap megtudtam, több tollat is kapott már tőlük, de egyiket sem vette észre. Még olyankor sem tűnt fel neki, amikor odatették közvetlenül az orra elé. Mint elárulta, úgy gondolkodott ugyanis, ezek nem származhatnak az angyaloktól, mert nem olyan helyen hevertek, ahol az ember nem számítana arra, hogy tollat találhat. Próbáltam segíteni neki, úgyhogy tolmácsoltam a kérését az angyalok felé. Körülbelül fél év múlva, amikor ismét találkoztam vele, elújságolta:
− Képzeld, Lorna, mégis megkaptam tőlük a madártollat!
− Mondtam neked, hogy így lesz – feleltem. – És végül hol találtad meg?
Mire ő:
− Nem fogod elhinni. A cipőmben volt!
− Hihetetlen! – álmélkodtam. – És most boldog vagy?
− Nagyon – felelte.
Részlet Lorna Byrne Angyali érintés című könyvéből, amely már előrendelhető.

See More
Az Angyali érintésben Lorna Byrne folytatja sokmillió példányban elkelt nemzetközi sikerkönyve, az Angyalok nyelvén történetét. Beszámol a vidéki Írországban eltöltött éveiről, az angyaloktól kapott segítségről és útmutatásokról, amelyek megkönnyítették elviselni élete traumatikus eseményeit. Részle...
angyaloknyelven.hu

Az angyalok útjai sokszor kifürkészhetetlenek. Nem mindig találunk magyarázatot a cselekedeteikre. Tudom, hogy az őrangyaloknak segítségükre siethetnek más angyalok – és azt is, hogy szoros együttműködésre van szükségük. Úgyhogy ha az őrangyalod beléd plántál egy gondolatot, mindenképpen reagálj rá! Lehet, hogy valaki jelet kért tőlük, és éppen a te segítségedre van szükségük ahhoz, hogy teljesíthessék a kívánságát.

Image may contain: cloud and sky

Lorna Byrne szeptemberben megjelenő új könyve, az Angyali érintés már előrendelhető.

Az Angyali érintésben Lorna Byrne folytatja sokmillió példányban elkelt nemzetközi sikerkönyve, az Angyalok nyelvén történetét. Beszámol a vidéki Írországban eltöltött éveiről, az angyaloktól kapott segítségről és útmutatásokról, amelyek megkönnyítették elviselni élete traumatikus eseményeit. Részle...
angyaloknyelven.hu

A testvérek közötti kapcsolat teljességgel eltér a barátok közti viszonytól, egész életünkön keresztül elkísér minket, akkor is, ha csak ritkán érintkezünk egymással.

Image may contain: one or more people, people standing, ocean, child, sky, beach, outdoor, nature and water

Lorna 2015-ös magyarországi látogatását követően az alábbi sorokat osztotta meg a facebook oldalán.
"Ahogy haladtunk autóval Budapest felé, láttam a magyar nemzet angyalát. Minden egyes országnak van egy angyala. Ez egyetlen egy angyal, aki soha nem hagyja el azt az országot, amelyet őriz. A nemzetek védőangyalai ritkán mutatják meg magukat. Ezért rendkívül kiváltságosnak éreztem magamat és izgatott voltam, hogy első magyarországi látogatásom alkalmával, érkezésemet követő eg...y órán belül megláthattam a nemzet angyalát.
Megjelent nekem, így budapesti előadásom során megoszthattam a hallgatósággal az üzenetét.
A magyar nemzet angyala elmondta, hogy a magyarok kedves szívű, szerető emberek. Azt is elmondta, hogy Magyarország virágozni fog, attól a pillanattól kezdve, hogy a gazdaság eleinte ugyan lassan, de fejlődésnek indul, a növekedés üteme majd felgyorsul, és így egyre több munkahely jön majd létre.
Elmondta még, hogy a magyarok nem értékelik eléggé az ország gyönyörű természeti adottságait. Jobban kell rá vigyázniuk és több fát kell ültetniük. Amikor jobban vigyáznak majd a környezetükre, több turista fog ellátogatni Magyarországra, hogy megcsodálják szépségeit.
Rövid, de csodálatos látogatást tettem Magyarországon és nagyon sok embernek szeretném ezért kifejezni köszönetemet: könyveim kiadójának, a Central Média Csoport Zrt. munkatársainak, akik meghívtak engem erre a látogatásra és fantasztikus munkát végeztek könyveim kiadásakor. A szlovák kiadómnak, akik bemutattak a magyarországi csapatnak és a cseh kollégákkal együtt elkísértek magyarországi látogatásomra. Köszönet a Libri Könyváruháznak a csodálatos dedikálás lehetőségéért, a Ram Colosseum Élményszínház munkatársainak az előadás létrejöttében való segédkezésért, a hölgyeknek a tökéletes interjúért és a tolmácsolásért.
Szeretném továbbá köszönetemet kifejezni és áldásomat adni mindazoknak, akik eljöttek, hogy találkozzanak velem az első magyarországi látogatásom során.
Visszajövök!
Áldásom családjaikra és szeretteikre!
Lorna"
Ígéretéhez híven visszatér! A szeptember 30-i előadására jegyeket a www.angyaloknyelven.hu oldalon keresztül vásárolhat

See More
Lorna Byrne 2017. szeptember 29-én, délután 17 órakor a Libri Allée Könyváruházban dedikálja könyveit. Szeretettel várunk…
angyaloknyelven.hu