Photos
Reviews
4.8
23 Reviews
Tell people what you think
Sergiu Gnatiuc
· August 8, 2017
Am onoarea să cunosc compania MGM mai mult de 13 ani. Lucrând la Metro, nu s-a întâmplat niciodată să primesc refuz sau solicitarea să dureze mai mult de 2-3 ore. Ca director de producere la Everest m...arket pot spune, că firma lucrează pe nota 10 (A fost efectuat proiectul , dotarea cu utilaj tehnologic și deservirea tehnică). See More
Anastasia Ionas
· August 5, 2016
Deservirea clentilor lasa mult de dorit, de fiecare data.
Вадик Таранец
· February 11, 2015
MGM Место куда можно зайти и выйти с ключом от производства по доступным ценам ! Рекомендую .
Marina Surdu
· February 10, 2015
NE PLACE FOARTE MULT ,E FOARTE USOR SA LUCRAM CU ASA UTILAJ PERFORMANT , SE PASTREAZA TOATE VITAMINELE IN PRODUSE ,SUNT DELICIOASE ,SUCULENTE DE CALITATE ,--FOLOSITI UTILAJUL ,,RATIONAL ,,--E SUPER .
Videos
Rational- general pres. Ru
8
https://www.facebook.com/pages/Robot-Coupe-USA/103314593085703
5
Salmon and Rational...meant to be together
8
3
Posts
MGM shared a memory.

Timpul trece, calitatea rămâne!

Компания RATIONAL получила премию Kitchen Innovations Awards

Ландсберг-на-Лехе, 12 марта 2015 – В Мае 2015 года производитель профессиональных аппаратов по приг...отовлению блюд получит заветную премию «Kitchen Innovations Award» в шестой раз. Обладатель награды определяется ежегодно Национальной ресторанной ассоциацией (NRA), США – одним из крупнейших гастрономических сообществ мира.

Компания RATIONAL вновь покорила международное жюри. SelfCookingCenter® 5 Senses – первый интеллектуальный аппарат для приготовления блюд – впечатлил признанных диетологов, шеф-поваров и экспертов по проектированию. Победитель был объявлен в прошлую среду.

«Каждый год независимое жюри подробно изучает индустрию гастрономии для того, чтобы определить продукты, которые совершенствуют сферу общественного питания,» - говорит Джон С. Метз, председатель комиссии NRA Show 2015 - престижной выставки индустрии, которая пройдет в середине мая в Чикаго, где и будут вручены награды.

Факторами, влияющими на определение победителя, являются энергетическая эффективность, безопасность, многофункциональность, скорость и интеллектуальность системы.

Фирма MGM является официальным дистрибьютором компании RATIONAL в Молдове.

See More
Image may contain: indoor

Multstimate Doamne și Domnițe! Compania MGM vă urează La Mulți Ani! Să aveți parte de bucurii, succese, să fiți iubite și prețuite! Să aveți o zi deosebit de frumoasă!

Image may contain: flower and plant
Posts
No automatic alt text available.
Etno-Gastronomica to Târgul de Post VEGAN SHOW

Da' știți voi oare cine este cel mai fidel partener al evenimentului nostru?

⚜️Mgm Srl⚜️ știe să ofere tot ce este necesar pentru organizarea celor mai iscusi...te bătălii în materie de gastronomie!

Ca și la edițiile anterioare, anul acesta MGM ne va fi alături în prezentarea unor bucate de post care vă vor lăsa gura apa!

#veganshow2018 #eco #gustos #sanatos

See More
MGM shared Bis-Concert's video.
February 20

Partener General- MGM!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Bis-Concert
685 Views
685 Views
Bis-Concert added a cover video.
MGM shared Bis-Concert's photo.
February 2

Compania Mgm Srl și Bis-Concert vă invită la un spectacol de excepție!

Image may contain: 6 people, people smiling, text
Bis-Concert updated their cover photo.

Pentru manifestarea cât mai reușită a talentelor culinare ale bucătarilor și pentru a asigura realizarea celor mai îndrăznețe și sofisticate rețete, Compania MGM Vă pune la dispoziție echipamente indispensabile într-o bucătărie profesională, marca Robot Coupe: roboți prelucrare legume, storcătoare automate, cuttere, blixere, mixere de mână, discuri Robot Coupe și multe alte produse necesare activității dumneavoastră! Prezente pe piața Republicii Moldova de ani buni, testate ș...i preferate de clienții noștri, produsele Robot Coupe se bucură de o mare popularitate!
Fie că e vorba de: feliere, răzuire, tăiere sub formă de bețișoare, julienne, fâșii sau cubulețe sau doriți să preparați piureuri lichide, semi lichide, paste sau pate, fie că doriți să obțineți sucuri de calitate fără efort și extrem de simplu – pe toate le puteți realiza cu ușurință cu remarcabilele produse Robot Coupe!
La procurarea unui produs marca Robot Coupe, specialiștii noștri Vă stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și lecții de Master Class, pentru a vă ajuta să alegeți produsul cu cele mai optime caracteristici, necesare anume genului Dvs de activitate și operațiunilor pe care doriți să le efectuați!
http://www.robot-coupe.com/en-exp/videos/

See More
Image may contain: text

Compania MGM vă prezintă marca spaniolă- Josper!

Prin combinarea tradițiilor de artizanat cu cele mai noi tehnologii într-un singur proces de producție marca Josper a creat cuptorul pe cărbuni ce reprezintă combinația perfecta dintre un grătar și un cuptor gastronomic ce fuzionează într-un echipament inovativ și eficient!

Designul deosebit, fiabilitatea ridicată, ergonomia și tradiția fac ca produsul Josper să fie unic pe piață!

...

Echipamentul poate funcționa ca grill, cât și ca cuptor în acelaș timp. Coacerea preparatelor este mai ușoară și mai rapidă decât cu orice alt tip de cuptor tradițional. Cuptorul pe bază de cărbuni este fabricat din inox în conformitate cu cele mai înalte cerințe privind siguranța, igiena și protecția mediului. Poate funcționa continuu la o temperatură de 300 - 350 °.

Specificațiile tehnice permit utilizatorului să controleze cu precizie fluxul de aer prin grill, schimbând astfel intensitatea cărbunilor aprinși. Această metodă este extrem de eficientă și scade considerabil consumul de cărbuni.

Aceste cuptoare permit gătirea tuturor tipurilor de preparate, păstrând aromele naturale și dezvăluind un gust unic. Timpul de gătire este cu 35% mai redus decât în cazul utilizării unui grătar deschis. În dependență de necesitate și preferințe puteți alege cuptorul care vă satisface, pentru că Josper produce o gamă largă de cuptoare pe cărbuni, de dimensiuni, modele, capacități și culori diferite. Acestea și alte informații le puteți obține contactând consultanții noștri!

See More
Image may contain: text
Image may contain: indoor
Image may contain: indoor
Image may contain: fire and food

Mgm Srl vă prezintă noutăți de la Coldline! VISION – echipamentul Universal!

VISION face parte din noua generație de echipamente care combină funcțiile de congelare rapidă, dospire inteligentă cu amânarea fazei de fermentație pina la 72 ore, pastrare și decongelare.

VISION înlocuiește mai multe echipamente, reunind într-un spațiu toate funcțiile necesare pentru a oferi beneficii economice semnificative. Încearcă să-ți imaginezi o mașină care efectuează o zi de înghețare prin ...metoda de șoc, congelare sau decongelare a semifabricatelor preparate anterior, iar pe timp de noapte să ofere aluat moale dospit, pregătit pentru copt în dimineața următoare!

VISION este rezultatul cooperării cofetarilor cu o reputație internațională și combină cele mai bune tradiții cu cele mai avansate tehnologii. Acest echipament unic este foarte ușor de utilizat și incredibil de universal, oferă un puternic software inovator, care vă permite să simplificați în cele din urmă ceea ce odată părea confuz și complicat. ( Poze din procesul de lucru la unul din clienții noștri!) Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați!

See More

Dragi prieteni! Compania Mgm Srl Vă urează La Mulți Ani tuturor, celor care sărbătoriți Anul Nou pe rit vechi!

Să aveți ce vă doriți, visele să le-mpliniți!
În afaceri să fiți tari și acasă gospodari!
Nu uitați de MGM! Împreună prosperăm!

Image may contain: text
MGM shared Mgm Srl's post.
January 5
Mgm Srl added 15 new photos — with Alina Arnaut and 7 others.

Macano Coffee! O afacere cu aromă de cafea și scorțișoară și-a deschis ușile chiar în centrul orășelului Călărași! Ne bucurăm mult că utilajele, echipamentele ș...i mobilierul nestandard marca Mgm Srl, și-au găsit locul perfect în acest local, ce pare a fi o oază de liniște și relaxare pentru cei care îi trec pragul! Această patiserie te ademenește cu un gust rafinat de cafea naturală și te seduce cu zeci de gustoșenii și prăjituri, așa că...PĂZEA! Riști să devii un client fidel...din prima...

See More
MGM is with Marina Kruchevskaya.

La Mulți Ani cu sănătate!
Un An Nou cum vă doriți!
MGM vă spune astăzi-
La mulți ani, toți fericiți!

No automatic alt text available.
Mgm Srl added 42 new photos — with Alina Arnaut and 13 others.

Dragi prieteni, la solicitările Dvs, publicăm cu mare drag încă un grupaj de fotografii din galeria reușitelor anului 2017! Toate imaginile sunt captate în proc...esul de lucru a diferitor întreprinderi, care au beneficiat nu numai de utilajele, mobilierul profesional și echipamentele noastre, dar și de instruirea tehnologilor și consultanților companiei Mgm Srl! Cu noi totul e mai simplu!

See More
Mgm Srl added 42 new photos — with Natalia Ermurachi and 9 others.

Se spune că la sfârșit de an, dincolo de toată vâltoarea sărbătorilor, se trag linii, se bifează planurile și dorințele împlinite, apoi se stabilește lista sarc...inilor noi, sau, altfel spus, „to-do list”-ul pentru noul an.

Pentru compania MGM SRL anul 2017 a fost un an productiv pe parcursul căruia am realizat proiecte frumoase și de succes! Acest lucru se datorează în mare parte clienților și partenerilor noștri care au avut încredere în noi, ne-au solicitat produsele și serviciile pentru realizarea celor mai îndrăznețe proiecte!

Ne-am străduit pe parcursul anului să venim cu produse și servicii noi, să ne adaptăm cerințelelor consumatorilor, să oferim utilaje și echipamente chear și pentru afaceri „la Cheie”. Am organizat lecții de master class tematice, am participat la expoziții internaționale, am instruit zeci de antreprenori din domeniul industriei alimentare! Ne-am bucurat enorm pentru succesul fiecăruia dintre ei!

Compania MGM SRL vă mulțumește tuturor pentru încredere și fidelitate! Succesul Dvs este și succesul nostru! Iată doar câteva din realizările anului 2017:

See More

Noutăți marca Kosmica la MGM SRL!
Deoarece pasiunea, măiestria și calitatea sunt legate de tehnologii și echipamente eficiente în bucătăriile profesioniste de orice fel, compania MGM SRL vă propune un nou produs marca Kosmica: un malaxor neobișnuit, indispensabil în bucătăria producătorilor cu ambiții la capitolul calitate!

Numit în italiană “ Impastatrice a bracci tuffanti”, adică malaxor cu brațe scufundătoare, acest echipament se deosebește radical de toate celelalte mala...xoare cunoscute până acum! Știți de ce? Pentru că, cu ajutorul celor 2 brațe imită în totalitate frământatul manual, favorizează absorbția apei de către făină, oxigenând în profunzime aluatul! Și nu numai!

Cu ajutorul acestui malaxor aluatul nu se v-a încălzi, ci va păstra o temperatură constantă, factor foarte important în cazul pregătirii aluaturilor complicate ce conțin multe ingrediente și care își pot pierde calitatea dacă se vor încălzi prea tare în timpul frământatului! Cu 2 viteze de frământare, cu dimensiuni și capacități diferite în dependență de necesitățile Dvs, acest malaxor este o investiție absolut necesară și economă pentru a obține cele mai sofisticate și pretențioase aluaturi.

Structura solidă din fontă asigură rezistența malaxorului, iar brațele din inox exclud riscul de coroziune și asigură o curățare ușoară! Plus la aceasta, veți beneficia și de un consum redus de energie, deoarece malaxorul are clasa de protecție IP 44 , iar panoul de comandă IP 55. Angrenajele elicoidale în baie de ulei și brațele montate pe rulmenți garantează fiabilitatea!

IMPORTANT: puteți utiliza malaxorul și într-o brutărie, și într-o patiserie, și pentru a produce pizza! Iată doar câteva secvențe capturate de noi în timpul frământării aluatului pentru Panettone!

NU UITAȚI: Calitatea produselor de panificație este întotdeauna rezultatul pregatirii minuțioase a aluatului, pentru care nici un detaliu nu trebuie omis sau lăsat în voia întâmplării.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
120 Views

Magia sarbatorilor de iarna deja se simte prin vitrinele magazinelor, prin bucătăriile restaurantelor, cafenelelor, brutăriilor și patiseriilor, care vin cu fel de fel de oferte și produse de Crăciun. La rândul ei, compania MGM SRL, care este partenerul multor producători și prestatori de servicii din acest domeniu, a pornit spre ei cu o adevărată caravană de master class-uri, aducând în dar secrete și rețete direct de la furnizori și maeștri în ale patiseriei din Italia!
De astă data toate minunile s-au materializat cu ajutorul mixerelor marca Kosmica și cu ajutorul maestrului patiser Patrizio Evangelista! Ingredientele alese și aromele seducătoare, presărate cu zâmbet și voie bună, iată secretul MAGIEI CU GUST DE PANETTONE!