Photos
Posts

NO MORE COURIER SERVICES FOR ALL ITEMS. ONLY PICKUP AT SELECTED PLACE.

No automatic alt text available.
Mama's Kitchenware Goods

Requires only one spoon of oil--99.5% less than a 3L standard fryer
Removable paddle and unique non-stick rotating bowl give food constant movement. Rotates and... turns the ingredients for even browning and crispy results
Use with or without the paddle to fry, cook, bake, sauté and roast
Double action cooking method: fan-assisted convection and radiated heat sources, with halogen heating element for instant heat up, means there's no need to preheat
Includes reversible roasting rack to cook delicate items such as fish, measuring spoon and cooking guide with recipes

See More
Posts
Image may contain: 2 people
Mama's Kitchenware Goods

ONLY 10% DEPOSITS!! TRIP 19 ETA MAY
order --> mamamahyashoppe@gmail.com or pm

Lets pretend to be a carpenter or a chef. The large build on tub contains 30 chunk...y pieces (approx.) for lots of creative play. Available in 2 designs. For children 12 months and over. Order options Workbench (red) or Kitchen (pink).

See More

Open for Pre Order NOW.

Depo only 10% from total price. balance gaji Feb, March & April.

Perhatian Kepada Semua Buyer Yg Berminat.

1. Semua Barang Ni adalah original brought from UK. (Kalobrasi usahasama kwn yg duduk kat UK utk provided shopping spree service).

2. Keistimewaan order dari Album ni adalah anda boleh buat 3x bayaran (1st masa place order, 2nd masa gaji, 3rd before barang sampai).

...

3. Sebulan ada 2trip yg dihantar dari UK.

4. Barang akan sampai Malaysia maximum 8weeks from barang jalan dari UK sbb naik kontena. Tp kalau cpt smp, kira bonus la tu.

5. Konsep meniaga kat sini senang, i trust u (to give u seperate 3x payment), and u trust me. Kalau no trust = no order
6. Selain dari items dlm album, kalau korg nak order apa2 from UK, can PM me, InsyaAllah try to assist u.

7. Kalau ada apa2 yg nak tanya, leh komen dlm album/picture. Kalau soalan x urgent, jgn PM, sbb takut terlepas pandang

8. Stakat ni, semua barang ni available and ready to order. Status barang akan diupdate/ditambah/ditolak from time to time.Kalau minat, jgn le malu2 nak komen kat gmbr yg korg minat tu eh or boleh pm. Any changes will update from time to time.Happy Shopping

See More

Karnival Si Jantung Hati
December 23 at 10:00am
Dewan Annexe, UiTM in Shah Alam,

Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul.

...

Karnival ini adalah inisiatif daripada tim Tabung Doa Ibrahim bagi mencari dana untuk adik Ibrahim yang memerlukan bantuan.

Adik Ibrahim menghidapi penyakit jantung berlubang, dan terkini pneumonia. Jantungnya juga kini sedang membengkak.
_______________

Kami dengan sukacitanya menjemput tuan dan puan bagi memeriahkan karnival amal ini, dengan pelbagai pengisian dan aktiviti yang menarik. Antaranya adalah:

-Booth jualan buku, makanan, pakaian dan pelbagai lagi, dalam dan di luar dewan.
-Sesi lelongan barang.
-Jualan benih-benih sayuran dan tanaman organik.
-Pertunjukan dan perkongsian cara menggendong bayi (babywearing), lampin kain (cloth diapering), dan asuhan alami.
-Khidmat kaunseling penyusuan secara PERCUMA.
-Aktiviti kraf felt dan melukis untuk kanak-kanak.
-'Bouncy Castle'.
-Jualan bundle.
-Tayangan 'Gentle Birth'.
-Kawasan dewan yang selesa untuk anak-anak dan ibu bapa.
-Kemudahan bilik penyusuan, tandas, dan parkir yang mudah.
________________

Mari sama-sama sertai kami dalam memeriahkan karnival ini. Isikan form berikut sebagai menyatakan kehadiran tuan dan puan

http://bit.ly/RqTy4i

Hashtag twitter #karnivalsijantunghati #tabungdoaibrahim

Semoga dengan terlaksananya karnival ini, objektif mengumpul dana tercapai, malah dapat turut membantu sahabat-sahabat adik Ibrahim yang lain. Kehadiran adalah percuma! Terima kasih.

See More
No automatic alt text available.
we busy everyday, we have no time to clean our room, so we have this ROBOTIC Vacuum lessthan 200dollar. he is good in cleaning every edge. its says work unti...
youtube.com
Mama's Kitchenware Goods added a new photo to the album: Trip 17 - Closed.

Rm 370
Depo rm 148.. Tp kalau nak compom utk tunggu gaji masuk dulu rm50 ye .. Utk pastikan korang dpt benda ni

No automatic alt text available.
Mama's Kitchenware Goods added 9 new photos to the album: Trip 15 - Closed.

Semua item2 di bawah ready stock di malaysia. Jika berminat untuk membeli

sila pm di,
http://www.facebook.com/messages/MamasKitchenwareGoods

...

untuk mengetahui availability stock

See More

Available dalam Trip 15 yg dah landed di Malaysia.

3 Tier Camomile Stripe Spot Cake Stand @ RM 150 sahaj

No automatic alt text available.
Mama's Kitchenware Goods

3 Tier Camomile Stripe Spot Cake Stand

This 3-tier cakestand with its soft camomile and cream spot design will display those tea time goodies to perfection.

RM 150

George Foreman 7-Portion available dalam Trip 15. Sapa nak sila PM ya. Trip 15 dah landed malaysia. so payment kena full.

No automatic alt text available.
Mama's Kitchenware Goods

LOCK PRICE 7 UNITS **RM 390** (Depo rm150 utk confirmkan hak milik)

George Foreman 7 Portion

Let family and friends enjoy a healthier lifestyle with this George... Foreman Entertaining Grill. It cooks up to five portions on the 774 sq cm surface, and its floating hinge lets you cook extra thick food easily. The grill channels fat and grease in to a separate drip tray, while the non-stick finish on the grill plates makes cleaning easily. There's an extended handle for ease of use, and a drip tray and spatula are included

See More

George Foreman 4 Portion Family Grill

RM 250

No automatic alt text available.

Prestige 6L Pressure Cooker
SUPER CHEAP RM 299
DEPOSIT RM 120

No automatic alt text available.
Mama's Kitchenware Goods

SUPER CHEAP RM 299 -- 6 LITER
DEPOSIT RM 120 --

Mama's Kitchenware Goods added a new photo to the album: Trip 17 - Closed.

SUPER CHEAP RM 299 -- 6 LITER
DEPOSIT RM 120 --

No automatic alt text available.