Photos
Posts

a mai az utolsó lehetőség, hogy találkozzatok a szapikkal és velem élőben 😉 irány a Budai Alborétum!

Image may contain: food

Péntektől vasárnapig megtalaláltok a Budai Arborétumban a Tavaszkert Dísznövény 2018 Szakkiállítás és Vásáron. Most júniusig ez az utolsó alkalom, hogy beszerezzétek tőlem a Mano-faktúra szappanotokat, bőrradírotokat vagy a csodásan narancsos szobaspray-teket! Várlak titeket szeretettel!

No automatic alt text available.
Reviews
5.0
18 Reviews
Tell people what you think
Szűcs Judit
· October 14, 2017
Finom,eredeti,kreatív,jókedvre derítő termékek!
Vé Emm
· November 28, 2016
...azt kell mondanom, hogy a szappanodnál jobbat még nem látott a bőröm! Pedig próbáltam már sok bőrgyógyász és mindenféle natúrhívők termékeit... volt az m betűs és egyéb kecsketejes csodák is... nem... ilyenek :( ... most annyira finom és puha már az első fürdés után! Nagyon hálás vagyok! Nem fogok mást használni és szerintem testápolót sem, mert nincs értelme. 35 éve érzékeny kis bőrömnek te vagy a megváltás! Köszönöm! See More
Adri Berkes
· September 20, 2016
Imadom az arcmoso szappant, amitol az erosen problemas aknes borom teljesen letisztult!!!! valamint a szegfuszeges szappan egyszerre pezsdito, es harmonikus foleg borongos idoben!! love love love ♥ cs...ak ajanlani tudom mindenkinek! See More
Réka Józsa-Kindler
· September 27, 2016
Nincs olyan, amit ne imádnék :) Csak olyan van, amit még nem próbáltam :D Ajánlom mindenkinek, nagyon jó minőségű termékek! Köszi a szappanokat ;)
Gabriella Bárdi-Varga
· September 19, 2016
Szuperjó természetes szappanok, száraz bőrre kiválóak, nem beszélve a rugalmas hozzáállásról és a kedves kiszolgálásról. :) Próbáljátok ki, megéri!
Adrienn András
· November 15, 2016
Megbízható, rugalmas eladó, minőségi, változatos termékekkel, sok újítással, nagyon guszta kivitelezésben. :)

Imádom a logót is!
Kata Szepesi
· September 19, 2016
A legjobb szappanyok! A deót külön kiemelem! :-)
Blanka Léhy
· January 10, 2017
Isteni gondos kozmetikumok! A kávés olajos testradírt minden bőrnek kívánom :)