Posts

Så er dagens debat om et burkaforbud i Folketingssalen overstået. Når burkaforbuddet er endeligt på plads, så bør Folketinget gå i gang med at forbyde tørklæder for lærere og elever i skolerne. I Danmark skal vi nemlig tage afstand fra det kvindesyn, der ligger bag det muslimske tørklæde. Enig? Del gerne.

Dansk Folkeparti vil forbyde religiøs hovedbeklædning i folkeskolen. Venstre siger nej til det forslag.
jyllands-posten.dk

Det er en god DF-dag. Bl.a. forbud mod burkaer, et lovforslag som varmer op til et forbud mod Loyal to Familia og indførelse af brugerbetaling på tolkebistand på sundhedsområdet. I videoen forklarer vores sundhedsordfører Liselott Blixt, hvorfor det er en god ide 👍😃

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Lær dansk eller betal selv for tolkebistand!
danskfolkeparti.dk
71,439 Views
Dansk Folkeparti

Lær dansk eller betal selv for tolkebistand! 🇩🇰💸
Dansk Folkeparti pressede sidste år på for, at indvandrere selv skal betale for tolke i sundhedsvæsenet, hvis d...e har boet i Danmark i mere end tre år. Det lykkedes DF at få det med i finansloven for 2018. I dag skal forslaget behandles i Folketinget, og det var IKKE sket, hvis DF ikke havde presset på. Det er kun ret og rimeligt, at indvandrere lærer dansk inden tre år eller selv betaler for deres tolkebistand. Skriv JA i kommentarfeltet og del, hvis du er enig med DF.

See More
Videos
Nyt forsvarsforlig. Der kommer flere værnepligtige, flere ansatte i Forsvaret og der bliver ikke lukket nogen kaserner - det har Dansk Folkeparti kæmpet for! Vi har brug for et stærkt forsvar, hvis vi skal passe ordentligt på Danmark. Vores soldater fortjener det bedste! Enig? Del gerne.
57
62
Dansk Folkeparti vil sende syrerne hjem. Enig? Del gerne.
2.3K
669
Støt frihedskampen. Meld dig ind i Dansk Folkeparti. Del gerne videoen 🇩🇰 http://www.danskfolkeparti.dk/Bliv_Medlem
596
212
Photos
Posts

I dag førstebehandler Folketinget forslag om et tildækningsforbud, som forbyder burka og niqab i Danmark. Det har Dansk Folkeparti kæmpet for i mange år. Det har taget alt for lang tid, men nu er vi næsten i mål. Nej til politisk islam. Ja til at forbyde burka og niqab i det offentlige rum. Enig? Del gerne.

No automatic alt text available.

Jeg sidder og får læst op på det sidste, så jeg er klar til morgendagens debat om et tildækningsforbud, som vil forbyde burka og niqab i det offentlige rum. Dansk Folkeparti stillede første gang forslaget i 2009, og vi har stillet forslaget fire gange i alt. Nu har vi efter næsten ti år skaffet flertal for et forbud. Jeg håber, at det snart er på plads. God aften herfra 😃🇩🇰

No automatic alt text available.

Nyt forslag i Folketingssalen i dag: Dansk Folkeparti mener, at opholdstilladelsen skal kunne inddrages fra forældre, hvis man sender sine børn på genopdragelsesrejser i hjemlandet eller i et andet land. Hvad mener du? Er du enig?

Image may contain: text

Havde Dansk Folkeparti ikke presset på for at genindføre kontrol ved vores grænse til Tyskland, så var disse personer rejst ind i landet. Vi mener, at grænsekontrollen skal styrkes og gøres permanent – enig?

Siden valget har vi blandt andet fået gennemført:

- Genindført grænsekontrol....
- Fået nedbragt antallet af asylansøgere til det laveste niveau i ni år.
- Indført over 80 udlændingestramninger.

Link til udlændingestramninger:
https://danskfolkeparti.dk/…/stramninger-paa-udlaendingepo…/

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
5,769 Views
5.7K Views

For Aya er niqab'en udtryk for hendes religion, og der er ikke noget, der kan få hende til at smide den, heller ikke et forbud. Det siger Aya i videoen, som I kan se i linket. Men svaret er, at dansk politi kan få Aya til at smide niqab'en, hvis hun bevæger sig ud i det offentlige rum efter at tildækningsforbuddet er vedtaget. Så må hun sidde på politigården indtil hun tager islamist-kjolen af. Og hvis hun smider bøden i skraldespanden, så må Folketinget indføre fængselsstraf. Vi er næsten i mål. Nej til islamisme i Danmark. Vi gider ikke finde os i det. Enig? Del gerne.

Aya vil bære niqab trods et forbud 17. apr. 2018, 12:19 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-mail af Anna Underbjerg Mikkelsen For Aya er niqab'en et udtryk for hendes religion, og der er ikke noget, der kan få hende til at smide den, heller ikke et maskeringsforbud. Hun opfordrer til samtal...
nyheder.tv2.dk

I dag behandler Folketinget et forslag fra Dansk Folkeparti, som vil forbyde det muslimske tørklæde i skolerne. Vi mener, at det er forkert at unge piger deles op i rene og urene, værdige og uværdige med udgangspunkt i om de bærer tørklæde eller ej. Det hører ikke hjemme i Danmark. Er du enig med Dansk Folkeparti? Del gerne.

Image may contain: text

Dansk Folkeparti har stillet forslag om at indføre et asylstop. Er du enig med Dansk Folkeparti, så del gerne budskabet. Vores stramninger har medført et stort fald i antallet, der kommer til Danmark. Men vi skal videre med nye og nødvendige stramninger, hvis vi skal give et sammenhængende Danmark videre til vores efterkommere.

Image may contain: text

Et stort tillykke til H.M. Dronningen. Vi hejser naturligvis Dannebrog for Danmarks Dronning 🇩🇰😃

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,556 Views
2.5K Views

Asylstop! Takket være vores stramninger er asyltallet faldet. Men vi skal helt ned på nul. Vi skal redde nationen, og vi skal give et ordentlig samfund videre til vores efterkommere. Derfor vil Dansk Folkeparti indføre et asylstop. Enig? Del gerne.

Selvom Danmark sidste år modtog det laveste antal asylansøgninger i ni år, ønsker Dansk Folkeparti at aktivere såkaldt »nødbremse«, der er beregnet til krisesituationer. »Danmark har været i en krisesituation i mange årtier,« lyder det fra DF. Ministeren afviser idéen.
b.dk

I flere dage har medier berettet om hvordan unge indvandrere hærger et butikscenter i Aarhus og chikanerer almindelige mennesker. Det er naturligvis ikke i orden! Derfor retter Dansk Folkeparti henvendelse til justitsminister Søren Pape Poulsen og beder ham redegøre for hvordan politiet vil komme problemet til livs. Og hvis nogen ellers skulle være i tvivl, så er det bl.a. derfor vi skal have færre indvandrere til landet.

Der er flertal for at forbyde burka og niqab. Nu fortsætter arbejdet med at modvirke islamiseringen af Danmark. Med et nyt forslag vil Dansk Folkeparti forbyde skoleelever og skolelærere at bære det muslimske tørklæde. Enig? Jeg håber, at I vil læse og dele artiklen fra Newspeek.

Dansk Folkeparti fremsætter senere på måneden lovforslag om forbud mod islamiske slør i børnhaver og folkeskoler.
newspeek.info

Hvis de europæiske lande lader indvandringen fortsætte på det niveau, vi har set de senere år, så vil der i 2050 være dobbelt så mange muslimer i Europa, som i dag. Det danske folk og de andre partier skal forstå, at indvandring og islam er Danmarks største udfordringer. Vi har gjort meget, men der er lang vej endnu. Enig? Del gerne. Støt Dansk Folkepartis kamp!

I dag og i morgen er den danske regering vært for en konference om Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Det er naturligvis godt, at regeringen har lyttet til Dansk Folkeparti og har sat konventionen til debat iblandt Europarådets 47 medlemslande. Men der er behov for mere. Derfor fortsætter Dansk Folkepartis arbejdet med at styrke nationalstaterne overfor de overnationale institutioner. Jeg håber, at der bliver rykket bare en smule i retning af at landene eksempelvis kan udvise flere kriminelle udlændinge. I kan læse min kommentar til konference i linket. Del gerne.

Regeringen vil reformere menneskeretssystemet, men det er ikke nok for DF, der fastholder kritik.
mx.dk

I Danmark gør vi grin med hinanden, og vi gør grin med mange ting. Sådan skal det også være. Humør er godt for sjælen. Men det er ikke desto mindre godt at se, at Cirkusrevyen en enkelt gang vælger at holde igen i forhold til kongehuset pga. respekt for prins Henrik og den svære situation, som kongehuset har været igennem. Flot!

Ulf Pilgaard kommer ikke til at optræde som dronningen i årets Cirkusrevy af respekt for situationen i kongehuset.
billedbladet.dk