Videos
Something IMPORTANT pasal the show Khamis nantiii ALSO jom letak komen and buat lawak sama-sama meh
28
39
Dah Habis Cuti! Yayyy! So. Ada video baru tak? (Yup.)
72
7
Masjid ni tazkirah dia antara isya dengan tarawih. Ada masjid lain letak tazkirah antara rakaat keempat dengan kelima. Ada masjid yang lain lagi letak lepas rakaat kelapan. Kesan dia sama je lah. Budak-budak curi moreh awal antara solat. ngeh. #30in30
10
Photos
Posts

Di hari pertama kita berpuasa ni, sesiapa yang tengah memerlukan topup Hotlink tu boleh la tonton vlog baru Nerd Gaming Malaysia. Diorang nak bagi topup free RM20 kepada 20 lucky viewers. Nak tau macam mana nak menang? Jom tengok vlog ni.

Hello Fellow Nerd Gamers!

Check out vlog terbaru kitorang. Team NGMY berkumpul dan lepak di rumah SemutHitam.

Kitorang nak giveaway topup Hotlink bernilai RM20 ...each to 20 lucky subscribers.

Nak tau macam mana?

Tonton lah vlog ini sampai ke penghujungnya untuk mengetahui caranya!

See More
Ikuti kisah team NGMY melawat rumah Semut di Kajang. Disunting oleh Mizblurrity ----------------------------------------­­­­­------------------------ Thank y...
youtube.com

22nd and 23rd April ni, Mozek akan perform dekat Publika! Bersama Harith Iskander dan international comedians! JOM!

Image may contain: 8 people, people smiling, text
Image may contain: 9 people, people smiling, text
Posts

Jom tolong adik-adik kita!

Image may contain: text
Shelter Home for Children (Malaysia)

We are in need of Tutors! (Volunteers) for our teenage girl Home (Shelter 2) that is based in Kuala Lumpur. Some of them are sitting for their major exams this ...year (PT3 & SPM) so we want to start early to prepare them for it. Some of them are way below passing marks and hence our aim is help pull the grades up over the years for the other girls. We need your big heart and perseverance to journey along with these girls. Please see the list of which you may be able to help with :

1. SPM girls : Sciene, Sejarah (2 girls), BM (2 girls), Math and English

2. Form 4 : Science, Math, BM, English and Sejarah

3. IGCSE (Year 7) : English (2 girls), Math (2 girls), BM (3 girls), Accounting, Business study, Biology (2 girls), Physics (2 girls), Chemistry and History

4. IGCSE (Year 5) : BM, Science, Math and English

5. IGCSE (Year 2) : Math, English and Science

6. PT3 : English, BM, Science, Math and Sejarah

7. Form 1 : English, BM, Math, Sejarah, Geography and Science

Please write in to "office@shelterhome.org", stating "Volunteer tutor for shelter 2" and the subjects and time availability that you can help with. Please help to share this news out too!

See More

#PecahPodcast minggu ni bercakap dengan IniAnwarHadi pasal trolls, macam mana media sosial memisahkan kita, krisis identiti Anwar, dan kepelikan kem motivasi!

Mozek and Anwar talk about Mozek's experience curating twt_malaysia, handling trolls, exploring the extent of human emotion, why recreating trauma is in entertainment, metacognition, tarbiah troll, #N
soundcloud.com

#PecahPodcast minggu ni bersama Harresh AU~! Pemenang pertanding Short+Sweet Malaysia 2016! Kita berborak pasal freestyle rap, apa persamaan puisi, sajak, dan komedi, cara berhadapan dengan rasisme, dengan APA TU MANGGIS SEBENARNYA

Mozek, Aiman Azri and Harresh talk about freestyle rap, having beef for dinner, elaborate forms of diary keeping, le racism, spelling rappers' names, Eminem songs, the link between poetry and comedy,
soundcloud.com

#PecahPodcast episode 13! Kavin Jay borak pasal pengalaman perform stand-up kat merata-rata tempat di Malaysia, Chef Wan, dan lanskap komedi di India! CEKIDAUT

Mozek, Aiman Azri and Kavin Jay talk about stand-up shows in malls, Chef Wan as a comedian, writing jokes on the stage, emotions in jokes, the strong-20, the Indian comedy scene, what a vagina looks l
soundcloud.com

#PecahPodcast Ep. 12! Brian Tan from #Komediri berborak pasal mimpi basah, pengalaman jadi pelawak sepenuh masa, Inception, dan macam-macam cekadak lagi!

Mozek, Aiman Azri and Brian Tan talk about gentle love-making, being a full-time comedian in Malaysia, the good thing about colonisation, logical inconsistencies in Inception, why wet dreams are impos
soundcloud.com

#PecahPodcast Ep. 11! IniAnwarHadi dan Mozek borak pasal YouTubers pada zaman bahulu, macam mana Quentin Tarantino tengok movie dia sendiri, dan kisah time Mozek diajak ke rumah Harith Iskander!

Mozek and Anwar Hadi talk about peeing in a trough, wearing a tuxedo in Malaysia, an Obviously Harith Iskandar viewing party, dick jokes on national television, getting immediate feedback, Tarantino g
soundcloud.com

#PecahPodcast Ep. 10! Sulaiman Azmil, seorang lawyer buruk dan comedian daripada #Komediri menjadi tetamu khas! Kitorang berborak pasal penyalahgunaan perkataan "punchline", beza lawak English dan lawak Melayu, kereta Perancis, kerusi kanak-kanak, dan apakah itu TIT PIT!?

Mozek, special guest Sulaiman Azmil, and Aiman Azri talk about what French people call automobiles, Malay jokes vs English jokes, translating jokes, ouija boards, amphibious reptiles, first on-stage j
soundcloud.com

#PecahPodcast Ep. 9! IniAnwarHadi dan Mozek berbattle rap! Jawab panggilan pendengar, dan meneroka cara bagi hasil karya secara FREEEE

Mozek and Anwar Hadi talk about "back in my day", Anwar rapping, Mozek co-headlining a comedy show, the importance of valuing your own work, how to count songs, free content being marketing tools, bal
soundcloud.com

#Podcast Episode 8! Luwita Hana Randhawa, Aiman Azri and Mozek talk about improvisational comedy & theatre, Rick & Morty, our favourite emojis, and the mystery of the Indian lady at the phonebooth!

Mozek, Aiman Azri, and Luwita Hana talk about improv, the importance of preparing for a performance, growing up in the theatre, warm-up exercises, hip-hop, where to leave a comment, cops killing innoc
soundcloud.com

#PecahPodcast Episode 7! IniAnwarHadi dan Mozek berdiskusi pasal apa kaitan Najib dengan komedi, proposal untuk makan budak-budak miskin, dan kenapa Mozek takde matlamat hidup! Check it out~~

Mozek dan Anwar Hadi talk about Fahmi Reza, the concept of satire, how to be an effective satirist, doing good work, punching up/down, a little bit of Mozek's upbringing and stuff! Revisionist Histor
soundcloud.com

Sempena hari Merdeka yang akan datang, ni pesanan Tunku Abdul Rahman, setahun sebelum kitorang lahir pun. Hm.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Chan Kong Art
59,497 Views
59,497 Views
Chan Kong Art

Did Tunku Abdul Rahman see it coming in 2015, when he delivered this speech in 1988.
For the record, Hussein Onn and Tunku, left Umno and never rejoined the party till they died...

OH LUPA NAK SHARE. #PecahPodcast Episode 006! Tetamu khas Aiman Azri daripada #Komediri! We talk about dead baby jokes, Malaysian police, and the female carriage on the LRT!

Mozek and Aiman Azri talk about dark humour, how Aiman got into the local comedy scene, getting pulled over by the police, cabs going on strike, accidentally getting on the women's carriage at the LRT
soundcloud.com

Pecah Podcast Ep. 5! How would The Venopian Solitude govern an island of manchildren? How did a pasembor meeting with IniAnwarHadi made him write his own raps? And what about that North Korean invasion in Ampang? ALL RIGHT HERE.

In this episode we explore how money in productions work, How we consume media, why it's important to support your local content creators, a North Korean restaurant in Malaysia and how we started bein
soundcloud.com

#PecahPodcast is back!
Kali ni Mozek dan IniAnwarHadi berboraks pasal minat menulis masa sekolah rendah, Spider-Man, dan bolasepak gorila! CHECKIDAUT

Mozek dan Anwar Hadi bersembang tentang zaman persekolahan mereka dan kerjaya sebagai penulis.
soundcloud.com