Photos
Videos
Waar paarden al niet goed voor zijn.
Posts

Wij wensen iedereen een fijne Sinterklaasavond.

Image may contain: 1 person, horse and outdoor
Mijnpaardenbak.nl
Retail Company

Speciaal voor de facebookers onder de paardenliefhebbers: 10% cash back na aanschaf van minimaal drie complete lichtmasten voorzien van Model 24. Kijk op onze site voor de voorwaarden.

De beste verlichting voor jouw paardenbak, nu tot 1-12-2017 een stuk voordeliger.

Image may contain: text
Mijnpaardenbak.nl
Retail Company
Posts
Seaside Nature Park added 5 new photos — with Vera Verbruggen and Mathieu Kempf.

How fantastic! 20 Marines stepped into Seaside Nature Park and worked in the carefarm Discovery Farm and literally moved mountains! We are extremely happy with ...their help and support! The educational and social projects will have to start back soonest and this group of hero’s are helping us! A big HURRAY for the Dutch Marines! Thank you guys, your help is priceless! Many hands make work happen! Hope this rubs off on the island cleanup attempts!

See More

Profiteer nog tot 15 oktober van onze oktoberkorting: meer licht voor minder geld.
Kijk op www.rijbakverlichting.net voor ons aanbod.

Image may contain: text

Speciaal voor de paardenliefhebbers die niet op vakantie gaan, hebben wij deze tijdelijke actie: 10% korting op aanschaf van drie complete lichtmasten voorzien van Model 24.

De beste verlichting voor jouw paardenbak, nu tijdelijk een stuk voordeliger.

Image may contain: text
Mijnpaardenbak.nl
Retail Company

Verlichting op de fiets is belangrijk, maar verlichting op het paard tijdens een buitenrit bij schemer, is zeker geen overbodige luxe.

De herfst is gelukkig nog ver weg, maar de dagen worden sinds 21 juni wel alweer korter. Tijd om alvast na te denken over fietsverlichting! Gaan uw ruiters in h...et najaar ook weer goed verlicht de weg op? Te paard of op hun stalen ros? KNHS en ANWB maken zicht samen hard voor veiligheid en zichtbaarheid op de weg. Doet u mee met de ANWB Lichtbrigade? Meld u snel aan, de voorraad toolkits is beperkt!

See More
Bij de KNHS en FNRS staat veiligheid centraal. Dagelijks fietsen duizenden kinderen en jongeren van en naar het ruitersportcentrum, pensionstal of paardensportvereniging voor hun paardrijles. Ook straks, in het donker. Wij willen dat uw lesklanten ook dan nog goed verlicht de weg op kunnen. Daarom h...
knhs.nl

Zomeropenstelling 2017 Paleis Noordeinde en Koninklijke Stallen

Deze zomer zijn Paleis Noordeinde en de Koninklijke Stallen wederom een aantal dagen te bezichtigen voor publiek. Vanwege de grote belangstelling voor de zomeropenstelling in 2016 is besloten ook dit jaar mensen in de gelegenheid te stellen een kijkje te komen nemen. Paleis Noordeinde opent vier zaterdagen haar deuren, te weten op zaterdag 15 juli en de drie zaterdagen daarna van 10.00 tot 18.00 uur. De Stallen zijn gedurende drie achtereenvolgende weken op de werkdagen dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur te bezoeken: 18 t/m 21 juli, 25 t/m 28 juli en 1 t/m 4 augustus.

https://www.koninklijkhuis.nl/…/zomeropenstelling-2017-pale…

koninklijkhuis.nl

Maaien met de zeis is weer helemaal van deze tijd! Op 24 juni organiseren o.a. onze collega's van Landschapsbeheer Flevoland een landelijke maaidag waaraan je n...og mee kunt doen. Er komen deelnemers uit het hele land (info: http://bit.ly/2oDGPNA).
Wij organiseren 1 juli ook een hele gezellig en natuurlijk leerzame zeiscursus. Materiaal is aanwezig! Geef je op voor 22 juni. https://www.landschapsbeheerfriesland.nl/…/620-cursus-maaie…

See More
Geef je op voor de cursus Maaien met de Zeis
landschapsbeheerfriesland.nl

Mijn goede daad van vandaag. Trof het beestje levenloos aan op de stoep, met lepelsuikerwater help ik hem er weer bovenop.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Rene Rinsma
538 Views
538 Views
Rene Rinsma

Mijn goede daad van vandaag. Trof t beestje levenloos aan op de stoep.

Soms komen wij op een beurs iets heel bijzonders tegen. Deze kunstenaar is er eentje van.

http://www.elise-genest.com/…

No automatic alt text available.
Elise Genest Arts & Chevaux is with Meghan Holt and Amina Sade' Bursese.

Encore un Chevaliers! Parce que les expositions exigent un Lancelot, c'est obligé. 40x60"

De bomen groeien tot in de hemel. Meer dan ooit vliegen bij de springruiters de miljoenen over tafel. Tot groot genoegen van een groepje organisatoren. En de jeugd? Vergeet het maar, de kloof is veel te breed. En dat wordt alleen maar erger.
telesport.nl
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
802 Views
802 Views
Bonfix Dressuur concours

Ben je ook naar Jumping Amsterdam geweest? Hoe knap is het om naast het paard deze oefeningen te doen🙂

Kom jij je kunsten vertonen in de ring tijdens het Bonfix Concours 2017?

(In de film: @Alizée froment)

Ben u toe aan het vervangen van uw manegeverlichting of laat u een nieuwe manege bouwen? Neem dan contact met ons op voor een gratis lichtadvies.
Voor particulieren, bedrijven en installateurs.

Image may contain: text
Mijnpaardenbak.nl
Retail Company

Een aanrader voor iedereen die dol is op een unieke show met (Friese) paarden. Het is de reistijd meer dan waard.

Image may contain: 2 people, horse
KFPS Royal Friesian to Friesian Proms 2017

The Friesian Proms on Friday 13th is almost sold out !! Be quick and order your tickets for 12 or 13 January at http://ticketpoint.nl/…/evenem…/262/friesian-pro...ms-2017.html
------------------------------------------------------------------------------
De Friesian Proms op vrijdag de 13de is bijna uitverkocht !! Wees snel en bestel uw kaarten voor 12 of 13 Januari op http://ticketpoint.nl/…/evenem…/262/friesian-proms-2017.html

See More
En de nieuwste hit van Avicii is geboren
dumpert.nl

ai

Op een locatie in Lelystad is gisteren de neurologische vorm van Rhinopneumonie vastgesteld. De stal is direct gesloten en de paarden mogen de locatie de komende vier weken niet verlaten. Alle klanten van het bedrijf en de paardenbedrijven in de directe omgeving zijn reeds op de hoogte gebracht van…
knhs.nl