Photos
Posts
Objektivi te pakte 500 fansa per klubin me te populluar ne bot>>...AC MILAN.

Aha, Fantastike, Une sapo zbulova diten time me fat!!

Kliko zbuloje edhe ti :-> http://goo.gl/snYv7

No automatic alt text available.

nese je minalistt futja like : Qa Po Kesh √

BONE LIKE FAQE N'QOFSE JE MILANIST Qa Po Kesh √

Kliko Mbi Qa Po Kesh Dhe shiko Magjin nese e gjen per 10 sekonda
© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ® © © Qa Po Kesh √ © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © ...© © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©© © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © © ©

See More

FANSA BONI LIKE KETU Qa Po Kesh √ .

A mund ti Marrim 28 Like per Ket Lojtar
Urby Emanuelson

No automatic alt text available.

◘ Ne merkaton e Janarit,Milani do te beje 2 transferime shume te rendesishme.Nje mbrojtes qendre dhe nje sulmues goli pasi shihet se ne keto dy role kemi shume mangesi

No automatic alt text available.

Galliani:
"Antonini dhe Mesbah do te shiten ne janar"