Photos
Posts

Ο γιος μεγαλώνει με τη μητέρα του, αλλά ενηλικιώνεται με τον πατέρα του.Και το χέρι του πατέρα του στον ώμο του με το στιγμιαίο σφίξιμο είναι αυτό που θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή, όσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και αν είναι ή νιώθει ότι είναι.

Nα κοιμάστε πάντα αγαπημένοι και να αφήνετε την καλύτερη επίγευση της μέρας, καθώς καληνυχτίζετε τα παιδιά σας. Εγώ κάθε βράδυ κάνω κάτι από τα παρακάτω, όχι όλα, ούτε απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Όμως τα κάνω. Και νιώθω όμορφα κι εγώ και το παιδί μου.

Posts
Mommies shared a link.
Πως θα μεγαλώσουμε παιδιά που να έχουν ευγένεια και ενσυναίσθηση;
themamagers.gr
Mommies shared a link.
Κανένα πλάσμα δεν είναι τόσο κοντά στην αλήθεια όσο το μικρό παιδί. Ας μην το ξεχνάμε αυτό
themamagers.gr
Mommies shared a link.
Όταν ζητάμε από τα παιδιά μας να είναι μεγαλύτερα απ' ό,τι είναι, τότε εισάγουμε ένα εντελώς περιττό άγχος μέσα στη ζωή τους.
themamagers.gr
Mommies shared a link.
Ξεχνιούνται αμέσως οι πόνοι της γέννας, έλεγαν οι μανάδες μας και δεν είχαν και άδικο. Σταματάς όμως να πονάς ποτέ;
themamagers.gr

Καλη και δημιουργικη σχολικη χρονια!!!

Ο παιδοψυχολόγος Χρήστος Κοροβίλας εξηγεί όλα όσα συμβαίνουν στο μυαλό ενός παιδιού σε μια από τις σημαντικές στιγμές τις ζωής του. Την πρώτη μέρα στο σχολείο!
news247.gr
Mommies shared a link.
Ποιες ικανότητες και ποιες γνώσεις πρέπει να έχει ένα παιδί πριν κλείσει τα τέσσερα χρόνια; Διαβάστε το άρθρο και μάθετε τι πρέπει να διδάξετε στο παιδί σας, για να έχει μια ολοκληρωμένη ανάπτυξη.
mama365.gr
Mommies shared a link.
...που δεν χρειάζεται να τα κάνει όλα τέλεια, που δεν κρίνει τους άλλους επειδή δεν είναι τέλειοι, και που μαθαίνει στο παιδί της την ανάγκη της μη τελειότητας και της διαφορετικότητας ανάμεσα στους ανθρώπους. Και το παιδί της χαίρεται γι' αυτό γιατί έχει πολύ άγχος η κορυφή και η αναζήτηση της τελε...
thessalonikiartsandculture.gr

Το σύνδρομο του «βολικού» παιδιού

Και πολλοί γονείς με περηφάνια έδειχναν μετά σε φίλους το δημιούργημά τους: ένα παιδί «βολικό», που κοιμάται όλο το βράδυ χωρίς να κλαίει, που μπορεί να κάθεται ...
mothersblog.gr
Image may contain: one or more people and text
Cosmos Sport

Έλα να παίξουμε με τον Mr. Magic!
Σε περιμένουμε να γιορτάσουμε την έναρξη των διακοπών με παιχνίδια & μαγικά το Σάββατο στο Cosmos Sport, στην οδό 1821 στο Ηράκλειο!
Έλα στις 12:00, σε έναν παιδικό χώρο που φτιάξαμε μόνο για σένα!
Σάββατο 17 Ιουνίου 12:00-13:00. Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ! 🙂

Mommies shared a link.
June 9, 2017
Πλησιάζει η ώρα για το αποχαιρετιστήριο πάρτι της 6ης δημοτικού. Η Ίλια, η κόρη μου, λέει «κανόνισε να με κάνεις πάλι ρεζίλι στη γιορτή». «Εγώ; μια cool mom ρεζίλι; Γιατί;». «Γιατί κλαις πάντα στις γιορτές». «Ε τότε την πάτησες, της λέω, θα σε κάνω και φέτος ρεζίλι». Σε κάθε γιορτή τους, από το νήπι...
themamagers.gr
No automatic alt text available.
Μινιατούρες Kids Play Cafe is at Μινιατούρες Kids Play Cafe.

Αυτό το καλοκαίρι οι Μινιατούρες μεταμορφώνονται σ' ένα πρωτότυπο εργαστήρι Τεχνών και Παιχνιδιού.

Οι μικροί επίδοξοι καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να εξερε...υνήσουν μία- μία τις πιο σπουδαίες τέχνες.

Χρησιμοποιώντας την φαντασία και το Παιχνίδι, η κάθε μέρα θα είναι διαφορετική και αφιερωμένη σε μια άλλη μορφή τέχνης και τα εργαλεία της.

Τα παιδιά θα γίνουν ήρωες σε φανταστικές ιστορίες και θα γράψουν τις ιστορίες τους, θα δημιουργήσουν γλυπτά και installations (εγκατάστάσεις τέχνης), θα ζωγραφίσουν με όλων των ειδών τα χρώματα και θα κοιτάζουν τον κόσμο διαφορετικά μέσα απο την φωτογραφική μηχανή.

Επιμέλεια:Βίκη Χρηστάκη

Ηλικίες: 6+

Έναρξη : 26/6/2017

Πληροφορίες: 6948241622/ info@miniatoureskids.gr/ inbox στην σελίδα μας

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 21/6/2017

See More