CommunitySee All
Highlights info row image
103 people like this
Highlights info row image
104 people follow this
People
People Also Like
PlacesJohor BahruShopping & RetailStokin Silvy Opaque dan Socquette Murah
Reviews
1 Review
Tell people what you think
Posts

Silvy socquette dan silvy opaque knee high .. dua-dua ramai peminat.

korang dah ada ke stokin ni? Best tau stokin ni. Kainnya tahan lasak, tak jarang... memang selesa sangat.

jom dapatkan harga super deal dari kami. Tak payah tunggu berminggu-minggu order dari.Mesir. READY STOK di Malaysia.

...

wassap 0196536303 untuk.order.

See More
No automatic alt text available.

JANGAN CEPAT BURUK SANGKA DENGAN NASIB KITA

Ini adalah pelajaran tauhid yang sangat bernilai.

Dahulu kala, ada seorang petani miskin memiliki seekor kuda putih yang sangat cantik dan gagah..

...

Suatu hari, seorang saudagar kaya ingin membeli kuda itu dan menawarkan harga yang sangat mahal. Sayang si petani miskin itu tidak mahu menjualnya. Kawan2nya mentertawakan dan mengejek kerana dia tidak menjual kudanya.

"Rugi kamu tidak jual kuda putih itu"

Keesokan harinya, kuda itu hilang dari kandang nya.

Maka teman-temannya mengejek : "Sungguh malang nasibmu, kalau semalam kamu jual, tentu kamu sudah kaya hari ini. Sekarang kuda kamu sudah hilang, apa yang kamu dapat? ."

Si petani miskin hanya diam saja, redha dgn takdirNYA.

Beberapa hari kemudian, kuda si petani yang hilang itu kembali pulang, bersama 5 ekor kuda liar lainnya.

Teman-temannya berkata : "Wah..! Untungnya. Rupanya kuda kamu yang hilang membawa keuntungan.."

Si petani itu tetap diam saja..

Beberapa hari kemudian, anak kepada si petani ini melatih kuda-kuda baru mereka. Lalu terjatuh dan kakinya patah.

Teman2nya berkata : "Rupanya kuda-kuda itu membawa sial. Kerana kuda2 itu anak kamu mu patah kakinya.."

Si petani tetap diam tanpa berbicara..

Seminggu kemudian berlaku peperangan di wilayah itu. Atas perintah raja, semua anak muda dipaksa untuk pergi berperang, kecuali si anak petani tadi kerana patah kaki dan tidak boleh berjalan.

Teman-temannya mendatangi si petani sambil menangis : "Untung kamu kerana anak kamu tidak pergi berperang. Kami mungkin kehilangan anak-anak kami.."

Kali ini petani berkata :
"Janganlah terlalu cepat membuat kesimpulan dengan mengatakan nasib kamu untung atau malang. Semuanya adalah suatu rangkaian proses yang belum selesai. Kita tidak tahu takdir ALLAH selanjutnya.Syukuri dan terima keadaan yang terjadi saat ini"

"Apa yang kelihatan untung hari ini belum tentu baik untuk hari esok. Apa yang malang hari ini belum tentu buruk untuk hari esok. Tetapi yang pasti, ALLAH yang maha mengetahui apa yang terbaik buat kita"

"Tugas kita adalah, mengucapkan syukur dalam setiap yang ditakdirkan, sebab itulah yang dikehendaki ALLAH di dalam hidup kita ini"

"Jalan yang dibentangkan ALLAH belum tentu yang tercepat, bukan pula yang termudah.. tapi sudah pasti yang terbaik..."

Semoga kita dapat mengambil iktibarnya..

Wallahua'lam.

See More
Posts

Salam Jumaat Semua.. semoga semuanya dilindungi Allah dan dimurahkan.rezeki.

Salam Friday all.. May everything protect God and dimurahkan. Provision.
Translated
Image may contain: flower

packing orders untuk hari ni. Alhamdulillah.

Jangan ketinggalan untuk dapatkan super deal dari kami.

👉 HARGA BERBALOI...
👉 FREE POS
👉 BOLEH CAMPUR WARNA
👉 BOLEH CAMPUR SAIZ

Mana nak dapat deal macam ni kat tempat lain?? 😁😁

Stokin silvy~ stokin berkualiti tinggi. Kain tahan lasak, tak mudah koyak, tak jarang, tak cepat melorot, tak terlalu licin. Material kainnya sangat selesa di pakai.

wassap 0196536303 untuk order

See More
No automatic alt text available.

Dah dapatkan stokin silvy opaque dan socquette pada harga SUPER DUPER DEAL?

👉👉Boleh campur warna
👉👉Boleh campur saiz
👉👉FREE POS

...

korang tak akan dapat SUPER DEAL macam ni di tempat lain!

wassap 0196536303 skrg.

LIMITED STOCK.

See More
No automatic alt text available.

Sempena bulan ramadhan yang bakal tiba, kami ingin menawarkan Stokin Silvy Opaque Mesir pada harga super jimat.

Hanya RM49 sekotak untuk stokin silvy knee high, FREE POSTAGE

ATAU

...

Hanya RM45 untuk stokin silvy socquette, FREE POSTAGE

*sekotak ada 7 pasang, boleh campur warna.

Stokin silvy kami adalah ORIGINAL dari Mesir. Berbaloi sangat kerana ianya selesa, murah dan sesuai untuk ke pejabat, umrah, dan ready solat.

Stokin Silvy 👇👇
Tak Terlalu Tebal,
Tidak Terlalu Nipis
Tidak terlalu licin
Tak melorot
Tak Panas
Tahan Lasak tak mudah koyak

klik link ini untuk order 👇👇👇👇
http://zaharahnor.wasap.my

See More
Image may contain: text

Lama tak update .. bz sket.. alhamdulilah stok baru stokin silvy opaque dan socquette baru sampai dari mesir semalam.. jom dapatkannya segera sebelum habis.

Kepada peminat stokin silvy.

Nak dapatkan stokin silvy pada harga yang paling berbaloi dan tak mahu tunggu berminggu lamanya untuk stok sampai ke tangan?

klik link di bawah 👇👇👇👇...
http://zaharahnor.wasap.my

See More
Image may contain: text

masih ragu-ragu nak beli stokin silvy?

tak payah fikir lama-lama. ..

stokin silvy mmg best👍...
tahan lasak
kain tebal
tak mudah melorot
harga berpatutan
sesuai di pakai ke mana mana sahaja

klik link untuk info👇👇
http://zaharahnor.wasap.my

See More
No automatic alt text available.

Nak Stokin Silvy Mesir pada Harga Borong ???

Stokin silvy original dari Mesir selesa tapi murah dan sesuai untuk ke pejabat, umrah, dan ready solat.

Stokin Silvy 👇👇...
Tak Terlalu Tebal,
Tidak Terlalu Nipis
Tidak terlalu licin
Tak melorot
Tak Panas
Tahan Lasak tak mudah koyak

klik link ini untuk order 👇👇👇👇
http://zaharahnor.wasap.my

See More
No automatic alt text available.

stok stokin silvy dari supplier kami di mesir dalam perjalanan ke Malaysia. InsyaAllah sampai dalam masa 10 hari.

Tapi kalau nak cepat, roger lah admin. Order harini insyaAllah esok dapat dah barangnya😁😁
pm untuk harga borong

No automatic alt text available.

Nak Stokin Silvy Mesir pada Harga Borong ???

Stokin silvy original dari Mesir selesa tapi murah dan sesuai untuk ke pejabat, umrah, dan ready solat.

Stokin Silvy 👇👇

...

Tak Terlalu Tebal,
Tidak Terlalu Nipis
Tidak terlalu licin
Tak Panas
Tahan Lasak tak mudah koyak

klik link di bawah untuk order

http://zaharahnor.wasap.my

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: text